» » Zöld Kávébab Kivonat A Fogyás

Zöld Kávébab Kivonat A Fogyás

Zöld Kávébab kivonat igazán segít Önnek a fogyásban?

Zöld Kávébab Kivonat A FogyásEgy forradalmian új súlycsökkentő termék, amit tud olvad kiló, anélkül, hogy a diéta vagy a testmozgás kerül előrevetítették. Bár jól hangzik túl szép, hogy igaz, zöld kávébab kivonat repül ki a természetes élelmiszer üzletek polcain, és a magas kereslet online. A felső az eladók között most.

Nem véletlen, a Dr. Oz show zöld kávébab kivonat hullámzott a népszerűsége után lét említett áll. Szeptember, után lét elvett-hoz feladat a kritikusok a hívás zöld kávébab kivonat egy "csoda" termék Dr. Mehmet Oz végzett saját kísérlet a kiegészítés.

Női 100 önkéntes segítségével, Oz azt mondta, rájött, hogy azok a nők, akik vettek a kivonat elveszett átlagosan két kiló két hét alatt. Azok a nők, akik vettek a placebo elveszett egy font átlagosan e két hét alatt.

Győzte meg? Csak érdemes foglalni ítélet.

Kattintson ide vásárolni zöld kávé kivonatot a hivatalos honlapja

Mi az a zöld kávébab?

Zöld Kávébab egyszerűen a bab, amit még nem volt sült. Zöld Kávébab tartalmaznak klorogénsav, amelyek támogatói mondják, lassítja a szőlőcukor felszabadulását a szervezetbe, étkezés után, elősegítve a fogyás. Ha Szemes kávé pörkölt, a legtöbb a klorogénsav elvész. A kivonat készült klorogénsav, átváltani egy kapszula formájában előtt lét eladott-hoz fogyasztó. És ez nem olcsó mulatság. Egy hónapos szállítási költség $20-$30 között.

Zöld Kávébab Kivonat A Fogyás

Zöld Kávébab állítások

Csak típus "zöld kávébab kivonat"-ba egy internetes keresés és lesz árasztva vállalatok hirdetési képes, hogy segítsen Önnek a fogyásban. Nézni egy kicsit közelebb, és látni fogja, hogy sok ilyen oldalak hivatkoznak egy adott tanulmány hát fel a követelések. Hogy, cukorbetegség, elhízás és a metabolikus szindróma Lapjában tanulmányt nyolc férfi és nyolc nő. Minden kaptak egy nagy adag, és egy alacsony adag-ból zöld kávébab kivonat, csakúgy, mint a placebo-csoportban, a három különálló hat-hét hosszú kísérletek. Résztvevőit arra bátorították, hogy fogyasztani egy ehhez hasonló több kalóriát naponta, a kísérlet során.

22 Hét vagy körülbelül öt hónap után a kutatók azt találták, hogy átlagosan, résztvevők elvesztette több mint 17 kiló.

"Van egy jelentős fogyás" szerint Dr. Joe Vinson, a professzor a kémiát a University of Scranton Pennsylvania kapcsolódó, és a vezető szerzője a tanulmány.

Kattintson ide vásárolni zöld kávé kivonatot a hivatalos honlapja

A tanulmány a zöld kávébab

Bár a tanulmány széles körben idézett, mint bizonyíték zöld kávébab kivonat művek, a táplálkozás és elhízás szakértők az érintett az eredmények érvényessége. Kiemelnek számos probléma-val a tanulmány, különösen az a tény, van egy furcsa, szokatlan design, és hogy az érintett nagyon kevés ember.

Ők is rámutatnak, hogy tanulmány résztvevők lefogyott a próba, ami arra utal, hogy nem volt felelős a fogyás zöld kávébab kivonat placebo fázisban. Például a résztvevők érezhette arra ösztönzik, hogy karcsú legyőz, mert a súly és a diétás figyelemmel kísérni a vizsgálat részeként.

Zöld Kávébab Kivonat A Fogyás "Egyértelműen nincs semmi mágikus róla," mondta Dr. Arya Sharma, tanár az orvostudomány és a szék az elhízás kutatásában és irányítás, a University of Alberta.

Kattintson ide vásárolni zöld kávé kivonatot a hivatalos honlapja
De még akkor is, ha Ön csendes akar-hoz hisz a tanulmányi eredmények, úgy, hogy azt mondja, az emberek elveszítik a jelentős mennyiségű súlyt, anélkül, hogy módosítaná a kalória-bevitel, vagy a fizikai aktivitás szintje. Lehetetlen.

"Általában, ha a vizsgálatok megtörni a fizikai törvények a világegyetem, általában van valami baj van a tanulmány önmagában," mondta Dr. Yoni Freedhoff, Ottawai Bariatric orvosi Intézet, orvosi igazgatója, aki azt írja a súlyos ügyekben, a népszerű blog táplálkozási kérdésekben.

Alatt "Lábjegyzet" a tanulmány a szerzők megjegyzik, hogy "nincs összeférhetetlenség ebben a munkában." Ez nem mondja az egész történetet. Bár Vinson szerepel a tanulmány vezető szerzője, ő valójában nem minden a kutatás. A tanulmány végeztek Indiában. Vinson megvizsgálta az adatokat, és írt a tanulmány papír.

Míg a Vinson megjegyzi, hogy a vizsgálat során alkalmazott zöld kávébab kivonat nyújtott alkalmazott élelmiszer Sciences Inc., a cég székhelye Texas, ő nem tett említést, hogy a cég is fizetett neki, hogy írjon a tanulmány.

Amikor kérdezték az esetleges összeférhetetlenség, Vinson azt mondta, hogy ő nem nyereség pénzügyileg ha a sok terméket értékesít, és hogy a napló nem volt szükség, hogy a kapcsolat.

De a közzététel hiánya súlyos, mert lehet, hogy megtévesztő, hogy azokat, akik olvasni.

Kattintson ide vásárolni zöld kávé kivonatot a hivatalos honlapja