» » Zelena Kava Fižol Extract Za Hujšanje

Zelena Kava Fižol Extract Za Hujšanje

Zelena kava fižol ekstrakt res pomaga pri izgubi teže?

Zelena Kava Fižol Extract Za HujšanjeTo je napovedal kot revolucionaren nov izdelek hujšanje, ki lahko taline funtov brez diet ali vaj. Čeprav se jasno sliši preveč da bi bilo res, zelena kava fižol ekstrakt plove off police v trgovinah z naravno hrano in se v veliko povpraševanje online. Je med top prodajalcev zdaj.

Je naključje, zeleno kavno Zrno ekstrakta povečal priljubljenost po saj je omenjena na dr Oz Show. Septembra, po tem, ko na opravilo kritiki za kliče ekstrakta zelenih kavnih zrn "čudež" proizvod, dr Mehmet Oz izvedla lastno poskus o Dopolnilu.

S 100 ženske prostovoljcev, Oz je dejal ugotovil, da ženske, ki je ekstrakt izgubil povprečje dveh kilogramov v dveh tednih. Ženske, ki so placebo izgubil v povprečju en funt v teh dveh tednih.

Prepričan? Samo morda želite rezervirati sodbe.

Kliknite tukaj kupiti zeleno kavo ekstrakt iz uradna spletna stran

Kaj je zeleno kavno Zrno?

Green kavna zrna so preprosto fižol, ki niso bile pečene. Green kavna zrna vsebujejo chlorogenic kislino, ki zagovorniki pravijo, zavira sproščanje glukoze v telesu po obroku, s čimer se spodbuja hujšanje. Ko so pražena zrna kave, večina chlorogenic kisline je izgubljen. Izvleček, chlorogenic kislina, se pretvori v obliki kapsul pred prodajo potrošnikom. In ne bo poceni. A mesec oskrbe lahko stane 20 $ in $30.

Zelena Kava Fižol Extract Za Hujšanje

Trditve o zelenih kavnih zrn

Vtipkaj "zeleno kavno Zrno izpisek" v internetu in vam bom preplavile družbe oglaševanje njegovo sposobnost, da vam pomagajo izgubiti težo. Pogledati malo bližje in videli boste, da mnoge od teh mestih reference eno posebno študijo, da nazaj svojih zahtevkov. Ta študija, objavljena v reviji Diabetes, Metabolni sindrom in debelosti, smo izvedli na osem moških in 8 žensk. Vsaka imele visok odmerek in nizek odmerek ekstrakta zelenih kavnih zrn, kot tudi placebo, v treh ločenih šest tednov dolgo poskusov. Udeleženci so bili spodbuja, da porabijo podobno število kalorij vsak dan tekom poskusa.

Po 22 tednov, ali približno pet mesecev, so raziskovalci ugotovili, da v povprečju, udeleženci izgubil več kot 17 funtov.

"To je znatno izgubo teže" povezane z njim, po dr Joe Vinson, profesor kemije na Univerzi v Scranton, Pennsylvania in vodilni avtor študije.

Kliknite tukaj kupiti zeleno kavo ekstrakt iz uradna spletna stran

Raziskava o zelenih kavnih zrn

Čeprav študija je pogosto navedena kot dokaz zeleno kavno Zrno ekstrakt deluje, prehrana in debelost strokovnjaki so zaskrbljeni nad veljavnost rezultatov. Da označite več problemov s študijo, zlasti dejstvo, to je čudno in neobičajnih design in da sodelujejo zelo malo ljudi.

Tudi poudarjajo, da študija udeleženci izgubljeno težo v placebo fazi sojenja, ki predlaga ekstrakta zelenih kavnih zrn ni bil odgovoren za hujšanje. Na primer, udeleženci lahko imajo opogumilo slim navzdol, ker njihove teže in prehrane so bile spremljane kot del študije.

Zelena Kava Fižol Extract Za Hujšanje "Očitno ni nič magično o tem," je dejal dr David Sharma, profesor medicine in predsednik debelosti raziskave in upravljanje na Univerzi Alberta.

Kliknite tukaj kupiti zeleno kavo ekstrakt iz uradna spletna stran
Vendar tudi, če še vedno želite verjeti rezultati študije, menijo, da pravi ljudje lahko izgubila precejšen del teže brez spreminjanja vnos kalorij ali telesne aktivnosti. To je nemogoče.

"Ponavadi, ko je študij prekinil fizikalnih zakonov vesolja, je običajno nekaj narobe s študijo, sama," je dejal dr Yoni Freedhoff, medicinski direktor Ottawa Bariatric Medical Institute, ki piše tehtnimi zadevah, priljubljen blog o prehranskih vprašanjih.

Pod "Opombe" v študiji, avtorji, upoštevajte, da imajo "navzkrižja interesov v to delo." Da ne povem celotno zgodbo. Čeprav je kot glavni avtor študije Vinson, on dejansko ni storil vse raziskave. Študija je bila izvedena v Indiji. Vinson preveril podatke in napisal študija papirja.

Medtem ko Vinson ugotavlja, da se jih uporablja hrane Sciences Inc., podjetje s sedežem v Teksasu, dobavlja ekstrakt zelenih kavnih zrn, ki se uporablja v študiji ni omenil, da družba tudi plačal mu pisati študija.

Na vprašanje o morebitnih konfliktov interesov, Vinson je dejal, da ne pridobijo finančno, če podjetje proda veliko izdelkov in da revija ni zahtevala mu razkriti razmerja.

Vendar pomanjkanje razkritje je resna, saj je lahko zavajajoče, da tisti, ki berejo to.

Kliknite tukaj kupiti zeleno kavo ekstrakt iz uradna spletna stran