» » Vilka är Fördelarna Med Acai Berry Kapslar?

Vilka är Fördelarna Med Acai Berry Kapslar?

Vilka är Fördelarna Med Acai Berry Kapslar?Acai berry är en frukt som allmänt har marknadsförts som en "super-mat" eftersom den har befunnits innehålla många hälsofördelar. Acai berry är rik på antioxidanter, aminosyror för proteintillverkning, viktiga mineraler och vitaminer och "bra" enkelomättade fetter.

På marknaden finns olika typer av utformningar – exempelvis flytande, pulver och frystorkade, inklusive kapslar gel eller komprimerad pulver tabletter. Acai berry kapslar har oftast ytterligare ingredienser att öka energinivåer eller öka kroppens ämnesomsättning (populära i viktminskning utformningen av acai berry kapslar).

Antioxiderande egenskaper

Antioxidanter är viktiga för att bibehålla optimal hälsa och förebygga sjukdomar och sjukdomar. Deras verkningsmekanism är att neutralisera fria radikaler i cellerna som potentiellt kan orsaka skador i kroppen. Acai berry kapslar är rika på antioxidanter och kosttillskott, som kan skydda kroppen mot cell skador och minska chanserna att få sjukdomar, som cancer.

En studie publicerad i den “ tidskriften av jordbruks- och Livsmedelskemi ” i November 2006 av forskaren A.G. Schauss slutsatsen som acaibär har hög antioxidant aktiviteter.

Klicka här för att köpa Acai Berry från officiella hemsida

Vitaminer och mineraler

De flesta acai berry produkter tillgängliga på marknaden innehåller viktiga vitaminer och mineraler för att ge betydande energikick för kroppen. Acai berry kapslar innehåller multivitaminer och elektrolyter, magnesium, kalium och kalcium. Några acai berry kapslar har mineraler och kosttillskott som lagt till i egna formulation–copper och zink, till exempel. Drugs.com rekommenderar att du tar 1000 mg till 2000 mg per dag av acai berry kapslar med mat. För att undvika biverkningar av överdosering eller toxicitet från acaibär, får inte förtäras stora mängder av multivitaminer från acai produkter.

Anti-inflammatorisk

Acaibär har visat sig ha antiinflammatoriska egenskaper. En studie som publicerades i "Journal för jordbruk och Livsmedelskemi" i September 2008 av forskaren G.S. Jensen konstaterade förekomsten av anti-inflammatoriska egenskaper i denna frukt. Acai berry kapslar kan också hjälpa till att minska smärta i skadade nervfibrer.

Klicka här för att köpa Acai Berry från officiella hemsida