» » Vihreä Kahvipavut Painonpudotus Arvostelu

Vihreä Kahvipavut Painonpudotus Arvostelu

Vihreä kahvipapujen auttaa ihmisiä laihtua Tämä on kysymys, monet ihmiset kysyvät, koska näkee tämän laihtuminen täydentää Dr. Oz-show. Jos olet miettinyt tästä myös, yritän auttaa sinua järkeä asioita katsomalla vihreä kahvipapujen paino tappio tutkimus. Uskon, että vain näin me leikkaa läpi hype, että läpäisee useimmat sivustot ja lehdet.

Mikä on vihreä kahvipapujen?

Vihreä Kahvipavut Painonpudotus ArvosteluVihreä kahvipavut ovat kahvin pavut, joita ei ole paahdettu. Paahtimon kahvipapuja vihreä kahvipavut väri muuttuu paitsi poistaa myös yhdiste nimeltään chlorogenic happo. Se on chlorogenic happo, joka on keskeinen vihreä kahvipapujen paino tappio väittää. Paahdettujen kahvipapujen on vähän chlorogenic happo.

Kun ravintolisät "vihreä kahvipapujen ote", chlorogenic happo on ote, ne viittaavat. Kuten monet kasvikemikaalit chlorogenic happo on antioksidanttiominaisuuksia. Toinen vihreä kahvipavut-uutetta, joka on luultavasti käytetty täydentää on kofeiinia.

Mukaan chlorogenic happo Wikipedian sivu ja Autoimminity tutkimussäätiö elintarvikkeita, jotka sisältävät chlorogenic happo ovat:

 1. Kuivatut luumut
 2. Persikat
 3. Bamboo
 4. Kahvin
 5. Mustikoita
 6. Auringonkukansiemeniä
Klikkaa tästä ostaa Green Coffee Bean kotisivut

Vihreä kahvipapujen ja laihtuminen

Ei vihreät kahvipavut ja laihtuminen. Alla on joitakin tutkimusten tiivistelmät.

Hiiri tutkimus julkaistiin 2006 BMC Complimentary ja vaihtoehtoisen lääketieteen, tutkinut huomattava, vihreä kahvi papu Pura (käytettävä annostus oli 200-400 mg/kg kehon painosta) vähentää veren triglyseridien.

Kuitenkin tutkijat totesivat myös, että chlorogenic happo- tai kofeiinia yksinään onnistui vähentää koko kehon painonnousu tai rasvan kertymistä vatsassa.

Paljon vihreä kahvipapujen tutkimusta siellä liittyy hiiret.

Vuonna 2011 meta-analyysi vihreä kahvipapujen Pura ja laihtuminen julkaistiin.

Meta-analyysissä tarkastellaan aiempaa tutkimusta ja yrittää niputtaa kaikki samanlaiset tutkimukset kaikki yhdessä-tilastojen avulla-jos kokonaisuutena yhteinen suuntaus tai ulos tulos voidaan määrittää. Tässä tapauksessa meta-analyysi oli yrittää nähdä, jos ollut tarpeeksi todisteita siitä, "kyllä, vihreä kahvipapujen ote auttaa ihmisiä laihtua."

Meta-analyysissä mukana vain paras laatututkimusten – satunnaistetussa, lumekontrolloidussa kahden sokaistuneet kliiniset tutkimukset käyttäen ylipainoisia ihmisten.

Vihreä Kahvipavut Painonpudotus Arvostelu

Klikkaa tästä ostaa Green Coffee Bean kotisivut
Yli 2000 tutkimuksia, todettiin, että vain 3 tutkimukset täytti tutkijat. 3 Tutkimukset käyttää yhteensä 143 ihmistä.

Nämä olivat 3 tutkimukset, jotka olivat mukana:

Chlorogenic happo vaikutus rikastettu teen glukoosin imeytymistä terveillä vapaaehtoisilla ja sen vaikutus painoindeksi käytettynä pitkän aikavälin ylipainoisten ja lihavien ihmisten (julkaistu 2007).

Riippumattomaan markkinatutkimukseen teen muodon vaikutus laihtuminen-chlorogenic happo vaikutus rikastettu teen (teen Patavium) paino käytettynä ylipainoisia ihmisiä. (julkaistu 2009).

Svetol ®, vihreä kahviuutetta aiheuttaa laihtuminen ja lisää rasvan massan suhde vapaaehtoisia ylipainoisia ongelma laiha. (julkaistu 2006).

Kokonaisuutena, 3 tutkimukset näyttävät osoittavan, että ylipainoiset ihmiset, jotka käyttävät vihreä kahvipapujen ote on huomattavasti suurempi Painonpudotus kuin ihmiset, jotka käyttivät lumelääkettä. Se on hyvä, mutta tutkijat jatkoi tätä tutkinto oli "kohtalainen" ja "kliinistä merkitystä ei siis ole varmaa." Tutkijoiden mennä sanoa, että "koko vaikutus on pieni."

Toisin sanoen vihreä kahvipapujen siltä, edistää joitakin laihtuminen, mutta hyvä tutkimusten puutteen vuoksi on vaikea sanoa varmasti, jos se todella toimii, ja jos se toimi, ihmiset vain nähdä pieniä muutoksia paino.

Vihreä Kahvipavut Painonpudotus Arvostelu

Klikkaa tästä ostaa Green Coffee Bean kotisivut
Kaikki tämä sanoi, nämä päätelmät saattavat muuttua, jos tutkijat tehdä enemmän – ja paremmin — tutkimukset.

2012 Tutkimus vihreä kahvipapujen tutkimus julkaistiin lehdessä, Diabetes, metabolinen oireyhtymä ja lihavuus. Tämä tutkimus suoritettiin Intiassa ja kesti 22 viikkoa (5,5 kuukautta) ja mukana 16 ylipainoisilla miehillä ja naiset.

Tämä oli melko pieni tutkimus. Tämä oli vihreä kahvipapujen täydentää kutsutaan "GCA" tekemät ruoka ammattikorkeakoulusta jotka rahoitetaan tutkimuksen vireille. Kaikki aiheet sai samat hoidot (6 viikkoa) kahden sokaistuneet, satunnainen jotta. Hoidot olivat:

 • Lumelääkettä (ei määritelty) koska 3 x päivässä
 • 350 mg GCA ottaa 3 x päivässä (1050 mg yhteensä)
 • 350 mg GCA otettu 2 x päivässä (yhteensä 700 mg)
2 Viikkoa erottaa hoitoja antaa yhdisteitä, pese pois kehosta.

Sivuhuomautuksena huomasin, että ruoka-ammattikorkeakoulusta perustuu Texas. Kaikki yliopistoissa ja laboratorioissa Amerikassa, miksi he menevät Intiaan Testaa tuotteensa? Pääsääntöisesti olen yleensä skeptinen tutkimusten Intiassa.

Lopussa tutkimuksen:

 • 6 Viikkoa käytettynä ihmistä menetti noin 2 kg (noin 4 kg) kun otetaan 1050 mg vihreä kahvipapujen otteen ja 1,5 kg (noin 3 kg) kun käyttäen uute 700 mg. Molemmat näistä katsottiin tilastollisesti merkitsevä, (se on hyvä).
 • Lasku kehon rasvaa noin 1 % sekä painoindeksi nähtiin myös 1050mg ja 700 mg annoksina. Molemmat arvot katsottiin tilastollisesti merkitsevä.
Klikkaa tästä ostaa Green Coffee Bean kotisivut

Miten vihreä kahvipapujen toimii?

Tutkimus yleensä niin pitkälle sanoa, että chlorogenic happo (ote vihreä kahvipapujen) häiritsee entsyymi nimeltään glukoosi-6-fosfataasi, joka osallistuu miten elin käyttää glukoosin (sokerin). Mielestäni asiat voi olla monimutkaisempi kuin tämä, joten jätän kysymyksen "miten se toimii" muille.

Kuinka paljon vihreä kahvipapujen toimii?

Vihreä kahvipapujen 2011-meta-analyysi jo todetaan, että "tehokas annos GCE (vihreän teen uute) käyttö laihtuminen täydentää myös muodostuu." Toisin sanoen, jos vihreä kahvipapujen auttaa laihtuminen, summa, joka toimii ei tiedetä.

Syytä ei tiedetä, koska eivät ole tarpeeksi hyviä tutkimuksia vielä vihreän teen uute ja Painonpudotus.

Jos 2012 vihreä kahvipapujen tutkimuksen tulokset ovat kiistattomia totuuksia, ihmisten pitäisi näyttää tuotteille, joilla on vähintään 700 mg. Koska 2012-tutkimuksessa oli vain 16 ihmistä, haluaisin nähdä ainakin yksi suurempi tutkimus monistaminen, ennen kuin uskon sen.

Vihreä Kahvipavut Painonpudotus Arvostelu

Klikkaa tästä ostaa Green Coffee Bean kotisivut

Vihreä kahvipapujen haittavaikutuksia

Ei tutkimuksessa, että näin todettiin merkittäviä sivuvaikutuksia vihreä kahvipapujen. Tämä ei tarkoita, että kaikki vihreä kahvipapujen lisäravinteet ovat sivuvaikutus ilmaiseksi, koska paino tappio tuote päättäjät joskus yhdistää eri ainesosia lisää paino tappio vaikutus.

Aina katsella vastaetikettien laihdutustuotteita, voit tarkastella niiden sisältämien ainesosien.

Lisäksi tutkimukset tähän mennessä käyttänyt "terveitä ihmisiä." En ole tietoinen tutkimuksen, joka testasi vihreä kahvipapujen täydentää terveysongelmista kärsivien ihmisten tai jotka ottaa eri lääkkeitä.

Yksi rat tutkimus totesi, että vihreä kahviuutetta alensi verenpainetta. Onko tämä koskee ihmisiä tai ei tarvitsee parempaa tutkimusta.

Jos vihreä kahvipapujen tuote sisältää kofeiinia ja muita piristeitä, tämä voi muuttaa verensokeri. Tämä voi olla ongelma, jotkut diabeetikoille.

Pieni tutkimus 2001 julkaistu American Journal of Clinical Nutrition, todeta, että suuria annoksia (2 g) chlorogenic happo lisääntyi homokysteiinitasoja miehillä ja naisilla. Vaikka kiistanalainen, homocyestine korkeus voi olla merkitys sydänsairaus.

Ei tiedetä, jos vihreä kahvipapujen täydentää nostaa homokysteiiniä. Ihmiset, joilla sydänsairaus, jotka vihreä kahvipapujen täydentää pitäisi puhua lääkärille heidän homokysteiinitasoja ensinnäkin kohtuullinen jotta olla eheä.

Toimiiko green coffee bean?

Ei ole epäilystäkään siitä, että vihreä kahvipapujen on paino tappio-tutkimusta. Ei ole epäilystäkään, että paino tappio todiste on paljon vähemmän kuin mitä useimmat sivustot kertoa pääosa johtuvat lab hiiri tutkimus todisteita. Kun taas minä suhtaudun hieman epäilevästi, jos ihmisen paino tappio tutkimukset toistaiseksi on uskominen, vihreä kahvipapujen voisi auttaa ihmisiä menettää vähän painoa, mutta kunnes parempi tutkimus on vaikea sanoa varmasti.

Klikkaa tästä ostaa Green Coffee Bean kotisivut