» » Vihreä Kahvipapujen Ote Laihtuminen

Vihreä Kahvipapujen Ote Laihtuminen

Onko vihreä kahvipapujen ote todella auttaa sinua laihtua?

Vihreä Kahvipapujen Ote LaihtuminenSe on ennustettu vallankumouksellinen uusi painonlasku-tuote, joka voi sulattaa kiloa ilman tarvetta ruokavaliota ja kunto. Vaikka selvästi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, vihreä kahvipapujen ote on lentoon hyllyille marketeista että luontaistuotekaupoista ja on suuri kysyntä verkossa. Se on nyt suosituimpien artikkelien joukkoon.

Ei ole sattumaa, vihreä kahvipapujen ote kasvoi suosion jälkeen on mainittu Dr. Oz show. Syyskuussa, kun joutua tehtävä kriitikot vaativat vihreä kahvipapujen ote "ihme"-tuotteen Dr. Mehmet Oz suorittaa oman kokeilun täydentää.

Käyttäen 100 lottaa Oz sanoi, hän huomasi, että naiset ottivat otteen menettänyt keskimäärin kaksi kiloa kahdessa viikossa. Naiset, jotka ottivat lumelääkettä menettänyt keskimäärin puoli kiloa näiden kahden viikon aikana.

Vakuuttunut? Sinun vain kannattaa varata tuomion.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvi ote kotisivut

Mikä on vihreä kahvipapujen?

Vihreä kahvipavut ovat yksinkertaisesti pavut, joka ei ole paahdettu. Vihreä kahvipavut sisältää chlorogenic happoa happo, jonka kannattajat sanovat, hidastaa vapauttamista glukoosin kehoon aterian jälkeen edistää laihtuminen. Kun kahvin pavut paahdetaan, suurin, boorihapon chlorogenic happoa menetetään. Ote tehty chlorogenic happoa hapolla muunnetaan kapseli muodossa ennen myyntiin kuluttajille. Ja se ei ole halpaa. Kuukauden tarjonta voivat maksaa $20-$30.

Vihreä Kahvipapujen Ote Laihtuminen

Vihreä kahvipapujen väitteitä

Kirjoita "vihreä kahvipapujen ote" Internet-haku ja olet hukkua yritykset mainonta sen kyky auttaa laihtumaan. Katso hieman tarkemmin ja näet, että monet näistä sivustoista viitata erityisesti tutkimuksen varmuuskopioida vaatimuksensa. Että tutkimus lehdessä Diabetes, Metabolinen oireyhtymä ja ylipaino, on tehty kahdeksan miestä ja kahdeksan naista. Jokainen annettiin suuria annoksia ja pienellä annoksella vihreä kahvipapujen otteen sekä lumelääkettä, kolme erillistä kuuden viikon mittaisen kokeissa. Osallistujia kannustettiin kuluttaa saman verran kaloreita joka päivä kokeilun aikana.

22 Viikkoa tai noin viiden kuukauden jälkeen tutkijat havaitsivat, että keskimäärin osallistujat menetetty yli 17 kiloa.

"Se on merkittävä laihtuminen" liittyy se mukaan Dr. Joe Vinson, Pennsylvaniassa Scranton yliopiston kemian professori ja johtaa tekijän tutkimuksessa.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvi ote kotisivut

Vihreä kahvipapujen selvityksen

Vaikka tutkimus on laajalti mainittu todiste vihreä kahvipapujen kiristävä tehdas, ravitsemus ja liikalihavuus ovat kyseisten tulosten pätevyyteen. Niissä tuodaan esiin useita ongelmia tutkimus, erityisesti koska se on outoa, epätavallinen muotoilu ja mukana hyvin harvat ihmiset.

Ne myös huomauttavat, että tutkimuksen osallistujat laihtunut oikeudenkäyntiä, mikä viittaa siihen, että vihreä kahvipapujen ote ei vastannut heidän laihtuminen plasebo-vaiheessa. Esimerkiksi osallistujat voivat tunsivat kannattaa laihduttaa, koska paino ja ruokavalio seurattiin osana tutkimuksen.

Vihreä Kahvipapujen Ote Laihtuminen "Selvästi ei ole maaginen," sanoi Dr. Arya Sharma, lääketieteen professori ja puheenjohtaja lihavuuden ja University of Alberta.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvi ote kotisivut
Mutta jos haluat edelleen uskoa tutkimustulokset, että sanotaan, että ihmiset voivat menettää huomattavan määrän paino muuttamatta kalorien saanti tai liikunta-aktiivisuuteen. On mahdotonta.

"Yleensä, kun opinnot rikkoa fysiikan lakien universe, on yleensä jotain vikaa tutkimus," sanoi Dr. Yoni Freedhoff, lääketieteellinen johtaja Ottawa Bariatric Medical Institute, joka kirjoittaa painavia asioita, suosittu blogi ravitsemukseen liittyvistä kysymyksistä.

Mukaan "Ala", tutkimuksessa kirjoittajat Huomaa, että ne "synny tässä työssä." Joka ei kerro koko tarinaa. Vaikka Vinson on listattu johtaa tekijän tutkimus, hän itse ei tee mitään tutkimusta. Tutkimus on tehty Intiassa. Vinsonin tarkastellut tietoja ja kirjoitti pohdiskeluissaan.

Vinson muistiinpanoja, vihreä kahvi papu-uutetta, jota käytetään tutkimuksessa oli toimittanut sovelletaan elintarvikkeiden tieteiden Inc., yhtiö, Texas, hän ei maininnut, että yhtiö maksoi hänelle kirjoittaa tutkimus.

Tämä mahdollinen eturistiriita kysyttäessä Vinson sanoi, että hän ei hyötyä taloudellisesti, jos yhtiö myy tuotteen paljon ja lehdessä ei edellytä häntä luovuttamaan suhteen.

Mutta tietojen puute on vakava, koska se voi olla harhaanjohtavaa niille, jotka lukevat sitä.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvi ote kotisivut