Call: 0123456789 | Email: info@example.com

Review Over Groene Koffiebonen Voor Weight Loss


Groene koffie bean kan helpen mensen gewicht verliezen? Dat is een vraag van een heleboel mensen sinds het zien van deze gewichtsverlies aanvulling op de show Dr Oz. Als u benieuwd bent geweest over dit ook, laat me proberen om u gevoel van dingen door te kijken naar de groene koffie bean gewicht verlies onderzoek te helpen. Ik denk dat alleen door dit kan doen we snijden door de hype die de meeste websites en tijdschriften doordringt.

Wat is groene koffie bean?

Groene koffiebonen zijn koffie bonen die niet hebben is geroosterd. Groene koffie bonen roosteren niet alleen verandert de kleur van de koffie bonen maar ook verwijdert een verbinding genoemd chlorogenic zuur. Het is een chlorogenic zuur, dat is de kern van groene koffie bean gewicht loss vorderingen. Gebrande koffiebonen hebben weinig chlorogenic zuur.

Wanneer supplementen bevatten “groene coffee bean uittreksel”, is chlorogenic zuur het extract dat zij doelt op. Zoals vele plant chemicaliën heeft chlorogenic zuur ook antioxiderende eigenschappen. Een andere groene bonen van de koffie-extract dat is waarschijnlijk ook worden gebruikt in supplementen is cafeïne.

Volgens de chlorogenic omvatten zure Wikipedia-pagina en de Autoimminity Research Foundation voedingsmiddelen die chlorogenic zuur bevatten:

 1. Pruimen
 2. Perziken
 3. Bamboe
 4. Thee
 5. Bosbessen
 6. Zonnebloempitten
Klik hier om te kopen groene Coffee Bean van officiële website

Groene koffie bean en weight loss

Er is onderzoek naar groene koffiebonen en gewichtsverlies. Hieronder zijn samenvattingen van een aantal van die studies.

In een muis studie gepubliceerd in 2006 in gratis BMC en alternatieve geneeskunde, onderzocht opgemerkt dat een groene koffieboon halen (te gebruiken dosering was 200 en 400 mg/kg lichaamsgewicht) bloed triglyceride verlagingen.

De onderzoekers echter ook opgemerkt dat noch chlorogenic zuur of cafeïne door zelf succesvol was in het verminderen van de aanwinst van het gewicht van de totale lichaam of vet accumulatie in de buik.

Veel van de groene koffie bean onderzoek daar houdt muizen.

In 2011 een meta-analyse van groene koffieboon halen en gewichtsverlies werd gepubliceerd.

Een meta-analyse kijkt naar het vorige onderzoek en probeert te gooien alle soortgelijke studies alle — met behulp van statistieken — om te zien of genomen als geheel, een gemeenschappelijke trend of resultaat kunnen worden bepaald. In dit geval de meta analyse probeerde om te zien of er was genoeg bewijs om te zeggen “Ja, groene koffie bean extract mensen helpen gewicht te verliezen.”

Deze meta-analyse alleen opgenomen de beste kwaliteitsstudies-gerandomiseerde, placebo gecontroleerde dubbele verblinde klinische studies met overgewicht mensen.

Klik hier om te kopen groene Coffee Bean van officiële website

Van meer dan 2000 studies die werden gevonden, slechts 3 studies voldeed aan de criteria van de onderzoekers. Deze 3 studies gebruikt een totaal van 143 mensen.

Dit waren de 3 studies die opgenomen waren:

Het effect van chlorogenic zuur koffie op glucose absorptie bij gezonde vrijwilligers en het effect daarvan op de body mass wanneer gebruikt op lange termijn in overgewicht en zwaarlijvige mensen (uitgegeven 2007) verrijkt.

Onafhankelijke marktstudie over de gevolgen van koffie vorm voor weight loss-het effect van chlorogenic zuur koffie (koffie chape) verrijkt op gewicht wanneer gebruikt in mensen met overgewicht. (uitgegeven 2009).

Svetol ®, groene koffie-extract, induceert gewichtsverlies en verhoogt de lean vet massa verhouding in vrijwilligers met overgewicht probleem. (bekendgemaakt 2006).

Geheel genomen, lijken deze 3 studies aan te tonen dat mensen met overgewicht die gebruik maken van groene koffie bean uittreksel zijn significant groter gewichtsverlies dan mensen die een placebo gebruikte. Dat is goed, maar de onderzoekers ging op te zeggen dat de mate van dit effect was “gematigde” en dat de “klinische relevantie is dus niet zeker.” De onderzoekers gaan om te zeggen dat “de grootte van het effect is klein.”

Met andere woorden, groene koffie bean lijkt bevordering van sommige gewichtsverlies, maar vanwege het ontbreken van goede studies, is het moeilijk te zeggen zonder twijfel als het doet echt werken — en als het werkt, mensen slechts kleine veranderingen in het gewicht zou kunnen zien.

Klik hier om te kopen groene Coffee Bean van officiële website

Alles wat gezegd, deze conclusies kunnen veranderen als onderzoekers meer zou doen — en betere — studies.

In 2012 werd een studie groene koffie bean onderzoek gepubliceerd in het Publicatieblad, metabool syndroom van Diabetes en obesitas. Deze studie werd uitgevoerd in India en duurde van 22 weken (5.5 maanden) en betrokken 16 overgewicht mannen en vrouwen.

Dus, dit was een vrij kleine studie. Dit was een onderzoek naar een groene koffie bean supplement genaamd “GCA” gemaakt door toegepaste voedsel wetenschappen die de studie gefinancierd. Alle onderwerpen ontvangen het dezelfde behandelingen (voor elke 6 weken) in een dubbele verblind, willekeurige volgorde. De behandelingen werden:

 • Placebo (niet nader gespecificeerd) gegeven 3 x per dag
 • 350 mg GCA genomen 3 x per dag (1050 totale mg)
 • 350 mg GCA genomen 2 x per dag (700 mg totaal)

Een periode van 2 weken gescheiden behandelingen om te laten de stoffen uit het lichaam te wassen.

Even terzijde, ik heb gemerkt dat toegepaste wetenschappen van het voedsel is gevestigd in Texas. Met alle universiteiten en laboratoria in Amerika, waarom ging ze naar India om hun product te testen? Als een regel ben ik meestal sceptisch van uitgevoerde onderzoeken in India.

Aan het einde van de studie:

 • Wanneer gebruikt voor 6 weken, mensen verloren ongeveer 2 kg (ongeveer 4 lbs) wanneer nemen wanneer 1050 mg van groene koffie bean extract en ongeveer 1,5 kg (ongeveer 3 lbs) met behulp van 700 mg van het extract. Beide werden geacht statistisch significant (dat is goed).
 • Een afname van lichaamsvet door ongeveer 1% als Body Mass Index werd ook gezien in zowel de 1050mg en 700 mg doses. Beide waarden werden geacht statistisch significant.
Klik hier om te kopen groene Coffee Bean van officiële website

Hoe werkt de groene koffie bean?

Het onderzoek heeft tot nu toe de neiging om te zeggen dat chlorogenic zuur (een uittreksel in groene koffie bean) een enzym genaamd glucose-6-fosfatase, die betrokken is verstoort bij de manier waarop het lichaam glucose (suiker gebruikt). Ik denk dat dingen ingewikkelder dan dit misschien wel, dus ik de kwestie laat van “hoe het werkt” aan anderen.

Hoeveel groene koffie bean werkt?

De 2011 meta-analyse van groene koffie bean gezegd, Staten dat “de effectieve dosering van GCE (groene koffie-extract) voor gebruik als een gewichtsverlies aanvulling ook niet is gevestigd.” Met andere woorden, als groene koffie bean gewicht te verliezen helpt, is het bedrag dat werkt niet bekend.

De reden dat we niet weten is, want er zijn niet genoeg goede studies nog op groene koffie halen en verlies van het gewicht.

Als de resultaten van de studie van 2012 groene koffie bean worden genomen als evangelie, moeten mensen kijken voor producten die ten minste 700 mg. Omdat de 2012 studie had slechts 16 mensen, zou ik graag zien ten minste één grotere studie dupliceren dit voordat ik heb er vertrouwen in zijn bevindingen.

Klik hier om te kopen groene Coffee Bean van officiële website

Groene koffie bean bijwerkingen

Geen studie die ik zag geen significante bijwerkingen van groene koffie bean opgemerkt. Dit betekent niet dat alle groene koffie bean supplementen neveneffect gratis echter zijn omdat gewicht verlies product makers soms combineren verschillende ingrediënten samen te verhogen het gewicht verlies effect.

Kijken altijd naar de achterkant labels van de supplementen van het gewichtsverlies die u gebruiken om te zien de ingrediënten die zij bevatten.

Ook, de studies tot nu toe hebben gebruikt “gezonde mensen.” Ik weet niet van elke studie die groene koffie bean supplementen in mensen met gezondheidsproblemen heeft getest of die nemen verschillende medicijnen.

Een rat studie opgemerkt dat groene koffie-extract bloeddruk verlaagd. Of dit voor mensen of niet geldt moet beter onderzoek.

Als het groene koffie bean product ook cafeïne of andere stimulerende middelen bevat, kan dit worden gewijzigd bloedsuikerspiegel. Dit zou een probleem voor sommige diabetici.

Een kleine studie van 2001 gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition, opgemerkt dat hoge doses (2 gram) van chlorogenic zuur niveaus van homocysteïne in mannen en vrouwen verhoogde. Hoewel controversieel, kan homocyestine hoogte een rol spelen in hart-en vaatziekten.

Het is onbekend of groene koffie bean supplementen homocysteïne verhogen. Mensen met hart-en vaatziekten die groene koffie bean supplementen moet spreken met hun arts over hun niveau van homocysteïne eerst, enkel om te zijn veilig.

Werkt de groene koffie bean?

Er is geen twijfel dat groene koffie bean heeft wat gewicht verlies onderzoek. Er is ook geen twijfel dat het gewicht verlies bewijs is een stuk minder dan wat de meeste websites vertellen u met de meeste van de bewijzen die voortvloeien uit onderzoek lab muis. Terwijl ik blijf enigszins sceptisch, als de menselijke gewicht verlies onderzoek tot nu toe uitgevoerd geloven, groene koffie bean mensen een beetje gewicht verliezen zou kunnen helpen, maar tot beter onderzoek wordt verricht, is het moeilijk te zeggen zonder twijfel.

Klik hier om te kopen groene Coffee Bean van officiële website