» » Phentermine Haittavaikutuksia

Phentermine Haittavaikutuksia

Phentermine on psykoaktiivinen stimulantti. Se kuuluu luokkaan lääkkeitä kutsutaan anorektikkoa tai ruokahalua hillitsevät. Kahdeksan eri kauppanimet markkinoidaan geneeristen lääkkeiden: Adipex, Atti Plex P, Fastin, Ionamin, Phentercot, Phentride, Pro-Fast ja Suprenza.

Käyttötarkoitukset ja annokset fentermiinin

Phentermine HaittavaikutuksiaLääkärit määrätä phentermine potilaille, jotka ovat merkittävästi ylipainoisia tai lihavia. Lääke on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön, lääkäri-hyväksytty vähäkalorinen ruokavalio, liikunta ja esiintyminen lievennys tekniikoita yhdessä. Se on yleensä varattu ihmisiä, jotka eivät voi laihtua kautta ruokavalion ja liikunnan yksin.

Phentermine toimii hypotalamuksen osa aivoista. Lääketieteen tutkijat tietää tieteen takana huumeiden, mutta he ovat epävarmoja, miten se auttaa ihmisiä laihtua. Eri tutkimukset osoittavat, että huumeiden tukahduttaa ruokahalua ja lisää aineenvaihduntaa. Se vaikuttaa myös tietyissä aivojen osissa.

Phentermine on suun kautta lääkitys, joka on saatavilla vain lääkärin määräyksestä. Se tulee neljä annostustapoja: kapseli, laajennettu versio kapseli, tabletti ja laajennettu release tabletti. Annostelun erilainen eri henkilö, ja potilaiden tulee käyttää vain lääkitys, sellaisena kuin se on määrätty. Ennen määräämistä Phentermine, lääkärit ja potilaat painavat hyötyä tunnettuja terveysriskejä.

Klikkaa tästä ostaa Phen375 kotisivut

Phentermine haittavaikutuksia

Yleensä phentermine käytetään vain muutaman viikon kerrallaan. Vakavia haittavaikutuksia voi esiintyä, jos lääke on kestänyt kauemmin kuin. Fentermiiniä ei saa käyttää muiden ruokahalua hillitsevät kanssa, ja se voi negatiivisesti vuorovaikutuksessa muiden reseptilääkkeitä.

Phentermine voi aiheuttaa merkittäviä peruuttaminen reaktioita, varsinkin, jos sitä käytettiin suurina annoksina ja kauemmin kuin määrätty. Vaikka lyhyen aikavälin käyttää, potilaat voivat kokea masennus tai äärimmäinen väsymys, jos ne yhtäkkiä lopettaa lääkkeen. Lääkärit yleensä pienentämään annosta vähitellen minimoimaan vieroitusoireita.

Useimmat ihmiset voivat sietää phentermine suhteellisen hyvin ilman vakavia sivuvaikutuksia. Tyypillinen phentermine haittavaikutuksia ovat suun kuivuminen, epämiellyttävä maku, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, ummetus ja muut ruoansulatuskanavan ongelmia. Lääke voi aiheuttaa ihmisille tulla huimausta, pyörrytystä ja vähemmän alert. Se voi myös aiheuttaa allergisia reaktioita tai vähentynyt libido.

Lääkärit määrätä phentermine, koska he arvioida hyödyt ylittävät haittavaikutuksia riskit. Jotkut ei mitään negatiivisia oireita. Toisille lääke lakkaa toimimasta vain muutaman viikon kuluttua. Kummassakin tapauksessa potilaiden tulisi keskustella kokemuksistaan niiden lääkäreiden.

Phentermine haittavaikutuksia

Lääkärit, jotka määräävät phentermine yleensä ajoittaa säännöllisiä vierailuja tarkistaa niiden potilaiden edistystä. Ne tekevät sen varmistamiseksi, että lääkitys toimii hyvin ja eivät aiheuta ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Phentermine vaikuttavat haitallisesti jotkut. Sydämen sykkeen, epäsäännöllinen sydämen syke, sydämentykytyksiä ja kohonnut verenpaine ovat vaarallisia sivuvaikutuksia fentermiinin. Jotkut voivat kokea rintakipu, hengenahdistus ja hengitysvaikeudet. Muut voivat tuntea yli stimuloimaa, ärtyneempiä ja levottomampia tai ovat univaikeudet.

Harvoissa tapauksissa phentermine voi aiheuttaa henkisen tai psyykkisen sivuvaikutuksia, jotka vaihtelevat vaikeusasteen. Näitä ovat mielialan vaihtelut, omituinen käytös, hallusinaatiot, maanis-depressiivinen, vihamielisyyttä ja liian aktiivinen refleksit. Jotkut näistä oireista voi johtua aivojen kohtausten tai korkea kuume. Potilaat syytä hakeutua lääkäriin välittömästi, jos jälkeen phentermine esiintyy vakavia sivuvaikutuksia.

Klikkaa tästä ostaa Phen375 kotisivut

Suvaitsevaisuutta ja riippuvuus fentermiinin

Phentermine toimii hypotalamuksen osa aivoista, joka yhdistää hermoston, hormonitoimintaa järjestelmä. Huumeiden stimuloi lisämunuaisten vapauttaa vähentämättä on neurotransmitter kutsutaan noradrenaliinin tai eikä-adrenaliini signaaleja vastaus nälänhädän. Phentermine polttoaineiden adrenaliinin tai adrenaliini murtaa varastoida rasvaa.

Riippuvuus on phentermine sivuvaikutus että jotkut epäröi keskustella. Kuin stimulantti phentermine voi tule tottumusta. Ihmiset, jotka käyttävät lääkitystä tavalla muuhun kuin ennalta voi helposti väärin huumeita. Laihduttajille, jotka etsivät helposti verkossa tai muualla ovat ensisijassa väärinkäyttö.

Jopa ne, jotka ottavat phentermine oikeista syistä ja reseptiä mukaan voivat joutua riippuvaisiksi huumeita. Vain lyhytaikaiseen käyttöön, kun ihmiset rakentaa toleranssi lääke. Tällöin ne vaativat suurempia annoksia fentermiinin estää rebound painonnousua.

Phentermine riippuvuus voi olla hengenvaarallinen. Riippuvuus tapahtuu nopeasti ja vieroitusoireet ovat vakavia. Huumeita käytetään vain lihavia ihmisiä johdolla lääkärin hoitoon. Phentermine riippuvuus on fyysisiä ja psyykkisiä vaikutuksia. Vain pätevä lääkäri, psykiatri tai hoito terveyskeskus hoitaa addikteja turvallinen detox-hoito varmistaa, että ne toimivat ilman huumeita.

Phentermine Haittavaikutuksia

Klikkaa tästä ostaa Phen375 kotisivut