» » Nuvoryn Sivuvaikutuksia

Nuvoryn Sivuvaikutuksia

Acai Berry sivuvaikutuksia

Nuvoryn SivuvaikutuksiaOn olemassa paljon artikkeleita tiedotusvälineissä viime aikoina uusi "ihme" täydentää Acai marjat ja suoraan sanottuna olen skeptinen. Kun kyse on täydentää minulla on tapana valvontatehtäväänsä, koska todentamattomat hyödyt taida olla hyvä riskeeraa tunneta sivuvaikutuksia. Monet Painonpudotus voi olla vakavia haittavaikutuksia, mutta Acai marjat ovat hedelmä löytyi Amazonin sademetsän, joten näyttää siltä, että olisi syytä harkita tätä täydentää käytetään laihtuminen.

Niille teistä, jotka eivät ole kuulleet tätä hedelmää vielä Acai marjat (lausutaan-huokaus-y) on pieni, musta marjoja, joka näyttää vähemmän erilaisia rypäleen. Hedelmä on suuri siemen on keskeinen, ympäröi massa ulkopuolella. Tätä massaa käytetään erilaisia terveellisiä tuotteita ja käyttää kapseleita ja lisätty smoothiet täydentää. Massa sisältää runsaasti antioksidantteja ja kuitu, joka on paljon hyötyä kaikille, jotka yrittävät laihduttaa. Marja on myös yhdistetty vähentynyt ruokahalu, joka on erityisen hyödyllinen, kun dieetillä.

Ensimmäinen asia, jonka teen, kun olen kuullut niin paljon hyötyä on etsiä saalis, olen viettänyt useita tunteja tutkia Acai marjoja. Koska Acai marjat, päätin kirjoittaa tämän artikkelin kääntää minun tulokset haittavaikutusten ei lopullista artikkeleita. Terveellisiä valintoja pitäisi tehdä kohtuullisesti tai saattaa heittää pois tasapainosta terveydelle. Yksi yleisimpiä haittavaikutuksia ihmisten kokemusta on yli kulutuksen lisän. Suositellut annokset vaihtelevat 500 1000 mg / päivä, mutta jotkut kuluttaa huomattavasti enemmän kuin että. Orgaaniset Acai marja pillereitä, Acai marja smoothie, Acai marja mehu ja jopa Acai marja jäätelö monella nielemään tätä hedelmää, ja jos et niitä kaikkia kerralla voit vain kerjääminen kokea haittavaikutuksia.

Onneksi yli nauttiminen tämä marja yleisimmät haittavaikutukset ovat lieviä ja voivat olla vatsakrampit, ripuli ja huimaus. Täydennyksen parhaansa alkaa pienempiä annoksia ja vähitellen lisätä kehon annostus saa tottunut täydentää. Yliannos Acai-marjoja ei ole, mitä olen keskittyen tässä artikkelissa. Pelkään enemmän vakavia sivuvaikutuksia, ja vaikka kaikki löysin, osoittaa, että Acai marjat ovat turvallisia useimmille, joitakin seikkoja, sinun pitäisi olla tietoinen, ennen kuin otat tämän pilleri.

Klikkaa tästä ostaa Acai marja kotisivut

Acai marjat ja IBS (ärtyneen kulho oireyhtymä)

Acai marjat ovat tunnettuja kyky puhdistaa koko kehon, mutta varsinkin ruoansulatuskanavan. Useimmille se merkitsee lisääntyneistä suolen (terveempiä tasolle), mutta ihmiset kamppailevat IBS tai muita ruoansulatuskanavan ongelmia tämä voi olla vakava ongelma. Acai marjat sisältävät antioksidantteja löytyy kaikki luonnontuote korkein pitoisuus. Heillä on enemmän antioksidantteja kuin Mustikka ja granaattiomena ja ihmisten hallinnassa IBS tämä voi olla hyvä asia.

Nuvoryn Sivuvaikutuksia Mutta hallitsematon IBS, tai jotka pyrkivät suojelemaan niiden IBS hallinnassa tämä voi olla haittaa. Lisää suolen voi olla vaikeampi kehittää terve, säännöllinen ruoansulatus-elimistö. Kun kärsii IBS, kannattaa aina neuvotella lääkärin kanssa ennen kuin lisäät uuden täydentää ruokavaliota.

Klikkaa tästä ostaa Acai marja kotisivut

Allergiset reaktiot

Nuvoryn SivuvaikutuksiaIhmiset, jotka kärsivät vakavia allergisia reaktioita siitepölyä tai joilla on yliherkkyys acai, mustikoita, viinirypäleitä tai samanlaisia hedelmiä ovat vaarassa ottaa Acai pillereitä, joka sisältää Acai marja sellu allerginen reaktio. Allergiset reaktiot ovat yleensä lieviä ja sisällyttää:

  • Kutiava, vetinen silmät
  • Ihottuma
  • Ylikuormituksen
Joissakin tapauksissa kohtalainen reaktioita voi esiintyä ja allerginen reaktio voi levitä muualle elimistöön aiheuttaen kutinaa ja vaikeus hengitys. Erittäin harvinaisissa tapauksissa vakava allerginen reaktio syntyy, aiheuttaa anafylaksia, joka on hengenvaarallinen reaktio, jossa elimistön reaktio allergeenille vaikuttaa koko kehoon. Tämä aloittaa kasvojen ja silmien kutina ja minuuttia Progress-ohjelmassa enemmän vakavia oireita, kuten:

  • Turvotus kurkussa, mikä vaikeuttaa hengittää tai niellä
  • Sekavuutta tai huimaus
  • Vatsakipu
  • Oksentelu
  • Ripuli
Acai marjat allergiset reaktiot ovat harvinaisia ja tunnistetaan ennen tulossa vakava pieninä annoksina Acai marja täydentää alkaen ja hitaammin suositella annostus. Jos olet huolissasi allergisia reaktioita tulisi neuvotella lääkärin ennen ottaen Acai marjoja.

Klikkaa tästä ostaa Acai marja kotisivut

Guarana- ja muut lisäaineet

Monet valmistajat Acai marja pillereitä sisältävät lisäaineita ne pillerit. Koska yksi tärkeimmistä syistä ihmiset ottavat lisäosa on lisätä niiden energian tasoilla lisäaineita, kuten Guarana, (joka sisältää kofeiinia) antaa enemmän hetkellinen lisätä energian tasoilla. Lue huolellisesti, mitään Acai marja täydentää, jotta voit ostaa ainekset ole allerginen muita ainesosia. Herkkyys kofeiinille huolehdittava ostamistaan täydentää, joka sisältää 100 % Acai marja sellua.

Nuvoryn Sivuvaikutuksia

Klikkaa tästä ostaa Acai marja kotisivut