» » Mitkä Ovat Hyödyt Acai Marja Kapselia?

Mitkä Ovat Hyödyt Acai Marja Kapselia?

Mitkä Ovat Hyödyt Acai Marja Kapselia?Acai marja on hedelmä, joka on laajasti markkinoitu "Super-ruokaa" koska se on todettu sisältävän monia terveydellisiä etuja. Acai marja on paljon antioksidantteja, aminohappoja proteiinin tuotanto, elintärkeitä mineraaleja ja vitamiineja ja tyydyttymättömiä "hyviä" rasvoja.

Erilaisia muotoiluja on saatavilla – esimerkiksi neste, jauhe ja kylmäkuivataan, kuten geeli capsules tai pakattu jauhe tablettia. Acai marja kapselia yleensä olla muita ainesosia, lisätä energian tasoilla tai lisätä kehon aineenvaihduntaa (suosittu painonlasku muotoilussa acai marja kapselia).

Antioksidanttisia

Antioksidantit ovat tärkeitä ylläpitää optimaalinen terveys ja estää sairauksia ja sairaus. Niiden vaikutusmekanismi on neutraloivat vapaiden radikaalien soluja, jotka voivat mahdollisesti vahingoittaa elin. Acai marja kapselia ovat runsaasti antioksidantteja ja lisäravinteet, jotka suojaavat kehoa solun vaurioita ja vähentää mahdollisuuksia saada sairauksia, kuten syöpää.

Tutkimus on julkaistu “ Journal of Agricultural ja elintarvikekemian ” marraskuussa 2006 tutkija A.G. Schauss päätellä, että acai marjat on korkea antioksidantti toimintaa.

Klikkaa tästä ostaa Acai marja kotisivut

Vitamiinien ja kivennäisaineiden

Useimmat acai marja tuotteita saatavilla markkinoilla sisältävät tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita antaa kehon merkittävä energianlähteeksi. Acai marja kapselia sisältää multivitamins ja elektrolyyttejä, kuten magnesiumia, kaliumia ja kalsiumia. Jotkut acai marja kapselia on mineraalit ja lisäravinteet, lisätä omaa formulation–copper ja sinkki, esim. Drugs.com suosittelee 1000 mg 2 000 mg acai marja kapselia ruokaa päivässä. Välttää haittavaikutuksia yliannostus tai myrkyllisyyden acai marjoja, älä niele suuria määriä multivitamins acai tuotteista.

Tulehdusta

Acai marja on osoitettu olevan anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Tutkimus on julkaistu "Lehdessä sekä maatalouden ja elintarvikkeiden kemian" syyskuussa 2008 tutkija-GS Jensen totesi läsnäolo anti-inflammatorisia ominaisuuksia tämä hedelmä. Acai marja kapselia auttaa vähentää kipua vaurioitunut hermo kuidut.

Klikkaa tästä ostaa Acai marja kotisivut