» » Mik Az Előnyei Acai Berry Kapszula?

Mik Az Előnyei Acai Berry Kapszula?

Mik Az Előnyei Acai Berry Kapszula?Az acai bogyó a gyümölcs, amit birtokol már széles körben forgalmazott egy "szuper-élelmiszer", mert megállapítást nyert, hogy tartalmaz számos egészségügyi előny. Az acai bogyó is gazdag az antioxidánsok, aminosavak, a fehérje termelés, a létfontosságú ásványi anyagok és a vitaminok és a "jó" egyszeresen telítetlen-zsírok.

Különféle készítmények állnak rendelkezésre a piacon – például folyékony, por és fagyasztva, beleértve a gél kapszula, vagy tömörített por tabletta. Acai bogyó kapszula általában van további összetevők, fokozza az energiaszintet, vagy növeli a szervezet anyagcsere (népszerű acai bogyó kapszula fogyás összetételben).

Antioxidáns tulajdonságai

Antioxidánsok: olyan fontos az optimális egészség és a betegség és a betegség megelőzésére. A hatásmechanizmus, hogy semlegesítse a szabad gyökök a sejtekben, hogy potenciálisan károsíthatja a szervezetben. Acai bogyó kapszula gazdag antioxidánsokban, és kiegészítők, amely segít megvédeni a szervezetet a cella kárt, és csökken a véletlenek-ból szerzés a betegségek, mint a rák.

Egy tanulmány a “ naplót a mezőgazdasági és élelmiszer-kémia ” 2006 novemberében kutató A.G. Schauss arra a következtetésre jutott, hogy acai bogyók is magas antioxidáns hatású tevékenységek.

Kattintson ide vásárolni Acai Berry hivatalos honlapja

Vitaminok és ásványi anyagok

Legtöbb acai bogyó termékek elérhető a piacon tartalmazzák fontos vitaminok és ásványi anyagok jelentős energia fellendítése és a test számára. Acai bogyó kapszula tartalmaz multivitaminok és elektrolitok, mint a magnézium-, kálium- és kalcium. Néhány acai bogyó kapszula ásványi anyagok és kiegészítők hozzá a saját formulation–copper és a cink, például van. Drugs.com ajánlja figyelembe 1000 mg 2000 mg / nap, a acai berry kapszula étkezés. Elkerüljék a mellékhatások, túladagolás, vagy a toxicitás a acai bogyók, nagy mennyiségű acai termékek multivitaminok ne nyelje le.

Gyulladáscsökkentő

Az acai bogyó már kimutatták, hogy gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal. Egy kutató Gönczi Jensen 2008 szeptemberében a "folyóirat a mezőgazdaság és élelmiszer-kémia"-ben megjelent tanulmány megállapította, gyulladáscsökkentő, ez a gyümölcs a jelenléte. Acai bogyó kapszula segíthet csökkenti a fájdalmat, a sérült idegrostok.

Kattintson ide vásárolni Acai Berry hivatalos honlapja