Call: 0123456789 | Email: info@example.com

Konjugoitu Linolihappo (cla) – Täydentää Painon Menetys


Suuria uutisia ihmisille, kilpirauhasen ongelmia, jotka ovat haasteita paino tappio on uutisia, että luonnollinen ravintolisä konjugoitu linolihappo (CLA) vähentää kehon rasvaa ihmiset jotka ovat ylipainoisia.

Kaksoissokkoutetussa, satunnaistetussa, lumekontrolloidussa tutkimuksessa, joka julkaistiin joulukuussa 2000 kysymystä Journal of Nutrition totesi, että CLA vähentää rasvaa ja säilyttää lihaskudosta. Mukaan tutkimus-projektipäällikkö vähentämistä keskimäärin kuusi kiloa rasvaa löytynyt ryhmä, joka otti CLA, plasebo-ryhmässä verrattuna. Tutkimuksessa todettiin, että CLA noin 3,4 grammaa päivässä on tarpeen saada myönteisiä vaikutuksia CLA rasvaa.

Dr. Michael Pariza, joka johti tutkimusta CLA kanssa Wisconsin-Madisonin yliopisto ilmoitti elokuussa 2000 American Chemical Society ei tee iso rasvasolujen vähän. Pikemminkin se on, pitää vähän rasvasolujen iso. Pariza ystävät tutkimus ei löytänyt hänen ryhmänsä 71 ylipainoisia ihmisiä laihtuminen, mutta mitä hän löysi oli, että kun laihduttajille pysähtyi, ruokavalioon ja takaisin lihonut, kun CLA olivat todennäköisesti saada lihas ja rasva. ” erillisessä tutkimuksessa Purduen yliopistossa, Indianassa, CLA todettiin parantaa insuliinin pitoisuudet noin kaksi kolmasosaa diabeetikoilla, ja kohtalaisen vähentää verensokeritaso ja triglyseridipitoisuus.

Klikkaa tästä ostaa CLA kotisivut

CLA on ollut erilaisia tutkimuksen aihe viimeisten vuosien ja havainnot osoittavat, että jotkut muut CLA edut ovat seuraavat:

  • Kasvaa aineenvaihdunta kiihtyy – se olisi tietenkin koitumaan kilpirauhasen potilaille, kuten kilpirauhasen vajaatoiminta – silloinkin kun käsitellään – vähentää jotkut aineenvaihdunta kiihtyy.
  • Vähentää vatsan rasvaa – lisämunuaisen epätasapainoa ja hormonaalisia muutoksia, jotka ovat yhteisiä kilpirauhasen potilailla usein aiheuttaa vatsan rasva lisääntyvät nopeasti, joten tämä voisi olla varsin hyödyllistä.
  • Parantaa lihasten kasvua -lihas polttaa rasvaa, joka myös osaltaan parantaa aineenvaihduntaa, joka on hyödyllinen, painon lasku ja hallinta.
  • Alentaa kolesterolia ja triglyseridien – koska monet kilpirauhasen potilaat ovat kohonneita kolesteroli- ja triglyseridiarvot, edes avulla hoito, tämä voi vaikuttaa kilpirauhasen potilaan terveyden.
  • Alentaa insuliiniresistenssiä – insuliiniresistenssi on riski kilpirauhasen vajaatoiminta potilailla ja alentaa se voi myös auttaa ehkäisemään aikuinen – oireiden diabetes ja helpottaa painon kurissa.
  • Vähentää elintarvikkeiden aiheuttamia allergisia reaktioita – koska ruoka-aineallergiat voi olla leikkiä kun laihtuminen on vaikeaa, tämä voi auttaa kilpirauhasen potilaille.
  • Parantaa immuunijärjestelmää – koska useimmiten kilpirauhasen autoimmuunisairaus luonnossa, parantaa immuunijärjestelmän kykyä toimia oikein on positiivista hyötyä.

Jos olet kiinnostunut ottaen CLA laihtuminen auttaa, pitää mielessä, että ei ole maaginen pilleri, sinun täytyy käynnistää ohjelman, ruokavalio ja liikunta onnistuneesti laihtua ja pitää se pois.

Klikkaa tästä ostaa CLA kotisivut

CLA-lisäravinteet Painonpudotus

CLA on täydentää eikä edellytä reseptiä. Se on saatavilla luontaistuotekaupoista ja verkkosivustoja. Asiantuntijat suosittelevat, että käytät patentoitu merkki kuten jotkut merkit ovat epäyhtenäisiä tai riittämättömiä määriä CLA sisältyvät niihin. Testaamisessa käytettyjen brand on merkki Tonalin CLA, joka on 1000 mg kapseleina. Turvatason, päättänyt olla tehokas testaus-3,4 g tai 3400 mg päivässä-sinun täytyy ottaa nämä kapselia päivässä aterian 4.

Huomaathan myös, että teidän ei pidä ajatella, että CLA yksin auttaa sinua laihtua. Sinun pitää vielä olla, koska olen tasapainoinen, Vähäkalorisena, matalan glykeemisen ruokavalio ja täytyy sisällyttää säännöllisesti, voimakas liikunta ja painon laakeri toimintaa elämääsi.

Kysymyksiä CLA

Kaikki jännitystä konjugoitu linolihappo (CLA) ja se on osoittautunut menestys auttaa vähentämään kehon rasvaa ja tasapaino verensokeri olen saanut satoja kysymyksiä lukijoille kiinnostunut löytää lisätietoja CLA.

CLA merkistä on hyvä käyttää?

Yksinkertainen vastaus on ei. Erimerkkisiä ovat eri määrän aktiivinen CLA. Tutkimukset, jotka perustettiin CLA tehokkuus olivat lomakkeella patentoitu tunnetaan Tonalin CLA. Tonalin’s patentoitu kaava CLA löytyy useita merkkejä CLA, myös merkkejä, kuten Natrol, Jarrow kaavoja ja Nature’s Way, muun muassa.

Onko CLA turvallista ottaa minun kilpirauhasen lääkitys?

Ei ole näyttöä siitä, että CLA, ravintolisä, kilpirauhasen lääkitys vuorovaikutuksessa tai aiheuttaa erityisiä vaaroja kilpirauhasen potilaille. Mutta sinun pitäisi aina keskustella mitään lisiä, joita aiotte toteuttaa lääkäri tai lääkärin kanssa ennen kuin aloitat.

Klikkaa tästä ostaa CLA kotisivut

On vain ihmisille, joilla on kilpirauhasen ongelmia CLA?

Ehdottomasti ei. Tutkimukset ovat osoittaneet, että se on tehokas yleensä vähentää/muuntaa rasvaa. Ei tarvitse olla kilpirauhasen ongelma – täytyy vain olla ylipainoinen – hyötyä CLA.

Kuinka paljon minun pitäisi ottaa?

Tutkimuksessa todettiin, että 3,4 grammaa CLA oli tarpeen saada hyötyjä. Se on 3400 mg. Koska eri kaavat sisältävät muita öljyjä ainesosina prosentteina, on viisasta todennäköisesti laskea, kuinka paljon Jokainen pilleri toimittaa Varmista, saat täyden 3,4 grammaa päivässä. Jos esimerkiksi kapseli sisältää 75 % CLA, ja 1000 mg, voit saada 750 mg CLA, ja olisi 5 päivässä päästä 3,4 grammaa tasolle.

Onko CLA on soija se? Olisi otettava se, jos se sanoo, että se sisältää soijaa?

Tonalin CLA 1000 mg kooltaan sisällä soijaa tai soijaa öljyä. Sekaannus johtuu siitä, että vanhempi versio Natrol’s Tonalin CLA sisältänyt soijaöljy, mutta tuote on lopetettu. Drugstore.com-sivusto on vielä kuljettaa virheellisiä tietoja Natrol Tonalin CLA sisältää soijaöljyä. Tonalin ystävät kaavassa CLA safloriöljy, ei soijaöljy tai soija. Huomaa, että jotkut off-merkit CLA voi sisältää soijaöljyä tai soijaa täyteaineita, ja et halua ottaa näitä tuotteita.

Klikkaa tästä ostaa CLA kotisivut

Mistä voin saada CLA?

GNC liikkeissä on joitakin tuotteita CLA ja Whole Foods Markets on myös ilmoitettu olevan tuotteet. Tonalin-sivustossa on luettelo erilaisia kauppoja, jotka myyvät tuotteita, jotka sisältävät Tonalin CLA.

Verkossa, saat Natrol’s Tonalin CLA – henkilökohtaisesti tuotemerkin – sekä monet muut merkit suosittu vähittäiskauppiaat kuten Drugstore.com ja Iherb.com.

Miten otan sen?

Erilaisia suosituksia eroavat tässä. Joitakin suosituksia ehdottaa ottamaan ennen syömistä. Toiset ehdottaa ottaa aterian. Tonalin CLA-tuotteensa Natrol web-sivun sanoo ottamaan sen mieluiten lowfat tai rasvaton maito suurin proteiinin imeytymistä. Itse otan se oikein ennen kuin syön noin 2 % maitoa.

CLA on sivuvaikutuksia?

Jotkut ilmoittivat tunne hieman vihreä tai pahoinvointia otettuaan CLA tai yksittäistapauksissa ruoansulatuskanavan järkyttynyt tai löysät ulosteet. Nämä haittavaikutukset yleensä vähenevät, kun tuote otetaan proteiini (i.e.,with maito) ja yleensä vähentää jälkeen noin 2 viikkoa ottaen täydentää.

Klikkaa tästä ostaa CLA kotisivut