» » Konjugert Linolsyre (cla) – Kosttilskudd For Vekttap

Konjugert Linolsyre (cla) – Kosttilskudd For Vekttap

Konjugert Linolsyre (cla) – Kosttilskudd For VekttapStore nyheter for personer med skjoldbrusk problemer som står overfor utfordringer av vekt-tap er nyheten om at den naturlige kosttilskudd konjugert linolsyre (CLA) reduserer kroppsfett i mennesker som er overvektige.

En dobbel-blind, randomisert, placebo-kontrollert studie, publisert i desember 2000-utgaven av Journal of Nutrition fant at CLA reduserer fett og bevarer muskelvev. Ifølge prosjektleder forskning ble en gjennomsnittlig reduksjon av seks pounds av kroppsfett funnet i gruppen som tok CLA, sammenlignet med en placebo-gruppe. Studien fant at ca 3.4 g CLA per dag er nivået som er nødvendig for å oppnå de gunstige effektene av CLA på kroppsfett.

Dr. Michael Pariza, som har utført forskning på CLA med University of Wisconsin-Madison, rapportert i August 2000 til American Chemical Society at det ikke gjør en stor fett celle får lite. Hva den heller gjør er å holde litt fett celle blir store. Parizas forskning fant ikke vekttap i hans gruppe av 71 overvektige mennesker, men det han fant var at når dieters stoppet slanking, og fikk tilbake vekt, de som tar CLA var mer sannsynlig å få muskel og ikke fett. ” i en separat studie utført ved Purdue-Universitet i Indiana, CLA ble funnet for å forbedre insulin nivåer i om lag to tredeler av diabetespasienter, og moderat redusert blodsukkernivå og triglyseridnivåer.

Klikk her for å kjøpe CLA fra offisielle hjemmeside
CLA har vært gjenstand for en rekke forskning i de siste årene, og funn tyder også på at noen av de andre fordelene med CLA inkluderer følgende:

  • Øker metabolic rate -dette ville selvsagt være en positiv fordel for skjoldbrusk pasienter, som hypothyroidism-selv når behandlet-kan redusere den metabolske rate i noen mennesker.
  • Reduserer abdominal fett -Adrenal ubalanser og hormonelle Skift som er vanlig i skjoldbrusk-pasienter ofte føre til raske akkumulering av abdominal fett, så denne fordelen kan være ganske nyttig.
  • Forbedrer muskelvekst -muskel brenner fett, noe som også bidrar til økt metabolisme, som er nyttig i vekttap og ledelse.
  • Senker kolesterol og triglyserider -siden mange skjoldbrusk-pasienter har forhøyede kolesterol og triglyceride nivåer, selv med behandling, denne fordelen kan ha en innvirkning på skjoldbrusk pasientens helse.
  • Senker insulinresistens -insulinresistens er en risiko for noen hypothyroid pasienter, og senke den kan også hjelpe forhindre voksen alder diabetes og gjøre det enklere å kontrollere vekten.
  • Reduserer mat-indusert allergiske reaksjoner -siden matvareallergi kan spille når vekttap blir vanskelig, dette kan være til hjelp for skjoldbrusk pasienter.
  • Forbedrer immunforsvaret -siden de fleste tilfeller av thyroid sykdommen er autoimmune i naturen, styrke immunforsvarets evne til å fungere er en positiv fordel.
Hvis du er interessert i å ta CLA å hjelpe med vekttap, må du huske på at det er ikke en magisk pille, og du må starte et program av kosthold og mosjon for å kunne gå ned i vekt og holde den av.

Klikk her for å kjøpe CLA fra offisielle hjemmeside

CLA-kosttilskudd for vekttap

CLA er et supplement og krever ikke en resept. Det er tilgjengelig ved helse matbutikker og online uttak. Eksperter anbefaler at du bruker en patentert navn merkevare, som noen merker har inkonsekvent eller utilstrekkelige mengder CLA i dem. Merket som er brukt i testing var Tonalin merkevare CLA, som kommer i 1000 mg kapsler. For å få nivået som er fast bestemt på å være effektive i testing-3.4 g eller 3400 mg, per dag-trenger du å ta 4 av disse kapsler daglig, med måltider.

Vennligst merk også at du ikke bør tenke at CLA alene vil hjelpe deg å miste vekt. Du fortsatt trenger å være, som jeg er, på en balansert, redusert calorie, lav glycemic kosthold, og å innlemme vanlig, energisk morsjon, og vekt bærende aktiviteter, inn i livet ditt.

Spørsmål om CLA

Med alle spenningen over konjugert linolsyre (CLA), og det har vist seg suksess i å hjelpe redusere kroppen fett og balanse blodsukker, har jeg mottatt hundrevis av spørsmål fra lesere som er interessert i å finne ut mer om CLA.

Er alle merker av CLA bra å bruk? Det enkle svaret er, ingen. Forskjellige merker har ulik mengde aktive CLA. Undersøkelsene som etablert effektiviteten av CLA bruker en patentert form for CLA kjent som Tonalin. Tonalins patenterte formelen for CLA kan finnes i en rekke merkevarer av CLA, inkludert merker som Natrol, Jarrow formler og naturens måte, blant andre.

Er CLA trygt å ta med min skjoldbrusk medisiner? Det er ingen bevis for at CLA, et supplement til mat, samhandler med skjoldbrusk medisiner, eller utgjør noen spesielle farer for skjoldbrusk pasienter. Men du bør alltid diskutere noen kosttilskudd som du har tenkt å ta med din egen lege eller utøveren før du begynner.

Klikk her for å kjøpe CLA fra offisielle hjemmeside
Er CLA bare for personer med skjoldbrusk problemer? Absolutt ikke. Studier har vist at det er effektivt generelt for å redusere/konvertering av fett. Du trenger ikke å ha en skjoldbrusk problemet – du bare må være overvektig – å ha nytte av CLA.

Hvor mye bør jeg ta? Studien fant at 3.4 g CLA var nødvendig for å få fordeler. Det er 3400 mg. Siden ulike formlene inneholder en prosentandel av andre oljer som ingredienser, er det lurt å sannsynligvis beregne hvor mye hver pille leverer for å sikre at du får full 3,4 gram om dagen. For eksempel, hvis din kapsel inneholder 75% CLA, og det er 1000 mg, så du får 750 mg av CLA, og ville trenge 5 per dag for å komme til 3.4 g nivå.

Har CLA soya i det? Bør jeg ta det hvis det står at den inneholder soya? Tonalin CLA i 1000 mg størrelse inneholder ikke noen soya eller Soyabønne olje. Forvirringen skyldes en eldre versjon av Natrol's Tonalin CLA inneholdt soyaolje, men at produktet er utgått. Drugstore.com nettsiden, men bærer fremdeles unøyaktig informasjon at Natrol Tonalin CLA inneholder Soyabønne olje. Tonalins formel inneholder CLA fra safflower olje, og ingen Soyabønne olje eller soya. Vær oppmerksom at noen av merker av CLA kan inneholde Soyabønne olje eller soyaprodukter, som fyllstoff, og du ønsker ikke å ta disse produktene.

Klikk her for å kjøpe CLA fra offisielle hjemmeside
Hvor kan jeg få CLA? GNC butikker har noen produkter med CLA, og Whole Foods Markets er også rapportert å ha produktene. Tonalin området viser en rekke butikker som selger produkter som inneholder Tonalin CLA.

Online, kan du få Natrol's Tonalin CLA – merket jeg personlig ta – så vel som mange andre merker, hos populære forhandlere som Drugstore.com og Iherb.com.

Hvordan bør jeg ta det? Ulike anbefalinger forskjellig her. Noen anbefalinger foreslår for å ta det før du spiser. Andre foreslår for å ta det med måltider. Natrol websiden for deres Tonalin CLA produkt sier å ta det fortrinnsvis med lavkalori eller nonfat melk for maksimal protein absorpsjon. Personlig, jeg tar det rett før jeg spiser med noen 2% melk.

Har CLA noen bivirkninger? Noen rapporterer følelsen litt grønn eller kvalm etter å ha tatt sine CLA, eller isolerte tilfeller av mage opprørt eller løs avføring. Disse bivirkningene er vanligvis redusert når produktet er tatt med protein (i.e.,with melk), og vanligvis redusert etter ca 2 uker, å ta supplement.

Klikk her for å kjøpe CLA fra offisielle hjemmeside