» » Konjugerad Linolsyra (cla) – Kosttillskott För Viktminskning

Konjugerad Linolsyra (cla) – Kosttillskott För Viktminskning

Konjugerad Linolsyra (cla) – Kosttillskott För ViktminskningStora nyheter för personer med sköldkörtelproblem som står inför utmaningar som vikt förlust är nyheten att den naturliga kosttillskott konjugerad linolsyra (CLA) minskar kroppsfettet i människor som är överviktiga.

En dubbel-blind, randomiserad, placebo-kontrollerad studie, publicerad i December 2000 av Journal of Nutrition fann att CLA minskar fett och bevarar muskelvävnad. Enligt forskning projektledaren hittades en genomsnittlig minskning av sex pounds av kroppsfett i den grupp som tog CLA, jämfört med en placebogrupp. Studien fann att ca 3,4 gram CLA per dag är den nivå som krävs för att få de positiva effekterna av CLA på kroppsfett.

Dr Michael Pariza, som forskat om CLA med University of Wisconsin-Madison, rapporterade i augusti 2000 till American Chemical Society att det inte gör en stor fett cell får lite. Vad den snarare gör är att hålla lite fett cell från att bli stora. Miguel Parizas forskning fann inte viktminskning i sin grupp 71 personer med övervikt, men vad han fann var att när dieters slutat banta, och fått tillbaka vikt, de tar CLA var mer benägna att få muskler och inte fett. ” i en separat studie utförd vid Purdue University i Indiana, CLA konstaterades för att förbättra insulinnivåerna i ungefär två tredjedelar av diabetespatienter, och måttligt minskade den blodsockernivå och triglyceridnivåer.

Klicka här för att köpa CLA från officiella hemsida
CLA har varit föremål för en mängd forskning under de senaste åren, och resultaten tyder också på att några av de andra fördelarna av CLA är följande:

  • Ökar ämnesomsättning – detta vore naturligtvis en positiv fördel för sköldkörteln patienter, som hypotyreos – även när behandlas – kan minska ämnesomsättning hos vissa personer.
  • Minskar bukfettet – binjure obalanser och hormonella förändringar som är vanliga i sköldkörteln patienter ofta orsaka snabba ackumulation av bukfett, så denna förmån kan vara ganska bra.
  • Förbättrar muskeltillväxt – muskler bränner fett, vilket också bidrar till ökad ämnesomsättning, vilket är användbart i viktminskning och förvaltning.
  • Sänker kolesterol och triglycerider – eftersom många sköldkörteln patienter har förhöjda kolesterol och triglycerid nivåer, även med behandling, denna förmån kan påverka sköldkörteln patientens hälsa.
  • Sänker insulinresistens – insulinresistens är en risk för vissa hypothyroid patienter, och sänka den kan också hjälpa förhindra vuxendiabetes och göra det lättare att kontrollera vikten.
  • Minskar mat-inducerad allergiska reaktioner – eftersom födoämnesallergier kan spela när viktminskning blir svårt, detta kan vara till hjälp för sköldkörteln patienter.
  • Förbättrar immunförsvaret – eftersom de flesta fall av sköldkörtelsjukdom är autoimmun karaktär, öka immunförsvarets förmåga att fungera är en positiv fördel.
Om du är intresserad av att CLA att hjälpa till med viktminskning, Tänk på att det är inte ett magiskt piller, och du kommer att behöva starta ett program av kost och motion för att lyckas gå ner i vikt och behålla den.

Klicka här för att köpa CLA från officiella hemsida

CLA-kosttillskott för viktminskning

CLA är ett komplement, och kräver inte ett recept. Den finns på hälsokostaffärer och på online-butiker. Experter rekommenderar att du använder en patenterad namn varumärke, som vissa märken har ojämn eller otillräcklig mängd CLA som finns i dem. Varumärket används i tester var varumärket Tonalin CLA, som kommer i 1000 mg kapslar. För att få den nivå som bedöms vara effektiv i tester – 3,4 g, eller 3400 mg per dag – skulle du behöva ta 4 av dessa kapslar per dag, med måltider.

Observera också att du inte bör tänka att CLA ensam hjälper dig gå ner i vikt. Du måste fortfarande vara, som jag är, på ett balanserat, reducerat kaloriinnehåll, lågt glykemiskt kost, och att införliva regelbunden, kraftig motion, och vikt med aktiviteter, in i ditt liv.

Frågor om CLA

Med alla spänningen över konjugerad linolsyra (CLA) och det har visat framgång i att bidra till att minska kroppen fett och balansera blodsocker, har jag fått hundratals frågor från läsare som är intresserade av att veta mer om CLA.

Är alla fabrikat av CLA bra till användning? Det enkla svaret är, ingen. Olika märken har olika mängd aktiva CLA. De forskningsstudier som fastställts av CLA effektivitet använder en patenterad form av kallas Tonalin CLA. Tonalins patenterade formel för CLA kan hittas i ett antal märken av CLA, inklusive märken som Natrol, Jarrow formler och naturens sätt, bland annat.

Är CLA säker att ta med min sköldkörtel mediciner? Det finns inga bevis att CLA, kosttillskott, samverkar med sköldkörtel mediciner eller utgör någon särskilda faror till sköldkörteln patienter. Men du bör alltid diskutera eventuella kosttillskott som du tänker ta med din egen läkare eller läkare innan du börjar.

Klicka här för att köpa CLA från officiella hemsida
Är CLA bara för personer med sköldkörtelproblem? Absolut inte. Studier har visat att det är effektivt i allmänhet för att minska/konvertering av fett. Du behöver inte ha ett problem med sköldkörteln – du måste bara vara överviktig – nytta av CLA.

Hur mycket ska jag ta? Studien fann att 3,4 gram CLA behövdes för att få fördelar. Det är 3 400 mg. Eftersom de olika formlerna innehåller en procentandel av andra oljor som ingredienser, är det klokt att förmodligen beräkna hur mycket varje piller är att leverera för att se till att du får full 3,4 gram per dag. Till exempel, om din kapsel innehåller 75% CLA, och det är 1000 mg, då du får 750 mg av CLA, och skulle behöva 5 per dag för att komma till 3,4 gram nivå.

Har CLA soja i det? Ska jag ta den om det står det innehåller soja? Tonalin CLA 1000 mg storlek innehåller inte någon soja eller soja olja. Förvirringen är en äldre version av Natrol's Tonalin CLA innehåller sojaolja, men produkten har upphört. Webbplatsen Drugstore.com transporterar dock fortfarande den felaktiga informationen att Natrol Tonalin CLA innehåller sojaolja. Tonalins formel innehåller CLA från safflorolja, och ingen sojaolja eller soja. Observera att vissa off-märken av CLA kan innehålla sojaolja eller sojaprodukter, som fyllmedel, och du vill inte ta dessa produkter.

Klicka här för att köpa CLA från officiella hemsida
Var kan jag få CLA? GNC butiker har några produkter med CLA och Whole Foods Markets rapporteras också att ha produkter. Webbplatsen Tonalin listar en mängd olika butiker som säljer produkter som innehåller Tonalin CLA.

Online, kan du få Natrol's Tonalin CLA – märket jag personligen ta – och många andra märken, på populära återförsäljare som Drugstore.com och Iherb.com.

Hur ska jag ta den? De olika rekommendationerna skiljer sig här. Några rekommendationer föreslår för att ta det innan du äter. Andra föreslår för att ta med måltider. Natrol webbsidan för sin Tonalin CLA produkt säger att ta helst med lowfat eller nonfat mjölk för maximal protein absorption. Personligen, jag tar det rätt innan jag äter vissa 2% mjölk.

Har CLA har några biverkningar? Vissa människor rapport känner något grönt eller illamående efter att ha tagit sina CLA, eller enstaka fall av gastrointestinala upprörd eller lös avföring. Dessa biverkningar brukar reduceras när produkten tas med protein (i.e.,with mjölk), och brukar minska efter ca 2 veckor tar tillägget.

Klicka här för att köpa CLA från officiella hemsida