» » Kaj So Prednosti Acai Jagodami Kapsule?

Kaj So Prednosti Acai Jagodami Kapsule?

Kaj So Prednosti Acai Jagodami Kapsule?Acai berry je sadje, ki je bila široko trži kot "super-hrana", ker je bilo ugotovljeno, da vsebujejo številne koristi za zdravje. Acai berry je bogata z antioksidanti, aminokisline za proizvodnjo beljakovin, bistveno mineralov in vitaminov in "dobre" enkrat nenasičene maščobe.

Različne vrste formulacij, ki so na voljo na trgu – na primer, tekočine, prah in liofiliziramo, gel kapsul ali stisnjeni v prahu tablet. Acai berry kapsule so ponavadi dodatne sestavine za povečanje energije ravni ali povečati telesno presnovo (priljubljena pri oblikovanju izguba teže acai jagodami kapsule).

Antioksidativne lastnosti

Antioksidanti so pomembni za ohranjanje optimalnega zdravja in preprečevanje bolezni in bolezni. Mehanizem njihovega delovanja je za nevtralizacijo prostih radikalov v celicah, ki lahko potencialno povzroči škodo v telesu. Acai berry kapsule so bogata z antioksidanti in dopolnila, ki ščitijo telo pred celic poškodujejo in zmanjša možnosti za pridobivanje bolezni, kot so rak.

Študija, objavljena v v “ Journal za kmetijstvo in prehrano kemijo ” novembra 2006 raziskovalec A.G. Schauss sklenila, da acai jagode so visoki antioksidacionih dejavnosti.

Kliknite tukaj za nakup Acai Berry iz uradna spletna stran

Vitamini in minerali

Večina acai jagodami proizvodi so na voljo na trgu vsebujejo pomembne vitamine in minerale, znatno povečanje energetske predvideti telesa. Acai berry kapsule vsebujejo multivitamins in elektrolitov, kot so magnezij, kalij in kalcij. Nekateri acai berry kapsule so minerali in dodatki doda lastniških formulation–copper in cink, na primer. Drugs.com priporoča ob 1000 mg do 2000 mg na dan acai jagodami kapsule s hrano. Da bi se izognili neželeni učinki prevelikega odmerka ali toksičnosti acai jagod, ne zaužijejo velike količine multivitamins iz acai izdelkov.

Protivnetno

Acai jagodičja je bilo dokazano, da imajo protivnetne lastnosti. Študija, objavljena v "Journal za kmetijstvo in hrano kemije" v septembru 2008 raziskovalec G.S. Jensen ugotovila prisotnost protivnetne lastnosti tega sadja. Acai berry kapsule lahko tudi pomaga zmanjšati bolečine v poškodovanih živčnih vlaken.

Kliknite tukaj za nakup Acai Berry iz uradna spletna stran