» » Hvad Er Fordelene Ved Acai Berry Kapsler?

Hvad Er Fordelene Ved Acai Berry Kapsler?

Hvad Er Fordelene Ved Acai Berry Kapsler?Acai berry er en frugt, der er blevet markedsført bredt som en "super-food" fordi det har vist sig for at indeholde mange sundhedsmæssige fordele. Acai berry er rig på antioxidanter, aminosyrer til proteinproduktionen, vigtige mineraler og vitaminer og monoumættede "god" fedtstoffer.

Forskellige typer formuleringer er tilgængelige på markedet – for eksempel, flydende, pulver og frysetørret, herunder gel kapsler eller komprimeret pulver tabletter. Acai berry kapsler har normalt ekstra ingredienser til at fremme energi niveauer eller øge kroppens stofskifte (populært i vægttab formuleringen af acai berry kapsler).

Antioxidant egenskaber

Antioxidanter er vigtige for at opretholde optimal sundhed og forebyggelse af sygdomme og sygdom. Deres virkningsmekanisme er at neutralisere frie radikaler i de celler, der potentielt kan forårsage skade i kroppen. Acai berry kapsler er rig på antioxidanter og kosttilskud, som kan hjælpe med at beskytte kroppen mod celle skader og formindske chancer for at få sygdomme som kræft.

En undersøgelse offentliggjort i det “ Journal af landbrugs- og fødevarer kemi ” A.G. Schauss konkluderede i November 2006 af forsker at acai bær har høj antioxidant aktiviteter.

Klik her for at købe Acai Berry fra officielle hjemmeside

Vitaminer og mineraler

De fleste acai berry produkter tilgængelige på markedet indeholder vigtige vitaminer og mineraler til at levere betydelig energi boost til kroppen. Acai berry kapsler indeholder multivitamins og elektrolytter, magnesium, kalium og kalcium. Nogle acai berry kapsler har mineraler og kosttilskud, føjes til de proprietære formulation–copper og zink, f.eks. Drugs.com anbefaler at tage 1.000 mg til 2.000 mg pr. dag i acai berry kapsler med fødevarer. For at undgå bivirkninger af overdosis eller toksicitet fra acai bær, ikke indtager store mængder multivitamins fra acai produkter.

Antiinflammatoriske

Acai berry har vist sig at have antiinflammatoriske egenskaber. En undersøgelse offentliggjort i "Journal af landbrug og fødevarer kemi" i September 2008 af forsker G.S. Jensen indgået tilstedeværelsen af antiinflammatoriske egenskaber i denne frugt. Acai berry kapsler kan også hjælpe, formindske smerter i beskadigede nerve fibers.

Klik her for at købe Acai Berry fra officielle hjemmeside