» » Hva Er Fordelene Med Acai Berry Kapsler?

Hva Er Fordelene Med Acai Berry Kapsler?

Hva Er Fordelene Med Acai Berry Kapsler?Den acai berry er en frukt som har vært allment markedsført som en "super-mat" fordi det har blitt funnet for å inneholde mange helsemessige fordeler. Den acai berry er rikt på antioksidanter, aminosyrer for protein produksjon, viktige mineraler og vitaminer og Enumettet fett i "gode".

Ulike typer formuleringer er tilgjengelige på markedet – for eksempel, væske, pulver og freeze-dried, inkludert gel capsules eller komprimert pulver tabletter. Acai berry kapsler ha vanligvis flere ingredienser å øke energinivå, eller for å øke kroppens stoffskifte (populært i vekttap utformingen av acai berry kapsler).

Antioxidant egenskaper

Antioksidanter er viktig for å opprettholde optimal helse og forebygge sykdom og sykdom. Deres virkningsmekanismen er å nøytralisere de frie radikalene i cellene som potensielt kan forårsake skade i kroppen. Acai berry kapsler er rik på antioksidanter og kosttilskudd, som kan bidra til å beskytte kroppen mot celle skade og redusere sjansene for å få sykdommer som kreft.

En studie publisert i den “ Journal av landbruks- og matkjemi ” i November 2006 av forsker A.G. Schauss konkluderte med at acai bær har høy antioksidant aktiviteter.

Klikk her for å kjøpe Acai Berry fra offisielle nettsted

Vitaminer og mineraler

De fleste acai berry produkter tilgjengelig på markedet inneholder viktige vitaminer og mineraler for å gi betydelige energi boost for kroppen. Acai berry kapsler inneholder multivitaminer og elektrolytter, for eksempel magnesium, kalium og kalsium. Noen acai berry kapsler har mineraler og kosttilskudd som er lagt til proprietære formulation–copper og sink, for eksempel. Drugs.com anbefaler å ta 1000 mg til 2000 mg per dag av acai berry kapsler med mat. For å unngå bivirkninger av overdose eller toksisitet fra acai bær, ikke ingest store mengder multivitaminer fra acai produkter.

Anti-inflammatorisk

Acai bær har blitt vist å ha anti-inflammatorisk egenskaper. En studie publisert i "Journal av landbruk og matkjemi" i September 2008 av forsker GS Jensen konkluderte med tilstedeværelsen av anti-inflammatorisk egenskaper i denne frukten. Acai berry kapsler kan også bidra til å redusere smerte i skadet nerve fibre.

Klikk her for å kjøpe Acai Berry fra offisielle nettsted