» » Hoe Antioxidanten Helpen Voorkomen Van Veroudering

Hoe Antioxidanten Helpen Voorkomen Van Veroudering

Hoe Antioxidanten Helpen Voorkomen Van VerouderingWie wist dat antioxidanten en veroudering verbonden waren? Het is bewezen dat anti-oxidanten in wijn, thee, koffie, bosbessen en druiven gevonden, en andere groenten en fruit helpen kunnen voorkomen van veroudering en verhogen uw levensduur. Als u de leeftijd, vertraagt uw afdeling van de cel en de vervanging van dode of beschadigde cellen.

Antioxidanten kunnen versnellen van de afdeling van de cel en cel vervanging processen, die bijdragen kunnen tot de algemene gevolgen van veroudering te vertragen en te voorkomen dat specifieke leeftijd gerelateerde ziekten.

Antioxidanten neutraliseren schadelijke vrije radicalen

Antioxidanten neutraliseren schadelijke vrije radicalen in je lichaam, die leiden tot kan verschillende ernstige of levensbedreigende ziekten en gezondheidsproblemen met inbegrip van hart-en vaatziekten, kanker, immuun disfunctie, diabetes en degeneratieve hersenafwijkingen (met inbegrip van dementie en de ziekte van Alzheimer).

Schadelijke vrije radicalen bestaan overal in onze omgeving, maar ze zijn geconcentreerd in vervuiling, chemicaliën, straling, pesticiden, alcohol, drugs, ongezond voedsel en zelfs zon. Antioxidanten helpen om uw cellen gezond en jeugdige, die kunnen voorkomen dat leeftijdsgebonden ziekten, verlichten stress en het verhogen van uw levensduur.

Klik hier om te kopen Antioxidant aanvulling van officiële website

Antioxidant rijk voedsel blijft u gezond en jeugdige

Gewoonlijk worden aangetroffen in voedselbronnen antioxidanten zijn vitamine a, vitamine c, vitamine c, beta-caroteen, selenium en zink. Beta-caroteen behoort tot een familie van voedingsstoffen carotenoïden genoemd. Deze anti-oxidanten zijn verantwoordelijk voor het oranje pigment in wortelen, meloen, wortelen en zoete aardappelen. Ze zijn bekend om te stimuleren uw immuniteit.

De groenten die de meeste antioxidanten bevatten zijn:

 • broccoli
 • spinazie
 • spruiten
 • Beets
 • paprika
 • wortelen
 • tomaten
De vruchten die de meeste antioxidanten bevatten zijn:
 • bessen
 • druiven
 • sinaasappelen
 • abrikozen
 • pruimen
 • grapefruits
 • perziken
Als een algemene regel, hoe rijker de kleur van de vrucht of groente, de meer anti-oxidanten het bevat.

Laboratorium studies hebben aangetoond dat lycopeen is de meest krachtige carotenoïde als het gaat om de bestrijding van bepaalde vormen van vrije radicalen. Bevolking studies hebben aangetoond dat mensen die een lycopeen-rijk dieet eten hebben een beter op de lange termijn gezondheid profiel dan die dat niet doen.

Klik hier om te kopen Antioxidant aanvulling van officiële website

Antioxidanten kunnen voorkomen dat veroudering

Er zijn verschillende specifieke manieren waarop antioxidanten kunnen voorkomen dat veroudering en leeftijdsgebonden ziekten, en het verhogen van uw levensduur:

 • Door te ontspannen uw bloedvaten en verminderen de oxidatie van ongezonde cholesterol, kun antioxidanten je het gevoel jeugdige en energiek terwijl vermindering van uw risico van hartaanval en beroertes.
 • Door het bijhouden van alle cellen van uw lichaam gezond, kunnen antioxidanten helpen u look en feel jeugdige terwijl het voorkomen van bepaalde soorten kanker en diabetes. Jeugdige, gezonde cellen ook bieden meer weerstand tegen schoorstenen, virussen en infecties.
 • Door gericht op ongezonde, kanker cellen en vernietigen hen, zijn er ook antioxidanten bestudeerd als een behandeling voor kanker in combinatie met straling. Het is ook van mening dat de antioxidant resveratrol pancreatic kanker weerstand tegen chemotherapie kan verminderen.
Hoe Antioxidanten Helpen Voorkomen Van Veroudering

Antioxidanten toevoegen aan uw levensstijl

Verhogen van uw inname van anti-oxidanten is eenvoudig. Door het donker gekleurde groenten en fruit eten en drinken van een paar kopjes van zwart, groen, of oolong thee per dag, zal u verbruiken gezonde antioxidanten elke dag. Een dagelijkse dosis van anti-oxidanten krijgen drinkers van koffie die tot twee kopjes koffie per dag drinken ook in hun koffie, of het nu cafeïnehoudende of niet. Drinken van een glas wijn per dag zal ook een stimulans uw anti-oxidant inname, die kan houden u gevoel jonge en jeugdige en verhogen uw levensduur.

Klik hier om te kopen Antioxidant aanvulling van officiële website