» » Grøn Kaffebønne Partiallicens For Vægttab

Grøn Kaffebønne Partiallicens For Vægttab

Hjælper grøn Kaffebønne ekstrakt virkelig, at du mister vægt?

Grøn Kaffebønne Partiallicens For VægttabDet er at være indvarslet som en revolutionerende nyt vægt-tab-produkt, der kan smelte pounds uden behov for kost og Motion. Selv om det klart lyder alt for god til at være sandt, grøn Kaffebønne ekstrakt sejler fra hylderne i forretninger, naturlige fødevarer og er høj efterspørgsel online. Det er lige nu blandt de top sælgere.

Det er ikke tilfældigt, grøn Kaffebønne ekstrakt vokset i popularitet efter at blive nævnt i The Dr. Oz Show. September, efter at blive taget til opgave af kritikere til at kalde grøn Kaffebønne uddrag en "mirakel" produkt, gennemføres Dr. Mehmet Oz sit eget eksperiment om supplementet.

Bruger 100 kvindelige frivillige, sagde Oz, han fandt kvinder, som tog ekstraktet mistet et gennemsnit af to pund i to uger. Kvinder, der tog placebo mistede et gennemsnit af et pund under disse to uger.

Overbevist om? Bare kan du reservere dom.

Klik her for at købe grøn kaffe udtræk fra officielle hjemmeside

Hvad er grøn Kaffebønne?

Grønne kaffebønner er simpelthen bønner, der ikke har været brændt. Grønne kaffebønner indeholder chlorogenic syre, som fortalerne siger sænker frigivelse af glukose i kroppen efter et måltid, derved fremmer vægttab. Når kaffebønner er brændt, de fleste af chlorogenic syre er tabt. Ekstraktet, foretaget med chlorogenic syre, konverteres til en kapsel form før sælges til forbrugerne. Og det ikke billige. En måneds forsyning kan koste $20-$30.

Grøn Kaffebønne Partiallicens For Vægttab

Påstande om grøn Kaffebønne

Skriv bare "grøn Kaffebønne ekstrakt" i en internetsøgning og du vil være oversvømmet med selskaber reklame sin evne til at hjælpe dig med at tabe vægt. Se lidt tættere og du vil se, at mange af disse websteder refererer til en særlig undersøgelse at sikkerhedskopiere deres fordringer. Denne undersøgelse, offentliggjort i journal Diabetes, metabolisk syndrom og fedme, blev gennemført på otte mænd og otte kvinder. De fik hver en høj dosis og en lav dosis af grøn Kaffebønne ekstrakt, samt en placebo i tre separate seks-uge-lange eksperimenter. Deltagerne blev opmuntret til at forbruge et lignende antal kalorier hver dag i løbet af eksperimentet.

Efter 22 uger, eller ca. fem måneder fandt forskerne, at deltagerne i gennemsnit mistede mere end 17 pund.

"Det har en betydelig vægttab" associeret med det, Dr. Joe Vinson, professor i kemi ved universitetet Scranton i Pennsylvania og føre forfatter af undersøgelsen.

Klik her for at købe grøn kaffe udtræk fra officielle hjemmeside

Undersøgelsen om grøn Kaffebønne

Selv om undersøgelsen er bredt citeret som bevis grøn Kaffebønne udtrække værker, er ernæring og fedme eksperter bekymrede over gyldigheden af resultaterne. De fremhæve flere problemer med studiet, navnlig faktum har en ulige og ukonventionelle design og at det involverede meget få mennesker.

De påpeger også denne undersøgelse deltagere tabt vægt i placebo fase af retssagen, som antyder grøn Kaffebønne ekstraktet ikke var ansvarlig for deres vægttab. Eksempelvis kan deltagere have følt opmuntres til at slanke ned fordi deres vægt og kost var overvåges som led i undersøgelsen.

Grøn Kaffebønne Partiallicens For Vægttab "Der er klart noget magisk om det," siger Dr. Arya Sharma, en professor i medicin og stol af obesity research and management på universitetet Alberta.

Klik her for at købe grøn kaffe udtræk fra officielle hjemmeside
Men selv hvis du stadig vil tro forsøgsresultater, overveje, at der står folk kan miste en betydelig vægt uden at ændre deres kaloriefattige indtagelse eller fysiske aktivitetsniveauer. Det er umuligt.

"Normalt når undersøgelser bryde de fysiske love af universet, der er normalt noget galt med selve, undersøgelsen" sagde Dr. Yoni Freedhoff, medicinsk direktør Ottawa's Bariatric medicinske Institut, som skriver vægtige spørgsmål, en populær blog om ernæring spørgsmål.

Under "Fodnoter" i studiet Bemærk forfatterne, at de har "ingen interessekonflikter i dette arbejde." Der fortælle ikke hele historien. Selvom Vinson er opført som bly forfatteren af undersøgelsen, didn't han faktisk do nogen af forskningen. Undersøgelsen blev gennemført i Indien. Vinson undersøgt dataene og skrev den undersøgelse papir.

Mens Vinson bemærker, at grøn Kaffebønne ekstraktet anvendes i forsøget blev leveret af anvendt Food Sciences Inc., en virksomhed baseret i Texas, ikke har han nævner, at selskabet også betalt ham til at skrive undersøgelsen.

Når du bliver spurgt om denne potentielle interessekonflikter, sagde Vinson, at han ikke få finansielt, hvis virksomheden sælger en masse af produkt og at kladden ikke kræver ham til at afsløre forholdet.

Men manglen offentliggørelse er alvorlig, fordi den kan være vildledende for dem, der læser den.

Klik her for at købe grøn kaffe udtræk fra officielle hjemmeside