Call: 0123456789 | Email: info@example.com

Gjennomgang På Grønne Kaffebønner For Vekttap


Har grønne kaffebønne hjelpe folk mister vekt? Det er et spørsmål som mange mennesker spør siden ser denne vekttap supplement på Dr. Oz show. Hvis du har vært lurer på om dette også, la meg prøve å hjelpe deg med å forstå ting ved å se på den grønne kaffebønne vekt tap forskningen. Jeg tror at bare ved å gjøre dette kan vi skjære gjennom hypen som gjennomsyrer de fleste nettsider og magasiner.

Hva er grønn kaffebønne?

Grønne kaffebønner er kaffebønner som ikke har blitt stekt. Steking grønne kaffebønner ikke bare endrer fargen på kaffebønner, men fjerner også et stoff kalt klorogensyre syre. Det er klorogensyre syre som er i hjertet av grønne kaffebønne vekttap krav. Brente kaffebønner har liten klorogensyre acid.

Når kosttilskudd inneholder “grønne kaffebønne pakke”, er klorogensyre syre ekstraktet de refererer til. Som mange plante kjemikalier har klorogensyre syre også antioksidantegenskaper. En annen utdrag av grønne kaffebønner som er trolig også brukt i kosttilskudd er koffein.

Alt klorogensyre inkludere syre Wikipedia-side og Autoimminity Research Foundation-mat som inneholder klorogensyre syre:

 1. Svisker
 2. Fersken
 3. Bambus
 4. Te
 5. Blåbær
 6. Solsikkefrø
Klikk her for å kjøpe Green kaffebønne fra offisielle hjemmeside

Grønne kaffebønne og vekttap

Det er forskning på grønne kaffebønner og vekttap. Nedenfor finner du Sammendrag av noen av disse studiene.

I en mus studie publisert i 2006 i BMC gratis og alternativ medisin, forsket bemerket at en grønn kaffebønne ekstrakt (Doseringen brukt var 200 og 400 mg/kg kroppsvekt) redusert blod triglyseridnivåer.

Imidlertid bemerkes forskerne også at verken klorogensyre syre eller koffein i seg selv var vellykket på å redusere totale vektøkning eller fett ansamling i magen.

En masse grønne kaffebønne forskning der ute innebærer mus.

I 2011 en meta-analyse av grønne kaffebønne ekstra og vekttap ble publisert.

En meta-analyse ser på tidligere forskning og prøver å klump alle lignende studier alle sammen-bruke statistikk-å se hvis tatt som en helhet, en felles trend eller ut utfallet kan bestemmes. I dette tilfellet, meta analyse var prøver å se om det var nok bevis til å si “Ja, grønne kaffebønne ekstrakt hjelpe folk mister vekt.”

Denne meta-analysen inkluderte bare de beste kvalitet studiene-randomisert, placebo kontrollerte dobbel forblindet kliniske studier ved hjelp av overvektige mennesker.

Klikk her for å kjøpe Green kaffebønne fra offisielle hjemmeside

Over 2000 studier som ble funnet, møtte bare 3 studier kriteriene for forskerne. Disse 3 studier brukt sammen 143 personer.

Dette var de 3 studiene som fulgte:

Effekten av klorogensyre syre beriket kaffe på glukose absorpsjon i friske frivillige og dens effekt på body mass når brukt langsiktig i overvektige og overvektige mennesker (publisert 2007).

Uavhengige markedet studie om effekten av kaffe figuren på vekttap-effekten av klorogensyre syre beriket kaffe (kaffe chape) på vekt når de brukes i overvektige mennesker. (utgitt 2009).

Svetol ®, grønne kaffe ekstrakt, induserer vekttap og øker lean fett masse forhold i frivillige med overvekt problem. (utgitt 2006).

Tatt som en helhet, synes disse 3 studier å vise at overvektige personer som bruker grønne kaffebønne ekstrakt har signifikant større vekttap enn folk som brukte placebo. Det er bra, men forskerne fortsatte med å si at graden av denne effekten var “moderat” og at den “klinisk relevans er derfor ikke sikkert.” Forskerne gå å si at “størrelsen på effekten er liten.”

Med andre ord, grønne kaffebønne synes fremme noen vekttap, men på grunn av mangel på gode studier, er det vanskelig å si sikkert om det virkelig fungerer, og hvis det fungerer, mennesker kan bare se små endringer i vekt.

Klikk her for å kjøpe Green kaffebønne fra offisielle hjemmeside

Alle som sagt, disse konklusjoner kan endres hvis forskere ville gjøre mer- og bedre-studier.

I 2012 var en studie grønne kaffebønne studie publisert i tidsskriftet, Metabolsk syndrom i Diabetes og fedme. Denne studien ble gjennomført i India og varte i 22 uker (5,5 måneder) og involvert 16 overvektige, eldre menn og kvinner.

Så, dette var en ganske liten studie. Dette var en etterforskning av en grønn kaffebønne supplement kalt “GCA” laget av Applied mat Sciences, som finansierte studien. Alle fag fikk de samme behandlingene (for 6 uker hvert) i en dobbel blendet, tilfeldig rekkefølge. Behandlingene var:

 • Placebo (ikke angitt) gitt 3 x per dag
 • 350 mg GCA tatt 3 x per dag (totalt 1050 mg)
 • 350 mg GCA tatt 2 x per dag (700 mg totalt)

En periode på 2 uker atskilt behandlinger for å la forbindelser vaske ut av kroppen.

Som en side, la jeg merke til at Applied mat Sciences er basert i Texas. Med alle universiteter og laboratorier i Amerika, hvorfor de går til India for å teste deres produkt? Som regel jeg vanligvis skeptisk til studier utført i India.

På slutten av studien:

 • Når den brukes i 6 uker, mennesker mistet ca 2 kg (ca 4 lbs) når tar 1050 mg av grønne kaffebønne ekstrakt og ca 1,5 kg (ca. 3 kg) når bruker 700 mg av ekstraktet. Begge disse ble ansett som statistisk signifikant (som er bra).
 • En nedgang i kroppsfett av om lag 1%, så vel som Body Mass Index ble også sett i både 1050mg og 700 mg doser. Begge verdiene ble ansett som statistisk signifikant.
Klikk her for å kjøpe Green kaffebønne fra offisielle hjemmeside

Hvordan fungerer grønne kaffebønne?

Forskningen så langt har en tendens til å si at klorogensyre syre (et utdrag i grønne kaffebønne) forstyrrer et enzym kalt glukose-6-fosfatase, som er involvert i hvordan kroppen brukt glukose (sukker). Jeg tror ting kan være mer komplisert enn dette så jeg vil la spørsmålet om “hvordan det fungerer” til andre.

Hvor mye grønn kaffebønne fungerer?

2011-Meta-analyse av grønne kaffebønne nevnt allerede, statene som at “effektive dosering av GCE (grønne kaffe ekstrakt) for bruk som et vekttap supplement ikke er også etablert.” Med andre ord, hvis grønne kaffebønne hjelper vekttap, er beløpet som fungerer ikke kjent.

Grunnen til at vi ikke vet er fordi det ikke er nok gode studier ennå på grønne kaffe ekstra og vekttap.

Hvis resultatene av 2012 grønne kaffebønne studie tas som evangeliet, bør så folk se etter produkter å ha minst 700 mg. Fordi 2012 studien hadde bare 16 personer, vil jeg gjerne se minst én større studie duplisere dette før jeg føler seg trygge i sine funn.

Klikk her for å kjøpe Green kaffebønne fra offisielle hjemmeside

Grønne kaffebønne bivirkninger

Ingen studie som så jeg bemerket noen betydelige bivirkninger av grønne kaffebønne. Dette betyr ikke at alle grønne kaffebønne kosttilskudd er bivirkning gratis imidlertid fordi vekt tap produktet beslutningstakere noen ganger kombinere forskjellige ingredienser sammen for å øke vekt tap effekt.

Alltid se på ryggen etikettene vekttapstillegg som du bruker til å se ingrediensene de inneholder.

Også, studier hittil har brukt “friske mennesker.” Jeg er ikke klar over noen studier som har testet grønne kaffebønne kosttilskudd i personer med helseproblemer eller som tar ulike medisiner.

En rotte studie bemerket at grønne kaffe ekstrakt senket blodtrykk. Om dette gjelder personer eller ikke trenger bedre forskning.

Hvis grønne kaffebønne produktet også inneholder koffein eller andre sentralstimulerende midler, kan dette endre blod sukker nivåer. Dette kan være et problem for noen diabetikere.

En liten studie fra 2001, utgitt i the American Journal of Clinical Nutrition, bemerket at høye doser (2 gram) av klorogensyre syre økt homocystein nivåer i menn og kvinner. Mens det er kontroversielt, kan homocyestine høyde spille en rolle i hjertesykdommer.

Det er ukjent om grønne kaffebønne kosttilskudd øke homocystein. Folk med hjertesykdom som tar grønne kaffebønne kosttilskudd bør snakke med legen sin om deres homocystein nivåer først, bare for å være sikker.

Fungerer det grønne kaffebønne?

Det er ingen tvil om at grønne kaffebønne har noen vekt tap undersøkelser. Ingen tvil om at vekt tap beviset er mye mindre enn hva de fleste nettsteder fortelle deg med det meste av bevis som stammer fra laboratorium forskning opp musen finnes også. Mens jeg fortsatt litt skeptisk, hvis den menneskelige vekt tap forskningen utført så langt er å trodd, grønne kaffebønne kan hjelpe folk miste litt vekt, men inntil bedre forskning er utført, er det vanskelig å si sikkert.

Klikk her for å kjøpe Green kaffebønne fra offisielle hjemmeside