» » Geconjugeerd Linolzuur (cla) – Voor Weight Loss Supplementen

Geconjugeerd Linolzuur (cla) – Voor Weight Loss Supplementen

Geconjugeerd Linolzuur (cla) – Voor Weight Loss SupplementenGroot nieuws voor mensen met problemen van de schildklier die worden geconfronteerd met uitdagingen gewicht verlies is het nieuws dat de natuurlijke voedingssupplement geconjugeerd linolzuur (CLA) vermindert lichaamsvet in mensen met overgewicht.

Een dubbelblinde, gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde studie, gepubliceerd in December 2000 de kwestie van de Journal of Nutrition gevonden dat CLA vet vermindert en spierweefsel behoudt. Volgens de projectmanager onderzoek bleek een gemiddelde daling van zes pond van lichaamsvet in de groep heeft Cao, in vergelijking met een placebo-groep. De studie vond dat ongeveer 3,4 g CLA per dag is het nodig om de positieve effecten van CLA op lichaamsvet niveau.

Dr. Michael Pariza, die uitgevoerd onderzoek naar CLA met de University of Wisconsin-Madison, gemeld in augustus 2000 aan de American Chemical Society dat maakt het niet een grote vet cel weinig krijgen. Wat het eerder doet is een beetje vet cel houden van het krijgen grote. PARIZA van onderzoek vond geen verlies van het gewicht in zijn groep van 71 mensen met overgewicht, maar wat hij vond was dat toen de dieters gestopt dieet en opgedaan terug gewicht, die nemen CLA waren meer kans om te winnen spier en niet vet. ” In een afzonderlijke studie, uitgevoerd aan de Purdue University in Indiana, CLA werd gevonden om insulineniveaus in ongeveer twee-derde van diabetische patiënten, en matig verminderd de bloedglucose niveau en triglyceridenspiegels.

Klik hier om te kopen CLA van officiële website
CLA is het onderwerp van een verscheidenheid van onderzoek in de afgelopen jaren, en bevindingen suggereren ook dat sommige van de andere voordelen van CLA het volgende omvatten:

  • Verhoogt stofwisseling -dit zou uiteraard een positief voordeel voor schildklier patiënten, als hypothyreoïdie-zelfs wanneer behandeld – kan verminderen de stofwisseling bij sommige mensen.
  • Vermindert abdominaal vet -bijnier onevenwichtigheden en hormonale veranderingen die gebruikelijk in de schildklier patiënten vaak zijn leiden tot snelle accumulatie van abdominaal vet, zodat dit voordeel heel nuttig kan zijn.
  • Verbetert spiergroei -spier verbrandt vet, die ook bijdraagt aan de toegenomen metabolisme, wat handig is bij verlies van het gewicht en het beheer.
  • Verlaagt cholesterol en triglyceriden -aangezien veel schildklier patiënten hebben verhoogde niveaus van cholesterol en triglyceriden, zelfs met de behandeling, dit voordeel kan een impact hebben op de gezondheid van de patiënt van een schildklier.
  • Verlaagt insulineresistentie -insulineresistentie is een risico voor sommige hypothyroid patiënten, en verlagen kan ook helpen voorkomen dat volwassen - onset diabetes en het gemakkelijker maken om controle gewicht.
  • Vermindert voedsel-geïnduceerde allergische reacties – omdat allergieën van het voedsel in het spel worden kunnen bij het verlies van het gewicht wordt moeilijk, dit kan worden van hulp aan patiënten van de schildklier.
  • Verbetert immuun systeem -omdat de meeste gevallen van schildklier ziekte auto-immune in de natuur zijn, het immuunsysteem beter in staat om goed te functioneren is een positief voordeel.
Bent u geïnteresseerd in CLA om te helpen met gewichtsverlies, houd in gedachten dat het is niet een magische pil, en u beginnen met een programma van dieet en lichaamsbeweging moeten zult om met succes gewicht te verliezen en houd het uit.

Klik hier om te kopen CLA van officiële website

CLA-supplementen voor Weight Loss

CLA is een aanvulling, en hoeft niet een recept. Het is beschikbaar bij winkels gezondheid van voedsel en bij online verkooppunten. Experts raden dat u een gepatenteerde naam merk gebruiken, zoals sommige merken inconsistente of onvoldoende hoeveelheden CLA vervat in hen hebben. Het merk gebruikt in het testen was Tonalin merk CLA, die wordt geleverd in 1000 mg capsules, hard. U kunt het niveau bepaald effectief te zijn in het testen – 3,4 g of 3400 mg per dag – zou u wilt nemen 4 van deze capsules per dag bij de maaltijden.

Let op: ook dat u niet denkt moet dat CLA alleen zal helpen u gewicht verliezen. U moet nog steeds worden, zoals ik, op een evenwichtige, verminderd-calorie, lage glycemische dieet ben, en moet nemen regelmatige, krachtige oefening en gewicht dragende activiteiten, in je leven.

Vragen over CLA

Met al de opwinding over geconjugeerd Linoleic Acid (CLA) en het heeft bewezen succes in het helpen verminderen lichaam vet en evenwicht bloedsuikerspiegel, heb ik honderden vragen ontvangen van lezers geïnteresseerd in het vinden van meer over CLA.

Is elk merk van de CLA goed gebruik? Het eenvoudige antwoord is, geen. Verschillende merken hebben verschillende hoeveelheden actieve CLA. Het onderzoekstudies die de effectiviteit van CLA opgericht werden met behulp van een gepatenteerde vorm van CLA bekend als Tonalin. Tonalin van gepatenteerde formule voor CLA kan worden gevonden in een aantal merken van Cao, met inbegrip van merken zoals Natrol Jarrow Formulas en natuurlijke manier, onder anderen.

Is CLA veilig te nemen met mijn schildklier medicijnen? Er is geen bewijs dat Cao, een voedingssupplement dat met schildklier medicijnen samenwerkt, of een bijzondere gevaren met zich aan schildklier patiënten meebrengt. Maar u moet altijd een supplementen die u van plan bent te nemen voordat u begint met uw eigen arts of beoefenaar bespreken.

Klik hier om te kopen CLA van officiële website
CLA is alleen voor mensen met problemen van de schildklier? Absoluut niet. De studies hebben aangetoond dat het is effectief in het algemeen voor vet te verminderen/converteren. Je hoeft niet om een probleem van de schildklier te hebben – je hoeft alleen te worden overgewicht – CLA profiteren.

Hoeveel moet ik nemen? De studie vond dat 3.4 gram CLA nodig was om de voordelen. Dat is 3.400 mg. Aangezien de verschillende formules een percentage van andere oliën als ingrediënten bevatten, is het verstandig om waarschijnlijk berekenen hoeveel elke pil is het leveren om ervoor te zorgen dat u krijgt de volledige 3.4 gram per dag. Bijvoorbeeld, als uw capsule bevat 75% Cao, en het is 1000 mg, dan kunt u krijgen 750 mg CaO, en 5 per dag om naar de 3.4 gram niveau zou moeten.

Heeft CLA soja in het? Neem ik het als het zegt het soja bevat? Tonalin CLA in de 1000 mg grootte bevat geen geen soja of soja-olie. De verwarring is omdat een oudere versie van de Natrol Tonalin CLA bevatte sojaolie, maar die product is niet meer leverbaar. De website Drugstore.com is echter nog steeds bezig met de onjuiste informatie bevat Natrol Tonalin CLA sojaolie. De Tonalin formule bevat CLA uit saffloerolie, en geen sojaolie of soja. Houd er rekening mee dat sommige af-merken van CLA sojaolie en sojaproducten, als vulstoffen bevatten kunnen, en u zou niet willen nemen van deze producten.

Klik hier om te kopen CLA van officiële website
Waar kan ik CLA krijgen? GNC winkels hebben sommige producten met CAO en hele voedsel markten zijn ook gemeld te hebben van de producten. De site Tonalin vermeldt een verscheidenheid aan winkels die verkopen van producten met Tonalin CLA.

Online, kunt u de Natrol Tonalin CLA – het merk ik persoonlijk nemen – en vele andere merken, bij populaire retailers zoals Drugstore.com en Iherb.com.

Hoe neem ik het? De verschillende aanbevelingen verschillen hier. Enkele aanbevelingen voor te nemen voor het eten. Anderen stellen voor om te nemen bij de maaltijd. De webpagina Natrol voor hun product Tonalin CLA zegt te nemen bij voorkeur met vethoudende of nonfat melk voor maximale eiwit absorptie. Persoonlijk, ik neem het juiste voordat ik met wat melk van 2 eet %.

CLA heeft geen bijwerkingen? Sommige mensen verslag licht groen of misselijk gevoel na het nemen van hun CLA of geïsoleerde gevallen van gastro-intestinale boos of losse ontlasting. Deze bijwerkingen meestal worden verlaagd wanneer het product wordt genomen met eiwit (i.e.,with melk), en meestal na ongeveer 2 weken met het supplement verlagen.

Klik hier om te kopen CLA van officiële website