» » Cumpara Dintilor Albire Produse

Cumpara Dintilor Albire Produse

Există multe produse de albire pentru a cumpara online şi offline. Dar găsirea cel mai bun este provocarea că mulţi oameni cu dinţii murdar, oribil au probleme cu, ca ei încearcă pentru a obţine dinţi mai alb posibil pentru a compliment frumusetea lor.

În principiu, există trei tipuri de produse, care se poate cumpăra. Acestea pot fi împărţite în trei categorii; benzi, dinti tăvi şi ” modulul de tampon de bumbac ”.

Click aici pentru a cumpara albire de dinti AltaWhite
Cumpara Dintilor Albire ProduseBenzi au fost primul tip de produse pentru a veni pe scena care a promis rezultatele mai albi. Masa aceste produse benzi a constat un agent de albire şi un adeziv lumina care unul-ar loc pe dinti dorit, aşteptaţi pentru o oră, înainte de desprinderea ei, pentru a descoperi un zambet mai alb.

Din păcate, cu ei fiind produse în masă, puteţi uneori ajunge folosind patru sau cinci benzi pe un dinte, doar pentru a obţine că anumite locului care au eschivat de toate cel precedent. Cu această inconsecvenţă în albire, dintii incep sa uite comic, un contrast revoltător între alb perlat şi galben. Email crescut sensibilitatea este un alt teama legate cu benzi, astfel încât să fie precauţi în cele care le cumpăraţi.

Dinti tăvi sunt o opţiune mai bună. Acestea constau dintr-o gura de paza, care umple cu un gel de albire în prealabil. Apoi continua să poarte pentru pana o oră înainte de a scoate. De obicei, rezultatele sunt pozitive, dar cei mai mulţi oameni le găsi incomod să poarte.

Modul cel mai popular de a obţine cele mai bune rezultate aceste constă de zi de produse care folosesc ” tampoane de bumbac ”. Aceste tampoane secreta un lichid care se utiliza împreună cu o pulbere lustruit de peroxidul de magneziu, care whitens în timp ce protejarea smaltul. Mare lucru despre acest lucru, în funcţie de cei care le folosesc, este că le puteţi cu uşurinţă folosi în rutina zilnică de baie ca acestea să ia doar cinci minute să se aplice.

În plus, o dată folosit după o perioadă scurtă de timp, ei pot fi eliminate dacă unul continuă să se uite după dinti prin periaj, folosirea atei dentare şi mănâncă sănătos. Acest lucru ar fi produs pe care mi-ar recomanda pentru dinţi albi inegalabil.

Click aici pentru a cumpara albire de dinti AltaWhite

Cel mai bun albire a dintilor produse

Numărul mare de albirea dintilor produse disponibile pe piaţă astăzi pot fi judecate de cât de bine lucrează, confort, cat de usor acestea sunt de a folosi şi gradul la care ei lumina dintii. Mai simplu kituri de albire şi produsele oferite sunt separate la 7 clase. Aceste categorii sunt; tava profesionale beaching, ulei si musca tava de albire sisteme, non-moldable tava de albire sisteme, benzi, spray-uri de albire, perie-pe geluri de albire, precum, pasta de dinţi de albire.

Cumpara Dintilor Albire Produse Tava profesionale metoda de albire este mai bine sistemul de albire ca acest produs generează 11 nuanţe de culoare. Functioneaza foarte bine, şi este extrem de uşor de utilizat. Purtătorul de cuvânt este creat într-un laborator dentar, după ce s-a luat o impresie clientului dintilor. După aceea, este montat dintilor folosind un gel de albire pentru a face mai confortabilă, şi mai puţin iritant pentru gingii. Deşi acest sistem specializat beaching dentare este scump, rezultatele sunt rapide şi pentru a genera albirea dintilor ideal.

Click aici pentru a cumpara albire de dinti AltaWhite
Se fierbe si musca sistem de albire efectueaza cel mai puţin eficient în comparaţie cu tava specializate sistem de albire. Cu toate acestea, funcţionează bine în comparaţie cu non-moldable tava de albire sisteme ca 10-22 la sută din Carbamid peroxid, o componentă beaching dinamice, este folosit. Nouă nuante de culoare schimbare pot fi observate folosind această metodă.

Deşi este adevărat că non-moldable tăvi care vin cu sisteme de albire sunt oarecum confortabil şi prietenos, acestea nu sunt încă complet eficient pentru albirea dintilor din cauza cantităţii mici de peroxid chimice pe care le conţin. După utilizarea acestor produse, culoarea dintilor schimbat numai trei nuante. Unele dintre aspectele negative sunt inegale de albire, şi de separare a smaltului dintilor.

Benzi de albire sunt doar un pic mai eficiente, dar numai după utilizarea lor în timp. Perie-pe geluri, paste de dinti, şi spray-uri de albire sunt semnificativ mai puţin eficiente, deoarece doar o umbra a fost realizat după folosindu-le. Stomatologi cred că pasta de dinţi de albire, albire spray-uri şi stilou de albire sunt mai puţin eficiente, deoarece agenţi de albire nu sunt acolo, în dreptul de suma pentru a produce rezultatele aşteptate.

Click aici pentru a cumpara albire de dinti AltaWhite