» » Cum Antioxidantii Ajuta La Prevenirea Imbatranirii

Cum Antioxidantii Ajuta La Prevenirea Imbatranirii

Cum Antioxidantii Ajuta La Prevenirea ImbatraniriiCine a ştiut că antioxidanţii şi îmbătrânirea populaţiei au fost conectate? Aceasta a fost dovedit că antioxidanţii găsit în vin, ceai, cafea, afine, struguri şi alte fructe şi legume poate ajuta la prevenirea îmbătrânirii şi creşte durata de viata ta. Odata cu varsta, dumneavoastră diviziunea celulară şi înlocuirea celulelor moarte sau deteriorate încetineşte.

Antioxidanţi poate accelera diviziunea celulară şi celule înlocuire procese, care poate ajuta la lent de ansamblu efectelor îmbătrânirii şi prevenirea bolilor specifice legate de vârstă.

Antioxidantii neutralizeaza radicalii liberi

Antioxidantii neutralizeaza radicalii liberi în corpul dumneavoastră, care poate provoca mai multe grave sau viaţa în pericol boli şi probleme de sănătate, inclusiv boală de inimă, cancer, disfuncţie imunitar, diabet, şi tulburări de degenerativa cerebrale (inclusiv demenţă şi boala Alzheimer).

Radicalii liberi există pretutindeni în mediul nostru, dar acestea sunt concentrate în poluarea, produse chimice, radiaţii, pesticide, alcool, medicamente, alimente nesănătoase şi chiar şi soarele. Antioxidantii ajuta pentru a menţine celulele sănătoase şi tineresc, care pot preveni boli legate de vârstă, scuti de stres şi de a creşte durata de viata ta.

Click aici pentru a cumpara supliment Antioxidant la site-ul oficial

Alimente bogate antioxidante va tine sănătos şi tineresc

Antioxidanti frecvent găsite în surse de hrană sunt vitamina a, vitamina c, vitamina c, Betacaroten, seleniu şi zincul. Beta-caroten face parte dintr-o familie de nutrienti numite carotenoide. Acesti antioxidanti sunt responsabili de pigment portocaliu în morcovi, pepene galben, morcovi şi cartofi dulci. Acestea sunt cunoscute pentru a impulsiona imunitatea dumneavoastră.

Legume care conţin antioxidanţi majoritatea sunt:

 • broccoli
 • spanac
 • varza
 • sfecla
 • ardei roşu
 • morcovi
 • tomate
Fructe care conţin antioxidanţi majoritatea sunt:
 • fructe de padure
 • struguri
 • portocale
 • caise
 • prune
 • Grapefruit
 • piersici
Ca regulă generală, mai bogată de culoare de fructe sau de legume, mai multi antioxidanti, acesta conţine.

Studii de laborator au arătat că Licopenul este carotenoid cel mai puternic atunci când vine vorba de combaterea anumitor tipuri de radicalii liberi. Populaţiei studii au aratat ca persoanele care consuma un regim alimentar bogat in licopen au un profil de sănătate pe termen lung mai bine decât cei care nu.

Click aici pentru a cumpara supliment Antioxidant la site-ul oficial

Antioxidantii pot preveni imbatranirea

Există câteva modalităţi specifice de antioxidanti poate preveni bolile de imbatranire si legate de vârstă, şi creşte durata de viata ta:

 • De relaxare vă vaselor de sânge şi scăderea oxidării de colesterol nesănătoase, antioxidanţi poate tine sentimentul tineresc si energice în timp ce reducerea riscului de atac de cord si accidente vasculare cerebrale.
 • Prin păstrarea toate celulele corpului tau sanatos, antioxidanţi poate ajuta aspectul tineresc în timp ce prevenirea anumitor tipuri de cancer şi diabet zaharat. Tineresc, sănătoşi celule oferă, de asemenea, mai multe imunitate la coşurile, viruşi şi infecţii.
 • Prin direcţionarea celulele canceroase, nesănătoase şi le distruge, antioxidanti se sunt studiate, de asemenea, ca un tratament pentru cancer, în combinaţie cu radiaţii. Se crede că resveratrol antioxidante pot reduce pancreatic cancer rezistenta la chimioterapie.
Cum Antioxidantii Ajuta La Prevenirea Imbatranirii

Adauga antioxidanti la stilul tău de viaţă

Creşterea aportul de antioxidanti este uşor. Prin consumul de fructe de culoare închisă şi legume, şi bea cateva pahare de negru, verde sau oolong ceai pe zi, vă va fi consumatoare sănătoşi antioxidanti în fiecare zi. Bautorii de cafea care beau pana la doua cesti de cafea pe zi, de asemenea, obţine o doză zilnică de antioxidanţi în cafea lor, dacă este cofeina sau nu. Băut un pahar de vin pe zi va stimula, de asemenea, aportul antioxidante, care poate tine simt tineri şi tineresc şi de a creşte durata de viata ta.

Click aici pentru a cumpara supliment Antioxidant la site-ul oficial