» » Conjugat Cu Acidul Linoleic (cla) – Suplimente Pentru Pierderea în Greutate

Conjugat Cu Acidul Linoleic (cla) – Suplimente Pentru Pierderea în Greutate

Conjugat Cu Acidul Linoleic (cla) – Suplimente Pentru Pierderea în GreutateŞtiri majore pentru persoanele cu probleme de tiroidă, care se confruntă cu provocări de pierdere în greutate este vestea că naturale dietetice supliment conjugat cu acidul linoleic (CLA) reduce grăsime corporală în oameni care sunt supraponderali.

Un studiu dublu-orb, randomizat, controlat cu placebo, publicat în numărul din decembrie 2000 al Journal of Nutrition a constatat că CLA reduce grăsime şi conservă ţesutul muscular. În funcţie de managerul de proiect de cercetare, o reducere medie de şase kilograme de grăsime corporală a fost găsit în grupul care a luat CLA, comparativ cu un grupul placebo. Studiul a constatat că aproximativ 3,4 grame de CLA pe zi este nivelul necesar pentru a obţine efectele benefice ale CLA pe ţesutului adipos din organism.

Dr. Michael Pariza, care a efectuat cercetarea CLA cu Universitatea din Wisconsin-Madison, raportate în August 2000 American Chemical Society că nu face o celulă de grăsime mare obţine mic. Ceea ce face mai degrabă este nu un pic de grăsime celule Noţiuni de bază mare. PARIZA pe cercetare nu a găsit pierdere în greutate în grupul său de 71 de persoane supraponderale, dar ceea ce el a găsit a fost că, atunci când cei care tin dieta oprit dieta, şi a câştigat în greutate înapoi, cei care au luat CLA au fost mai susceptibile de a câştiga musculare şi grăsime. ” în studiu separat realizat la Universitatea Purdue din Indiana, CLA a fost găsit pentru a îmbunătăţi nivelul de insulina în aproximativ două treimi din pacienţi cu diabet zaharat, şi moderat redus nivelul de glucoză sânge şi trigliceridelor.

Click aici pentru a cumpara CLA la site-ul oficial
CLA a fost subiect de o varietate de cercetare în ultimii ani, şi constatări sugerează, de asemenea, că unele dintre alte beneficii de CLA includ următoarele:

  • Creşte rata metabolica – în mod evident, acest lucru ar fi un beneficiu pozitiv pentru pacienţii cu tiroida, ca hipotiroidism – chiar şi atunci când trataţi – poate reduce rata metabolică în unii oameni.
  • Reduce grăsime abdominală – suprarenale dezechilibre şi schimbări hormonale, care sunt comune la pacienţii tiroide frecvent cauza rapidă acumularea de grăsime abdominală, astfel încât acest beneficiu ar putea fi destul de utile.
  • Enhances cresterea masei musculare -musculare arsuri de grăsime, care contribuie de asemenea la creşterea metabolismului, care este util în pierdere în greutate şi de gestionare.
  • Scade colesterolul si trigliceridele – deoarece mulţi pacienţi de tiroida au crescute nivelurile de colesterol şi trigliceride, chiar şi cu tratament, acest beneficiu poate avea un impact pe o tiroida pacientului de sănătate.
  • Scade rezistenţa la insulină – insulina de rezistenţă este un risc pentru unii pacienţi hypothyroid, şi coborârea se poate ajuta, de asemenea, preveni adult - debutul diabetului şi a facilita controlul greutăţii.
  • Reduce induse de alimentare reacţii alergice – deoarece alergiile alimentare pot fi la joacă, atunci când pierderea în greutate devine dificil, acest lucru poate fi de ajutor pentru bolnavii de tiroida.
  • Sistemul imunitar Enhances – deoarece cele mai multe cazuri de boli tiroidiene sunt autoimune în natură, consolidarea capacităţii sistemului imunitar pentru a funcţiona corect este un beneficiu pozitive.
Dacă sunteţi interesat în a lua CLA pentru a ajuta cu pierderea in greutate, păstraţi în minte că nu este o pilula magica, şi veţi avea nevoie pentru a începe un program de dietă şi exerciţiu pentru a pierde in greutate cu succes şi păstraţi-l.

Click aici pentru a cumpara CLA la site-ul oficial

CLA-Suplimente pentru pierderea în greutate

CLA este un supliment, si nu are nevoie de o reţetă. Acesta este disponibil la magazine alimentare de sănătate şi la puncte de vânzare on-line. Expertii recomanda să utilizaţi o patentat de nume de brand, ca unele branduri au sume incompatibile sau insuficient de CLA conţinute în ele. Brand-ul folosit în testarea a fost marca Tonalin CLA, care vine în 1000 mg capsule. Pentru a obţine nivelul determinat a fi eficace în testarea-3.4 g sau mg 3400, pe zi-ar trebui să ia 4 din aceste capsule de zi, cu mese.

Vă rugăm să reţineţi, de asemenea, că ar trebui să nu credeţi că CLA singur vă va ajuta să piardă în greutate. Trebuie să fie, ca eu sunt, un echilibrat, reduce calorii, dieta low-glicemic, şi trebuie să includă regulat, viguroase exerciţiu, şi greutate poartă activităţi, în viaţa ta.

Întrebări despre CLA

Cu toate emoţie peste Linoleic Acid conjugat (CLA) şi s-a dovedit succesul contribuind la reducerea organismul de grăsime şi echilibrul de zahăr din sânge, am primit sute de întrebări de la cititori interesaţi în a afla mai multe despre CLA.

Este orice marcă de CLA bun pentru utilizare? Răspunsul simplu este, nr. Branduri diferite au diferite cantităţi de CLA activ. Studii de cercetare care a stabilit eficacitatea CLA au fost folosind o formă patentat de CLA cunoscut ca Tonalin. Patentat formula CLA Tonalin pe pot fi găsite într-o serie de branduri de CLA, inclusiv branduri precum Natrol, Jarrow formule şi naturii Way, printre altele.

Este în siguranţă CLA a ia cu medicamentele tiroidiene? Nu există nici o dovadă că CLA, un supliment alimentar, interacţionează cu medicamente tiroidieni, sau îl reprezintă orice pericolele speciale pentru tiroida pacienţi. Dar trebuie să discutaţi întotdeauna orice Suplimente pe care intenţionaţi să luaţi cu propriul tau medic sau medic înainte de a începe.

Click aici pentru a cumpara CLA la site-ul oficial
Este CLA doar pentru persoanele cu probleme de tiroida? Categoric nu. Studiile au arătat că este eficient în general pentru reducerea/conversie de grăsime. Nu trebuie sa ai o problema cu tiroida – trebuie doar să fi supraponderali – pentru a beneficia de CLA.

Cât de mult ar trebui să ia? Studiul a constatat că 3,4 grame de CLA a fost necesar pentru a obţine beneficii. Asta e 3400 mg. Deoarece diferite formule conțin un procent de alte uleiuri ca ingrediente, este înţelept să probabil calcula cât de mult fiecare pilula este livrarea să vă asiguraţi că sunteţi achiziţie completă 3.4 de grame pe zi. De exemplu, dacă vă capsulă conţine 75% CLA, şi e 1000 mg, apoi obtinerea 750 mg de CLA, şi ar avea nevoie de 5 pe zi pentru a ajunge la nivelul de 3,4 grame.

CLA nu soia în ea? Ar trebui să iau că dacă se spune că acesta conţine soia? Tonalin CLA în dimensiunea de 1000 mg conţine orice ulei de soia sau soia. Confuzie este pentru că o versiune mai veche de Natrol pe Tonalin CLA a făcut conţine ulei de soia, dar că produsul a fost întrerupt. Site-ul Drugstore.com, cu toate acestea, încă este transportă informaţii inexacte că Natrol Tonalin CLA conţine ulei de soia. Tonalin pe formula conţine CLA din ulei de şofrănel, şi nici un ulei de soia sau soia. Vă informăm că unele off-branduri de CLA poate conţine ulei de soia, sau produse din soia, ca umplutură, şi dacă nu doriţi să ia aceste produse.

Click aici pentru a cumpara CLA la site-ul oficial
În cazul în care puteţi obţine CLA? GNC magazine au unele produse cu CLA, şi întreg Foods Markets, de asemenea, sunt raportate pentru a avea produsele. Site-ul Tonalin listele de o varietate de magazine care vând produse care conțin Tonalin CLA.

On-line, puteţi obţine Natrol pe Tonalin CLA – brand iau personal – precum si multe alte marci, la comercianţii cu amănuntul populare ca Drugstore.com şi Iherb.com.

Cum l ar trebui să ia? Diverse recomandări diferă de aici. Unele recomandări sugerează să-l ia înainte de a mânca. Alţii sugerează să-l ia cu mese. Natrol pagina web pentru produsul lor de Tonalin CLA spune să-l ia preferabil cu lowfat sau lapte degresat pentru maxim de proteine absorbţie. Personal, eu sunt luând l dreptul înainte am mânca cu unele lapte de 2%.

Are CLA au efecte secundare? Unele raport de oameni simt uşor verde sau greata după luarea lor CLA, sau cazuri izolate de gastro-intestinale supărat sau vrac scaune. Aceste efecte secundare sunt de obicei reduse atunci când produsul este preluat cu proteine (lapte i.e.,with), şi, de obicei, reduce după aproximativ 2 săptămâni de a lua supliment.

Click aici pentru a cumpara CLA la site-ul oficial