» » Bivirkninger Av Acai Berry

Bivirkninger Av Acai Berry

Acai Berry bivirkninger

Bivirkninger Av Acai BerryDet har vært en rekke artikler i media det siste om den nye "mirakel" supplement Acai bær, og ærlig, jeg er skeptisk. Når det gjelder kosttilskudd pleier jeg å viker unna dem fordi de er uprøvd fordelene ikke synes å være verdt å risikere ukjente bivirkninger. Mange vekttap piller kan ha alvorlige bivirkninger, men Acai bær er fra frukt som er funnet i regnskogen, så det synes at det kan være verdt å vurdere bruken av dette tillegget for vekttap.

For de av dere som ikke har hørt om denne frukten ennå, er Acai bær (uttales a-sukk-y) liten, svart bær som ser ut som et mindre utvalg av en drue. Frukten har et stort frø i kjernen, omgitt av masse på utsiden. Denne massen er brukt i et bredt spekter av helsekost og brukt til å lage kapsler og lagt til som et supplement til smoothies. Cellulose inneholder en stor mengde antioksidanter og fiber som er en stor fordel for alle som prøver å gå ned i vekt. Berry har også vært knyttet til en redusert appetitt som er spesielt nyttig når du er på en diett.

Det første jeg gjør når jeg hører så mange fordeler er ser etter fange, så jeg tilbrakte mange timer forskning Acai bær. Siden det var ingen definitive artikler på bivirkninger av Acai bær jeg bestemte meg for å skrive denne artikkelen for å kompilere mine funn. Alle sunne valg bør gjøres i moderasjon, eller du kan risikere å kaste din helse ut av balanse. En av de vanligste bivirkninger folk erfaringen er over forbruk av supplement. Anbefalt doser spenner fra 500 til 1000 milligram per dag, men noen mennesker forbruker betydelig mer enn som. Mellom Organisk Acai Berry piller, Acai Berry Smoothies, Acai Berry Juice og med Acai Berry iskrem er det mange måter å ingest denne frukten, og hvis du gjør dem alle på en gang du er bare tigge å oppleve bivirkninger.

Heldigvis de vanligste bivirkningene fra over inntak dette bær er milde og kan inkludere magekramper, diaré og svimmelhet. Med noen supplement blir sitt beste for å starte ut i mindre doser, og gradvis øke dosen som kroppen din vant til supplement. En overdose av Acai bær er ikke hva jeg fokuserer på i denne artikkelen. Jeg er opptatt med mer alvorlige bivirkninger, og mens alt jeg fant indikerer at Acai bær er trygge for de fleste, det er noen bekymringer som du bør være klar over før du tar denne pillen.

Klikk her for å kjøpe Acai Berry fra offisielle nettsted

Acai bær og IBS (irritabel bolle syndrom)

Acai bær er kjent for sin evne til å rense hele kroppen, men spesielt ditt fordøyelsessystem. For de fleste dette oversettes til et økt antall bowel bevegelser (til et sunnere nivå), men for folk som sliter med IBS eller andre fordøyelseskanal problemer dette kan være en alvorlig bekymring. Acai bær inneholder den høyeste konsentrasjonen av antioksidanter som finnes i noen naturlige mat. De har mer antioksidanter enn blåbær og granateple, og dette kan være en god ting for folk med kontrollert IBS.

Bivirkninger Av Acai Berry Men for folk med ukontrollert IBS, eller som sliter med å holde sine IBS under kontroll kan dette være en skade. Økt tarm bevegelser kan gjøre det vanskeligere å utvikle en sunn, vanlig fordøyelsessystemet. Når du lider av IBS er det alltid best å rådføre seg med legen din før du legger til noen nye supplement til kosthold.

Klikk her for å kjøpe Acai Berry fra offisielle nettsted

Allergiske reaksjoner

Bivirkninger Av Acai BerryPersoner som lider av alvorlige allergiske reaksjoner på pollen, eller som har overfølsomhet overfor acai, blåbær, druer eller lignende frukt er i faresonen for å ha en allergisk reaksjon på Acai piller, som inneholder massen av Acai Berry. Disse allergiske reaksjoner er vanligvis milde og kan inkludere:

  • Kløende, rennende øyne
  • Utslett
  • Overbelastning
I noen tilfeller kan det oppstå moderat reaksjoner og den allergiske reaksjonen kan spre seg til andre deler av kroppen som forårsaker klø og vanskeligheter med å puste. I svært sjeldne tilfeller kan det oppstå alvorlig allergisk reaksjon forårsaker anafylaksi som er en livstruende reaksjon som påvirker kroppens reaksjon til allergenet hele kroppen. Dette kan begynne med kløende øyne eller ansikt- og innen minutter progress til mer alvorlige symptomer, inkludert:

  • Hevelse i halsen gjør det vanskelig å puste eller svelge
  • Mental forvirring eller svimmelhet
  • Magesmerter
  • Oppkast
  • Diaré
Allergiske reaksjoner på Acai bær er sjeldne, og kan identifiseres før de blir alvorlige ved å starte med små doser av Acai Berry Supplement og sakte progresjon å anbefale dosering. Hvis du har spørsmål om allergiske reaksjoner, bør du oppsøke lege før du tar Acai bær.

Klikk her for å kjøpe Acai Berry fra offisielle nettsted

Guarana og andre tilsetningsstoffer

Mange produsenter av Acai Berry piller inkluderer tilsetningsstoffer i deres piller. Siden en av de viktigste grunnene folk ta dette tillegget er å øke gi deres energinivå tilsetningsstoffer som Guarana (som inneholder koffein) en mer umiddelbar økning i energinivå. Du bør lese nøye ingrediensene i noen Acai Berry supplement du kjøper for å sikre at du ikke er allergisk mot andre ingredienser. Personer med en følsomhet for koffein bør sikre at de kjøper et supplement som inneholder 100% Acai Berry tremasse.

Bivirkninger Av Acai Berry

Klikk her for å kjøpe Acai Berry fra offisielle nettsted