Call: 0123456789 | Email: info@example.com

Bivirkninger Af Acai Berry


Acai Berry bivirkninger

Der har været en masse artikler i medierne på det seneste om den nye ‘mirakel’ supplement Acai bær og helt ærligt, jeg er skeptisk. Når det drejer sig om kosttilskud har jeg tendens til at vige dem fordi de uden beviser fordele ikke synes at være værd at risikere de ukendte bivirkninger. Mange vægt tab piller kan have alvorlige bivirkninger, men Acai bær er fra frugt fundet i Amazonas regnskoven, så det ser ud til at det kan være værd at overveje brugen af dette supplement til vægt tab.

For de, der endnu ikke har hørt om denne frugt, er Acai bær (udtales a-suk-y) små, sorte bær, der ligner en mindre række en druemost. Frugten har en stor frø kernen, omgivet af papirmasse på ydersiden. Denne pulp er brugt i en lang række fødevarer, sundhed og bruges til at gøre kapsler og tilføjet som supplement til smoothies. Frugtkødet indeholder en stor mængde af antioxidanter og fiber, hvilket er en stor fordel for alle, der forsøger at tabe vægt. Berry har også været forbundet med en nedsat appetit, hvilket er specielt nyttigt, når på en kost.

Er det første jeg gør når jeg hører så mange fordele se efter fangsten, så jeg har tilbragt adskillige timer forsker Acai bær. Da der var ingen endelige artikler om bivirkninger af Acai bær jeg besluttede at skrive denne artikel for at oversætte mine resultater. Alle sunde valg bør gøres i moderation, eller du kan risikere at kaste din sundhed ud af balance. En af de mest almindelige bivirkninger mennesker erfaringer er over forbruget af supplementet. Anbefalede doser spænder fra 500 til 1000 mg pr. dag, men nogle mennesker forbruge betydeligt mere end der. Mellem Økologisk Acai Berry piller, Acai Berry Smoothies, Acai Berry saft og endda Acai Berry is der er mange måder at indtager denne frugt, og hvis du gør dem alle på en gang bliver du tiggeri lige, at opleve bivirkninger.

Heldigvis de mest almindelige bivirkninger fra over indtagelsen af denne berry er milde og kan omfatte mave kramper, diarré og svimmelhed. Med eventuelle tillæg får sit bedste at starte i mindre doser og gradvis øge dosering som din krop vant til tillægget. En overdosis af Acai bær er ikke hvad jeg koncentrerer mig om i denne artikel. Jeg er bekymret med mere alvorlige bivirkninger, og samtidig alt jeg fandt angiver, at Acai bær er sikkert for de fleste mennesker, der er nogle bekymringer, du bør være opmærksom på, før du tager denne pille.

Klik her for at købe Acai Berry fra officielle hjemmeside

Acai bær og IBS (irritabel Bowl syndrom)

Acai bær er kendt for deres evne til at rense din hele kroppen, men især din fordøjelsessystemet. For de fleste oversætter dette til et øget antal bowel bevægelser (til et sundere niveau), men for mennesker kæmper med IBS eller andre mave problemer kan det være en alvorlig bekymring. Acai bær indeholder den højeste koncentration af antioxidanter, der findes i alle naturlige fødevarer. De har flere antioxidanter end blåbær og Granatæbler, og for folk med kontrolleret IBS kan det være en god ting.

Men for folk med ukontrolleret IBS eller som kæmper for at holde deres IBS under kontrol kan dette være en skade. De øgede bowel bevægelser kan gøre det vanskeligere at udvikle en sund, almindelig fordøjelsessystemet. Når lider af IBS, det er altid bedst at konsultere din læge før du føjer eventuelle nye supplement til din kost.

Klik her for at købe Acai Berry fra officielle hjemmeside

Allergiske reaktioner

Mennesker der lider af alvorlige allergiske reaktioner til pollen eller som har en overfølsomhed acai, blåbær, druer eller lignende frugt er i fare for at have en allergisk reaktion på Acai piller, som indeholder pulp af Acai Berry. Disse allergiske reaktioner er typisk milde og kan omfatte:

  • Kløende, vandig øjne
  • Udslæt
  • Overbelastning

I nogle tilfælde kan der opstå moderat reaktioner og den allergiske reaktion kan sprede sig til andre dele af kroppen forårsager Itchiness og vanskelighed vejrtrækning. I yderst sjældne tilfælde kan der opstå alvorlige allergiske reaktion forårsager anafylaksi, som er en livstruende reaktion, hvor kroppens reaktion på allergen påvirker hele kroppen. Dette kan begynde med kløende øjne eller ansigt og inden for minutter fremskridt til mere alvorlige symptomer, herunder:

  • Ekspandering af svælget gør det svært at trække vejret eller sluge
  • Mentale forvirring eller svimmelhed
  • Mavesmerter
  • Opkastning
  • Diarre

Allergiske reaktioner til Acai bær er sjældne, og kan identificeres før bliver alvorlig ved at starte med små doser af Acai Berry Supplement og langsomt udvikler sig til hvilken dosering der anbefales. Du bør konsultere en læge før tager Acai bær, hvis du har bekymringer om allergiske reaktioner.

Klik her for at købe Acai Berry fra officielle hjemmeside

Guarana og andre tilsætningsstoffer

Mange fabrikanter af Acai Berry piller omfatter tilsætningsstoffer i deres piller. Da en af de primære grunde folk tage dette supplement at øge sætte deres energi niveauer tilsætningsstoffer som Guarana (som indeholder koffein) mere øjeblikkelige skub i energi niveauer. Du bør omhyggeligt læse ingredienser af nogen Acai Berry supplement du køber for at sikre, at du ikke er allergisk til eventuelle andre ingredienser. Mennesker med en følsomhed på koffein bør sikre de køber et supplement, som indeholder 100% Acai Berry papirmasse.

Klik her for at købe Acai Berry fra officielle hjemmeside