» » Acai Berry Side Effects

Acai Berry Side Effects

Acai Berry Side Effects

Acai Berry Side EffectsVolt egy csomó cikket a médiában az utóbbi időben az új "csoda" kiegészítő Acai bogyók, és őszintén szólva, én vagyok szkeptikus. Mikor jön a kiegészítők hajlamosak riadnak őket, mert a nem bizonyított haszon nem úgy tűnik, hogy megéri kockáztatni az ismert mellékhatások. Sok fogyás pills lehet súlyos mellékhatásokat, azonban a Acai bogyó gyümölcs megtalálható az Amazon esőerdők, úgy tűnik, hogy lehet, hogy érdemes megfontolni a jelen kiegészítés használatára a fogyás.

Azoknak, akik még nem hallottam ezt a gyümölcsöt, és még Acai bogyó (ejtsd: a-sóhaj-y) kis, fekete bogyós gyümölcsök, amely úgy néz ki, mint egy kisebb fajta szőlő. A gyümölcs van egy nagy mag lényegét tekintve, körülvéve a külső cellulóz. A cellulóz használt egészségügyi élelmiszerek széles skáláját és használni, hogy a kapszula és turmixokat kiegészítőként hozzáadott. A cellulóz tartalmaz nagy mennyiségű antioxidánsok és rost, amely egy nagy előny, hogy valaki, aki próbál lefogyni. A bogyó is kapcsolódik a csökkent étvágy, ami különösen hasznos, ha a diéta.

A első dolog én csinál Mikor hallom annyi haszon, a fogás, néz ki, így órákig számos kutató Acai bogyók. Mivel a mellékhatások a Acai bogyók, úgy döntöttem, hogy írni ezt a cikket én megállapítások lefordítani nem végleges cikkek volt. Minden egészséges választás mértékkel kell végezni, illetve a is kockázat, dobott az egészségre az egyensúly. Az egyik leggyakoribb mellékhatások az emberek tapasztalata van, mint a fogyasztás, a kiegészítő. Ajánlott adag tartomány 500-1000 mg / nap, azonban néhány ember fogyaszt lényegesen több annál. Szerves Acai bogyó tablettát, Acai bogyó turmixokat, Acai bogyó leve és még Acai bogyó Ice Cream között vannak sok ways-hoz bevezetni ez a gyümölcs, és ha nem mindet egyszerre vagyunk csak könyörög, hogy mellékhatásokat észlel.

Szerencsére több, mint ez a bogyó fogyasztásából leggyakoribb mellékhatások enyhék, és lehetnek, hasi görcsök, a hasmenés és a szédülés. Bármely kiegészítő a legjobb-hoz elkezd ki a kisebb adagok, és fokozatosan növelni az adagolást a tested lesz megszokta, hogy a kiegészítést. Túladagolás a Acai bogyók nem, amit én vagyok összpontosítva az ezt a cikket. Én vagyok az érintett, a súlyosabb mellékhatások, és közben mindent találtam, azt jelzi, hogy Acai bogyók biztonságos a legtöbb ember, van néhány aggályt, akkor tudnia kell, mielőtt elkezdené szedni ezt a pirulát.

Kattintson ide vásárolni Acai Berry hivatalos honlapja

Acai bogyók és az IBS (irritábilis tál szindróma)

Acai bogyók ismert képességük, hogy megtisztítsa az egész testet, de különösen az emésztőrendszerre. A legtöbb ember számára ez lefordít-ba egy székletürítés (egészségesebb szinttől) megnövekedett száma, de a nép küzd IBS- vagy más emésztőrendszeri problémák, ez lehet egy komoly aggodalomra ad okot. Acai bogyók tartalmazza a legnagyobb koncentrációban antioxidáns található bármely természetes élelmiszer. Nekik van több antioxidáns, mint a fekete áfonya és a gránátalma, és az emberek az ellenőrzött IBS, ez lehet egy jó dolog.

Acai Berry Side Effects Azonban az emberek ellenőrizetlen IBS, vagy aki küzd, hogy tartsa ellenőrzés alatt az IBS ez lehet hátrány. A fokozott bélmozgás is megnehezíti egy egészséges, rendszeres emésztő rendszer kifejlesztése. Ha szenved az IBS-a ' mindig legjobb, hogy konzultáljon orvosával, mielőtt hozzá bármilyen új kiegészítés a diéta.

Kattintson ide vásárolni Acai Berry hivatalos honlapja

Allergiás reakciók

Acai Berry Side EffectsEmberek, akik szenvednek a súlyos allergiás reakciók, a pollen vagy egy túlérzékenység acai, áfonya, szőlő, vagy hasonló gyümölcs, akik veszélyeztetettek, amelyek az allergiás reakció az Acai pirula, melyik tartalmaz a Acai Berry pulp. Ezek az allergiás reakciók általában enyhék, és tartalmazhatnak:

  • Viszkető, könnyező szem
  • Kiütés
  • Torlódás
Néhány esetben mérsékelt reakciókat okozhat, és az allergiás reakció átterjedhet más testrészekre okozás viszketés és a nehéz légzés. Nagyon ritka esetekben súlyos allergiás reakció léphet fel okozó anafilaxia, ami egy életveszélyes reakció, amelyben a szervezet válasza a allergén hatással van az egész testet. Ez kezdődik a viszkető szemek vagy az arc, és belül perc haladás súlyosabb tüneteket, beleértve:

  • Duzzanat a torkát, így nehéz lélegezni, vagy lenyelni
  • Zavartság vagy szédülés
  • Hasi fájdalom
  • Hányás
  • Hasmenés
Allergiás reakciók a Acai bogyók ritkák, és egyre súlyos a kezdve a kis adagokban a Acai Berry-kiegészítés, és lassan halad az ajánlott adag azonosítható. Ha aggályai vannak a allergiás reakciók akkor konzultálnia kell az orvos előtt figyelembe Acai bogyók.

Kattintson ide vásárolni Acai Berry hivatalos honlapja

Guarana és egyéb adalékanyagok

Sok gyártó Acai bogyó tablettát a pirula, adalékanyagok közé tartozik. Mivel az egyik elsődleges oka ember veszi ezt a kiegészítést, hogy növelje az energia szintje adalékanyagok, mint például a Guarana, (mely tartalmazza a koffein) lökést több pillanatnyi az energia szintet. Önnek kellene gondosan olvas minden Acai bogyó kiegészítése, vásárlás, hogy megbizonyosodjon róla, hogy összetevői nem allergiás az egyéb összetevők. Emberek koffein érzékenységű biztosítania kell, ők megvásárol egy kiegészítő, amely tartalmaz 100 % Acai Berry Pulp.

Acai Berry Side Effects

Kattintson ide vásárolni Acai Berry hivatalos honlapja