Call: 0123456789 | Email: info@example.com

хранителни факти от Гарциния Камбоджа


Гарциния Камбоджа, известен също като Малабар Тамаринд, е вид цитрусов плод, който расте в вечнозелени дървета в Индия и в някои области на Югоизточна Азия. Обикновено наподобява малък червен или жълт тиква, въпреки че от време на време тя има уникален лилав цвят. Традиционно част от приготвяне на храна, то се използва като подправка и подправка и да се храни по-голямо удоволствие и пълнене. Той също така е била използвана за медицински цели и сега е обект на много изследвания в неговата потенциална употреба като добавка за отслабване.

Витамини и хранителни вещества

Както и други цитрусови плодове Гарциния Камбоджа съдържа много витамин с. Съществен елемент за растежа и ремонт на тъканите през телата ни целия, витамин С е отличен източник на антиоксиданти, както добре. Антиоксиданти може да блокира някои от свободните радикали, които ни възраст и често води до сърдечни заболявания, рак и възпалителни заболявания като артрит.

Гарциния Камбоджа също съдържа xanthones, клас съединения, които могат да имат значителни правомощия като рак и сърдечни заболявания бойци. Mangosteen, която съдържа още по-високи нива на xanthones, в момента е предмет на задълбочени изследвания, въпреки че няма човешки проучвания са докладвани до момента. Гарциния Камбоджа е от същото семейство като mangosteen.

Щракнете тук, за да купуват Garnicia Камбоджа от официалния сайт

Garcinol

Отдавна се използва за лечение на стомашни язви, Гарциния Камбоджа съдържа garcinol, която намалява киселинността в стомаха и предпазва стомашната лигавица. Според сайта на растителни ресурси кора от Гарциния Камбоджа също е стягащо, което обяснява неговата дългогодишна употреба за диария и дизентерия.

HCA

За dieters и изследователи най-вълнуващите съставка в Гарциния Камбоджа е HCA, стенограмите на лимонената киселина. Като диета прожекторите сайт членки Гарциния Камбоджа изглежда да има редица полезни ефекти, включително потискане на тялото, за да конвертирате въглехидрати в мазнини. HCA може да попречи на храните глад, балансира нивата на кръвната захар и доведе до мозъка да се ускори си сигнал за нас, че ние сме пълни. HCA може да увеличи нивото на издръжливост както извор.

Изследвания на Гарциния Камбоджа

HCA наистина може да помогне да отслабнете? Доказателствата досега е обещаващ, но неубедително. Здрави село сайта се посочва, “Въпреки че тестовете върху животни са били много позитивни, човешки резултати са противоречиви. В някои двойно-сляпо тестове с помощта на плацебо, загуба на тегло е до три пъти, и контрола, но в другите не е видима разлика между тези, които като Гарциния и тези дадено плацебо.”

Щракнете тук, за да купуват Garnicia Камбоджа от официалния сайт

Съображения от Гарциния Камбоджа

Всички природни добавка за отслабване с малко или никакви странични ефекти ще бъда кръщелник за милиони хора, които са с наднормено тегло или затлъстяване. Използвани за хиляди години за хранителни и лечебни цели, Гарциния Камбоджа е нетоксичен и няма странични ефекти са докладвани. Но не се препоръчва за тези с диабет или болестта на Алцхаймер, нито за бременни или кърмещи жени. Той винаги е мъдър политика да се консултирате с вашия лекар преди да добавите ново допълнение към вашата диета.

Щракнете тук, за да купуват Garnicia Камбоджа от официалния сайт