Call: 0123456789 | Email: info@example.com

фентермин странични ефекти


Phentermine е психоактивно стимулант. Той принадлежи към клас лекарства, известни като anorectics или потискащи апетита. Генерично лекарство е на пазара с най-малко осем различни търговски наименования: Adipex, Atti-Plex P, Fastin, Ionamin, Phentercot, Phentride, Pro-Fast и Suprenza.

Употреби и дози от фентермин

Лекарите предписват фентермин за пациенти, които са значително наднормено тегло или затлъстяване. Лекарството е предназначен за краткосрочни използване в комбинация с лекар одобрени нискокалорична диета, упражнения и поведение модификация техники. Това е обикновено запазени за хора, които са в състояние да губят тегло чрез диета и физически упражнения.

Фентермин работи върху хипоталамуса част на мозъка. Медицински изследователи знае науката зад лекарството, но те са сигурни как той помага на хората да губят тегло. Различни проучвания показват, че лекарството потиска апетита и увеличава метаболизма. Той също така засяга определени части на мозъка.

Phentermine е перорално лечение само с лекарско предписание. Предлага се в четири дозировките: капсула, разширена версия капсула, таблет и разширена версия таблетка. Дозирането се различава за всяко лице, и пациентите трябва да използвате само лекарства, както е предписано. Преди да се предписва Phentermine, лекарите и пациентите трябва да тежат предвидените ползи срещу известни рискове.

Щракнете тук, за да купуват Phen375 от официалния сайт

Обща странични ефекти от фентермин

Като цяло phentermine се използва само за няколко седмици в даден момент. Сериозни странични ефекти може да възникне, ако лекарството се приема по-дълго от предписаното. Фентермин не трябва да се използва с други апетит потискащи, и то отрицателно могат да взаимодействат с други лекарства с рецепта.

Фентермин може да предизвика значителни изтегляне реакциите, особено ако тя е била използвана във високи дози и по-дълго от предписаното. Дори след краткосрочна употреба, пациентите могат да изпитат депресия или силна умора, ако те внезапно спрете приема на лекарството. Лекарите обикновено се намали дозата постепенно да намали симптомите на абстиненция.

Повечето хора могат да понасят фентермин сравнително добре, без сериозни странични ефекти. Типични фентермин странични ефекти включват сухота в устата, неприятен вкус, гадене, повръщане, диария, запек и други стомашно-чревни проблеми. Лекарството може да предизвика хората да станат световъртеж, замаяност и по-малко тревога. Това може да предизвика алергични реакции или понижено либидо.

Лекарите предписват phentermine, защото те преценяват, че ползите надвишават рисковете страничен ефект. Някои хора не изпитват никакви негативни симптоми. За други лекарството спира да работи след броени седмици. И в двата случая пациенти трябва да обсъдят своя опит с техните лекари.

Неблагоприятни ефекти от фентермин

Лекарите, които предписват фентермин обикновено Планирайте редовни посещения за проверка на напредъка на своите пациенти. Те правят това да се гарантира, че лекарството работи добре и не предизвикват нежелани странични ефекти.

Някои хора може да увреди Phentermine. Ускорено сърцебиене, нарушения на сърдечния ритъм, сърдечна сърцебиене и повишено кръвно налягане са сред опасни странични ефекти от фентермин. Някои хора могат да изпитат болка в гърдите, задух и затруднения в дишането. Други могат да се чувстват превъзбуждат, раздразнителни и неспокойни или имат проблеми със съня.

В редки случаи phentermine може да предизвика психични или емоционални странични ефекти, които се различават по тежест. Те включват промени в настроението, странно поведение, халюцинации, маниакално-депресия, враждебност и по-активен рефлекси. Някои от тези симптоми могат да са резултат от мозъчни пристъпи или висока температура. Пациентите трябва да потърси лекарска помощ незабавно, ако тежки странични ефекти се появяват след използване на phentermine.

Щракнете тук, за да купуват Phen375 от официалния сайт

Толерантност и зависимост от фентермин

Фентермин работи върху хипоталамуса, част от мозъка, която свързва нервната система на ендокринната система. Лекарство стимулира надбъбречните жлези да освободи невротрансмитер, наречено норадреналин или нито-епинефрин да сигнали отговор за намаляване на глада. Фентермин горива и освобождаването на адреналин или адреналин да се съборят натрупаните мазнини.

Пристрастяването е phentermine страничен ефект, че някои се колебайте да се обсъди. Като стимулант phentermine могат да станат навик-forming. Хората, които използват медикаменти по начин, различен от предписаните лесно могат да злоупотребяват с наркотици. Dieters търсят лесен достъп онлайн или другаде са основни мишени за злоупотреба.

Дори и тези, които вземат фентермин за точните причини и в съответствие с рецепта може да намери себе си пристрастен към наркотици. След само краткосрочна употреба хората може да се изгради толеранс към лекарството. Когато това се случи, те изискват по-високи дози от фентермин за предотвратяване на ребаунд наддаване на тегло.

Фентермин пристрастяване може да бъде опасна за живота. Зависимостта се случва бързо и оттегляне симптомите са тежки. Лекарството трябва да се използва само от затлъстелите хора под лекарски грижи. Фентермин пристрастяването е физически и психологически последици. Само квалифициран медицински лекар, психиатър или лечение център да лечение на наркозависимите с безопасни detox схеми да се гарантира, че те могат да функционират без наркотици.

Щракнете тук, за да купуват Phen375 от официалния сайт