» » страничните ефекти на Acai Бери

страничните ефекти на Acai Бери

Acai Бери странични ефекти

страничните ефекти на Acai БериИма много статии в медиите напоследък за нова добавка, "чудо" плодове Acai и честно казано, аз съм скептичен. Когато става въпрос за добавки са склонни да се плашим от тях, тъй като недоказани обезщетения не изглежда да е на стойност рискуват неизвестни странични ефекти. Много хапчета за отслабване могат да имат сериозни странични ефекти, обаче, Acai плодове са от плодове, открити в горите на Амазонка дъжд, така че да изглежда, че тя може да се обмисли използването на тази добавка за загуба на тегло.

За тези от вас, които не са чули още на този плод плодове Acai (произнася а въздишка y) са малки, черни плодове, който изглежда като по-малък разнообразие на гроздова. Плодът има голям семена в същността си, заобиколен от пулп от външната страна. Тази маса се използва в широк спектър от здравословни храни и използва за капсули и добавя като добавка към smoothies. Пулп съдържа голямо количество антиоксиданти и фибри, което е от голяма полза за всеки, който се опитва да губи тегло. Бери също е свързана с намален апетит, което е особено полезно, когато на диета.

Първото нещо, което правя, когато чувам толкова много ползи е гледам за улова, така че аз тясно жакетче много час проучване на Acai плодове. Тъй като няма никакви окончателни статии на страничните ефекти на Acai плодове, реших да напиша тази статия за съставяне на моите констатации. Всички здрави избор трябва да се направи в умерени или може да рискувате да хвърляне здравето си баланс. Един от най-често срещаните странични ефекти хората опит е над консумацията на допълнението. Препоръчителни дози варират от 500 до 1000 милиграма на ден, обаче някои хора консумират значително повече от това. Между Органични Acai Бери хапчета, Acai Бери Smoothies, Acai Бери сок и дори сладолед Acai Бери има много начини да преглъщат този плод, и ако го направите, всички от тях наведнъж ли сте просто моли да изпитат странични ефекти.

За щастие най-често срещаните странични ефекти от над поглъщането на тази Бери са леки и могат да включват стомашни спазми, диария и световъртеж. При всяка добавка полага усилия да започнете в малки дози и постепенно увеличаване на дозата като тялото получава свикнали с допълнението. Свръхдоза от Acai плодове не е това, което аз съм с акцент върху в тази статия. Аз съм се занимават с по-сериозни странични ефекти, и докато всичко намерих, показва, че Acai плодове са безопасни за повечето хора, има някои опасения, вие трябва да знаете преди да вземете това хапче.

Щракнете тук, за да купя Acai Бери от Официален сайт

Acai плодове и IBS (раздразнителен купа синдром)

Acai плодове са известни със способността си да прочисти цялото си тяло, но особено храносмилателната система. За повечето хора това се изразява в увеличаване броя на червата движения (до по-здравословен ниво), но за хора се борят с IBS или други проблеми с храносмилателния тракт, това може да бъде сериозен проблем. Acai плодове съдържат най-високата концентрация на антиоксиданти, открити в естествена храна. Те имат повече антиоксиданти от боровинки и нар, и за хората с контролирана IBS това може да бъде нещо добро.

страничните ефекти на Acai Бери Обаче за хора с неконтролирана IBS, или които се борят, за да си IBS под контрол, това може да бъде голяма вреда. Повишена движения на червата може да направи по-трудно да се разработи здравословен, редовен храносмилателната система. Когато страда от IBS, винаги е добре да се консултирате с вашия лекар преди да добавите всяко ново допълнение към вашата диета.

Щракнете тук, за да купя Acai Бери от Официален сайт

Алергични реакции

страничните ефекти на Acai БериХората, които страдат от тежки алергични реакции към полени или които имат свръхчувствителност към acai, боровинки, грозде или подобни плодове са в риск от алергична реакция към Acai хапчета, който съдържа целулоза на Acai Бери. Тези алергични реакции са обикновено леки и могат да включват:

  • Сърбеж, сълзене на очите
  • Обрив
  • Задръстванията
В някои случаи може да се появят умерени реакции и алергична реакция може да се разпространи към други части на тялото причиняват сърбеж и затруднено дишане. В изключително редки случаи тежка алергична реакция може да се появят причиняват анафилаксия, което е опасно за живота реакция, в която на тялото отговор на алергени засяга цялото тяло. Това може да започне със сърбеж в очите или лицето и в рамките на минути прогрес към по-сериозни симптоми, включително:

  • Подуване на гърлото, което го прави трудно да се диша или поглъщат
  • Умствено объркване или световъртеж
  • Коремна болка
  • Повръщане
  • Диария
Алергични реакции към Acai плодове са редки и могат да бъдат идентифицирани преди да стане сериозна, като се започне с малки дози от Acai Бери допълнение и бавно напредва към препоръчвам дозата. Ако имате притеснения за алергични реакции трябва да се консултирате с лекар преди да вземе Acai плодове.

Щракнете тук, за да купя Acai Бери от Официален сайт

Гуарана и други добавки

Много производители на Acai Бери хапчета включват добавки в техните хапчета. Тъй като една от основните причини хората приемат тази добавка е да увеличат своите енергийни нива добавки като Гуарана (който съдържа кофеин) даде тласък на по-мигновено в енергийните нива. Трябва внимателно да прочетете съставките на всяка добавка Acai Бери доставяте да сте сигурни, не са алергични към други съставки. Хора с чувствителност към кофеин следва да осигури те закупите добавка, която съдържа 100 % Целулоза Бери Acai.

страничните ефекти на Acai Бери

Щракнете тук, за да купя Acai Бери от Официален сайт