Call: 0123456789 | Email: info@example.com

Преглед на зелено кафе на зърна за загуба на тегло


Зелени кафе на зърна помага ли на хората губят тегло? Това е въпрос, много хора се питат от виждат това загуба на тегло добавка на д-р Оз Покажи. Ако сте били чудех за това също, нека се опита да ви помогне да имат смисъл на нещата като гледам в зелено кафе на зърна тегло загуба изследвания. Аз вярвам, че само по този този мога ние пресича през hype, която прониква най-много уеб сайтове и списания.

Какво е зелено кафе на зърна?

Зелени кафе на зърна са кафе на зърна, които не са били печени. Печене зелено кафе на зърна не само променя цвета на кафе на зърна, но също така премахва съединение, наречено хлорогенна киселина. Това е хлорогенна киселина, която е в основата на зелено кафе на зърна тегло загуба претенции. Печено кафе на зърна са малко хлорогенна киселина.

Когато добавки съдържат “екстракт от зелено кафе на зърна”, хлорогенна киселина е екстракт, те се отнасят до. Като много растителни химикали хлорогенна киселина също е антиоксидант свойства. Друг екстракт от зелено кафе на зърна, че е вероятно също се използват в добавки е кофеин.

Според хлорогенна киселина страница от Уикипедия и фондация за научни изследвания на Autoimminity храни, които съдържат хлорогенна киселина включват:

 1. Сини сливи
 2. Праскови
 3. Бамбук
 4. Чай
 5. Боровинки
 6. Слънчогледови семки
Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Зелени кафе на зърна и загуба на тегло

Има изследвания върху зелено кафе на зърна и загуба на тегло. По-долу са обобщение на някои от тези проучвания.

В мишка проучване, публикувано през 2006 г. в BMC допълващи и алтернативна медицина, проучени отбеляза, че екстракт от зелено кафе на зърна (използва е 200 и 400 mg/kg телесно тегло) намалява триглицеридите в кръвта.

Обаче Изследователите също така отбеляза, че нито хлорогенна киселина или кофеин по себе си е успешно намаляване на общото телесно тегло печалба или натрупването на мазнини в корема.

Много зелено кафе на зърна изследвания там включва мишки.

През 2011 г. извличане на мета анализ на зелено кафе на зърна и загуба на тегло е публикувана.

Мета анализ изглежда в предишни изследвания и се опитва да бучка всички подобни проучвания всички заедно — използване на статистически данни-да се види дали, взети като цяло, една обща тенденция или резултат може да се определи. В този случай мета анализ се опитва да види дали има достатъчно доказателства, за да кажа “да, екстракт от зелено кафе на зърна помогне хората губят тегло.”

Този мета анализ включват само най-добрите качество изследвания-рандомизирано, плацебо контролирано Двойна заслепени клинични проучвания, използвайки наднорменото тегло хората.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Над 2000 изследвания, които се намираха само 3 проучвания са изпълнили критериите за изследователите. Тези 3 проучвания използват общо 143 души.

Това са 3 изследвания, които бяха включени:

Ефектът на хлорогенна киселина обогатен кафе на абсорбцията на глюкоза при здрави доброволци и влиянието му върху телесната маса, когато се използва дългосрочно в наднормено тегло и затлъстелите хора, (публикуван 2007).

Независими пазарно проучване на ефекта на кафе форма на загуба на тегло-ефекта на хлорогенна киселина обогатен кафе (кафе chape) на тегло, когато се използва в хора с наднормено тегло. (непубликувано 2009).

Svetol ®, екстракт от зелено кафе, предизвиква загуба на тегло и увеличава постно към мазнини съотношение маса в доброволци с наднормено тегло проблем. (непубликувано 2006).

Взети като цяло, тези 3 изследвания изглежда да показват, че хората с наднормено тегло, които използват екстракт от зелено кафе на зърна имат значително по-голяма загуба на тегло, отколкото хората, които са използвали плацебо. Това е добре, но изследователите продължава да се каже, че степента на този ефект е “умерени” и че “клинично значение поради това не е сигурно.” Изследователите минават да кажем, че “размерът на въздействието, е малък.”

С други думи, зелено кафе на зърна изглежда насърчаване някои загуба на тегло, но поради липсата на добри изследвания, това е трудно да се каже със сигурност, ако тя наистина работи- и ако тя работи, хората могат да виждат само малки промени в теглото.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Всичко, което каза, тези заключения може да се промени, ако изследователите ще направи повече — и по-добре — проучвания.

През 2012 г. проучване зелено кафе на зърна изследване е Публикувано в списанието, диабет, метаболитен синдром и затлъстяване. Това проучване е проведено в Индия и е продължило 22 седмици (5.5 месеца) и участват 16 наднормено тегло мъже и жени.

Така че това е доста малък проучване. Това е разследване на зелено кафе на зърна добавка, наречена “GCA” направени от приложни хранителни науки, който финансира проучване. Всички теми получи същото лечение (за 6 седмици всеки) в двойна заслепени, случаен ред. Обработките са:

 • Плацебо (не са посочени) дадена 3 x на ден
 • 350 mg GCA взети 3 пъти на ден (общо 1050 мг)
 • 350 mg GCA взети 2 x на ден (общо 700 mg)

Период от 2 седмици разделени лечения за да измива от организма съединения.

Като настрана аз забелязах, че приложни науки за храна е със седалище в Тексас. С всички университети и лаборатории в Америка, защо отиват в Индия, за да тестват своите продукти? Като правило аз съм обикновено скептични на проучвания, проведени в Индия.

В края на проучването:

 • Когато се използва за 6 седмици, хората губят около 2 kg (около 4 lbs) когато като 1050 мг, екстракт от зелено кафе на зърна и около 1,5 кг (около 3 lbs) когато използвате 700 мг на екстракта. И двете бяха счетени за статистически значими (това е добър).
 • 1050 Мг и 700 mg дози също се наблюдава намаляване на телесните мазнини от около 1 %, както и индекс на телесна маса. И двете стойности са били счита за статистически значима.
Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Как работи зелено кафе на зърна?

Изследвания досега има тенденция да се каже, че хлорогенна киселина (извлечение в зелено кафе на зърна) нарушава един ензим, наречен глюкоза-6-фосфатаза, който участва в как тялото използва глюкоза (захар). Мисля, че нещата може да бъде по-сложно от това, така че аз ще оставя на въпроса “как работи?” на другите.

Колко зелено кафе на зърна работи?

2011 Мета анализ на зелено кафе на зърна вече бе споменато, членки, че “ефективна доза от GCE (екстракт от зелено кафе) за употреба като добавка за загуба на тегло също не е установено.” С други думи ако зелено кафе на зърна помогне загуба на тегло, сумата, която работи, не е известно.

Ние не знаем причината е, защото там не са достатъчно добри изследвания още на зелено кафе екстракт и загуба на тегло.

Ако резултатите от изследването 2012 зелено кафе на зърна са взети като Евангелието, тогава хората трябва да търсят продукти, имащи най-малко 700 мг. Защото 2012 проучването имаше само 16 души, бих искал да видя поне един по-голям проучване дублира това, преди да се чувствам уверен в своите заключения.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Зелени кафе на зърна странични ефекти

Няма изследване, което видях отбеляза значителни странични ефекти на зелено кафе на зърна. Това не означава, че всички зелени кафе на зърна добавки са страничен ефект обаче, защото тегло загуба продукт дейци понякога се съчетават различни съставки заедно, за да увеличи теглото загуба ефект.

Винаги погледнете задния етикетите на загуба на тегло добавки използвате да видите съставки, те съдържат.

Също така изследванията до момента са използвали “здрави хора.” Аз не съм наясно за всяко проучване, което е тестван зелено кафе на зърна добавки при хора със здравословни проблеми или които се различни медикаменти.

Едно изследване на плъхове отбеляза, че екстракт от зелено кафе понижава кръвното налягане. Дали това се отнася за хора, или не се нуждае от по-добри изследвания.

Ако зелено кафе на зърна също съдържа кофеин и други стимуланти, това може да променя нивата на кръвната захар. Това може да е проблем за някои диабетици.

Малко проучване от 2001 г. публикувани в американския вестник по клинична храненето, отбеляза, че високи дози (2 грама) на хлорогенна киселина увеличава нивата на хомоцистеин при мъжете и жените. Докато спорен, homocyestine кота могат да играят роля в болест на сърцето.

Не е известно дали зелено кафе на зърна добавки повиши хомоцистеин. Хора със сърдечни заболявания, които вземат добавки, зелено кафе на зърна трябва да говоря с лекаря си за нивата на хомоцистеин първо, прав към бъда невредим.

Зелени кафе на зърна работи?

Няма съмнение, че зелено кафе на зърна има някои изследвания за загуба на тегло. Също така няма съмнение, че доказателство за загуба на тегло е много по-малко от това, което повечето уеб сайтове ви кажа с повечето от доказателствата, произтичащи от лабораторията мишката изследвания. Макар че остават малко скептични, ако човешкото тегло загуба на изследванията, провеждани досега е да повярва, зелено кафе на зърна може да помогне на хората да загубят малко тегло, но докато се провежда на по-добри изследвания, е трудно да се каже със сигурност.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт