» » купи зъби избелване продукти

купи зъби избелване продукти

Има много избелване продукти да се купуват онлайн и офлайн. Но намирането на най-добрия е предизвикателство, че много хора с мрачен, ужасни зъби имат проблеми с, тъй като те се опитват да получите най-белите зъби е възможно да комплимент си красота.

Основно има три типа на продукти, които може да се купи. Те могат да бъдат разделени в три категории; ленти, зъби тави и ” на памучен тампон модул ”.

Щракнете тук, за да купуват AltaWhite зъби избелване
купи зъби избелване продуктиЛенти са първият вид на продукти да дойде на сцената, която обещава бели резултати. Тези масово производство ленти се състоеше с избелващ агент и светлина лепило, което ще се проведе на желания зъбите, изчакайте един час, преди да ги ограбват, да разкрие една беля усмивка.

За съжаление с тях масово произвеждани, можете да понякога свърши с помощта на четири или пет ленти на един зъб, само за да получите, че някои място, които са пропуснати всички предишната. С това несъответствие в избелване, зъби започват да изглежда смешен, отвратителните контраст между жълто и перлено бяло. Повишена емайл чувствителност е друг страх, свързани с ленти, така че бъдете предпазливи в кои от тях сте закупили.

Зъбите корита са по-добър вариант. Те се състоят от гума за уста, която попълвате с избелващ гел предварително. След това продължавате да го носят до един час преди да го премахнете. Обикновено резултатите са положителни, но повечето хора ги намират неудобно за носене.

Най-популярният начин за получаване на най-добрите резултати от тези ден се състои от продукти, които използват ” Памук Миялка ”. Тези тампони отделят течност, която използвате във връзка с полиране прах от магнезиев прекис, които избелват като същевременно се защити на емайла. Голямото нещо за това, според тези, които ги използват, е, че можете да лесно ги използвате в ежедневието си баня като те отнеме само пет минути, за да се прилагат.

Освен това веднъж използван след кратък период от време те може да се изхвърли, ако един продължава да се грижи за зъбите си чрез brushing, flossing и здравословното хранене. Това е продукт, който бих препоръчал за безподобна бели зъби.

Щракнете тук, за да купуват AltaWhite зъби избелване

Най-добрите избелване на зъбите продукти

Големият брой на избелване на зъбите продукти, достъпни на пазара днес може да се съди от колко добре те работят, комфорт, колко лесно, те трябва да използват, както и степента, до която те озарява зъби. Прости избелване на зъбите комплекти и предлаганите продукти са разделени в 7 класове. Тези категории са; професионални табла beaching системи, масло и ухапване тава избелващи системи, не moldable тава избелване системи, избелване ленти, избелване спрейове, четка на гелове, както и избелване пасти за зъби.

купи зъби избелване продукти Професионални тава избелване метод е по-добре избелване на зъбите система, тъй като този продукт създава 11 нюанси на цвета. Той работи много добре и е изключително потребител приятелски. Мундщука се създава в дентална лаборатория след вземането впечатление на зъбите на клиента. След това то е монтирано на зъбите чрез избелване гел да го направи по-удобен и по-малко дразнене на венците. Въпреки че тази специализирана стоматологична beaching система е скъпа, резултатите са бързи и генерира идеални зъби избелване.

Щракнете тук, за да купуват AltaWhite зъби избелване
Кипене и ухапване избелване система изпълнява най-слабо ефективно в сравнение със специализирани тава избелване система. Въпреки това тя изпълнява глоба в сравнение с не moldable тава избелване системи, като се използва 10 до 22 процента от карбамид пероксид, динамичен beaching компонент. Девет нюанси на промяна на цвета може да се наблюдава използването на този метод.

Макар да е вярно, че не moldable корита, които идват с избелващи системи са малко по-уютно и потребител приятелски, те все още не са напълно ефективни за избелване на зъбите, поради малкия размер на пероксид химически те съдържат. След използването на тези продукти, цвета на зъбите променят само три нюанси. Някои от отрицателните аспекти са неравномерно избелване и източване на зъбния емайл.

Зъби избелване ивици са само малко по-ефективна, но само след използването им във времето. Четка на гелове, пасти за зъби и избелване спрейове са значително по-малко ефективни, защото само една сянка е постигнато след използването им. Зъболекари вярват, избелване пасти за зъби, спрейове за избелване и избелване на писалката са по-малко ефективни, защото избелване агенти не са там в точното количество за производство на очакваните резултати.

Щракнете тук, за да купуват AltaWhite зъби избелване