» » конюгираното линолова киселина (cla) – добавки за отслабване

конюгираното линолова киселина (cla) – добавки за отслабване

конюгираното линолова киселина (cla) – добавки за отслабванеОсновни новини за хората с проблеми с щитовидната жлеза, които са изправени пред предизвикателства за загуба на тегло е новината, че естествената хранителна добавка конюгирани линолова киселина (CLA) намалява мазнините в тялото при хора, които са с наднормено тегло.

Едно двойно сляпо, рандомизирано, плацебо контролирано проучване, публикувани през декември 2000 г. издаването на вестник на храненето установено, че CLA намалява мазнините и запазва мускулната тъкан. Според ръководителя на изследователски проекта намаление със средно шест лири на мазнините в тялото е намерено в група, която взе CLA, в сравнение с плацебо група. Проучването установява, че приблизително 3,4 грама CLA на ден е нивото, необходимо за получаване на полезните ефекти на кла върху мазнините в тялото.

Д-р Майкъл Pariza, които провеждат изследвания на CLA с Университета на Уисконсин-Медисън, докладвани през август 2000 г. на американското Химическо общество че тя не прави голяма мазнини клетка се малко. По-скоро колко е държа малко мазнини клетки от getting голям. PARIZA на изследвания не намери отслабване в неговата група от 71 хора с наднормено тегло, но това, което той did намирам е, че когато dieters спре диета и наддаде за задния, тези като CLA са по-вероятно да спечелят мускул и не мазнини. ” в отделно проучване, проведено в Purdue университет в Индиана, CLA е установено, че подобряване на нивата на инсулин в около две трети от пациентите с диабети умерено намалява нивото на кръвната захар и нивата на триглицеридите.

Щракнете тук, за да купуват CLA от официалния сайт
CLA е обект на редица изследвания през последните няколко години, и съображения също предполагат, че някои от другите предимства на CLA, включват следното:

  • Увеличава метаболизма – това очевидно ще бъде положителна полза за пациенти с щитовидната жлеза, като хипотиреоидизъм – дори когато се лекуват – да намалите скоростта на метаболизма в някои хора.
  • Намалява мастна тъкан – надбъбречна дисбаланси и хормонални промени, които са често срещани в щитовидната жлеза пациентите често доведе до бързо натрупване на мастна тъкан, така че това обезщетение може да бъде доста полезен.
  • Enhances мускулен растеж – мускулите изгаря мазнини, което също допринася за повишена метаболизъм, което е полезно в загуба на тегло и управление.
  • Понижава холестерола и триглицериди – тъй като много от щитовидната жлеза пациентите имат повишени нива на холестерол и триглицериди, дори и с лечение, това обезщетение може да има влияние върху здравето на пациента щитовидната жлеза.
  • Намалява инсулиновата резистентност – инсулинова резистентност е риск за някои хипо пациенти, и я свежда може да помогне предотврати диабет възрастни поява и улесняват контрола на теглото.
  • Намалява храна-индуцирана алергични реакции – тъй като хранителни алергии може да бъде в игра при загуба на тегло става трудно, това може да бъде от помощ на пациентите, щитовидната жлеза.
  • Enhances имунната система –, тъй като повечето случаи на заболяване на щитовидната жлеза са автоимунни в природата, повишаване на способността на имунната система да функционира правилно е положителна полза.
Ако проявявате интерес при вземането на CLA да помогне със загуба на тегло, имайте предвид, че това не е магически хапчета, и ще трябва да стартирате програма на диета и упражнения за да успешно да отслабнете и я държи на разстояние.

Щракнете тук, за да купуват CLA от официалния сайт

CLA-добавки за отслабване

CLA е добавка и не изисква рецепта. Тя е на разположение на здравето хранителни магазини и онлайн платформи. Експертите препоръчват да използвате патентована марка, както някои марки са неточни или недостатъчни количества на CLA, съдържащи се в тях. Марката се използва при тестване е Tonalin марка CLA, която идва в 1000 мг капсули. Да се получи нивото на определено да бъдат ефективни при тестване – 3.4 g, или 3400 mg на ден – ще трябва да се вземат 4 от тези капсули на ден, с храна.

Моля Отбележете също, че не трябва да мисля че CLA сам ще ви помогне да отслабнете. Вие все още трябва да бъде, тъй като съм на балансиран, калории, нисък гликемичен диета и трябва да включва редовни, енергични упражнения и тегло лагер дейности, в живота си.

Въпроси за CLA

С всички вълнение над конюгирани линолова киселина (CLA) и тя е доказан успех в подпомагането на намаляване на тялото мазнини и баланса на кръвната захар получих стотици въпроси от читатели, които са заинтересовани в намирането на повече за CLA.

Е кой да е главня на CLA добро използване? Простият отговор е, няма. Различните марки имат различни количества от активните CLA. Научните изследвания, установи ефективността на CLA използвали патентована форма на CLA, известен като Tonalin. Патентованата формула на Tonalin за CLA могат да бъдат намерени в редица марки на CLA, включително марки като Natrol, избирателния формули и начин на природата, между другото.

CLA безопасно ли е да се вземе с ми лекарства за щитовидната жлеза? Няма доказателства, че CLA, хранителна добавка, взаимодейства с щитовидната жлеза лекарства, или представлява специална опасност за щитовидната жлеза пациентите. Но винаги трябва да обсъдят всички добавки, които възнамерявате да поеме със своя лекар или лекар преди да започнете.

Щракнете тук, за да купуват CLA от официалния сайт
Е CLA само за хората с проблеми с щитовидната жлеза? Абсолютно не. Проучванията показват, че е ефективна по принцип за намаляване/конвертиране на мазнини. Вие не трябва да има проблем с щитовидната жлеза – просто трябва да бъдат с наднормено тегло – да се възползват от кл.

Колко трябва да приемам? Проучването установи, че 3,4 грама на CLA е необходима за да получите на ползите. Това е 3400 mg. Тъй като различните формули съдържат процент от други масла като съставки, че е разумно да вероятно изчисли колко всеки хапче е доставка да се уверите, че получавате пълната 3.4 грама на ден. Например, ако вашият капсула съдържа 75 % CLA и това е 1000 мг, тогава вие получавате 750 mg на CLA и ще трябва 5 на ден, за да стигнем до 3.4 грама ниво.

CLA има соя в него? Аз трябва да го вземат, ако тя казва тя съдържа соев? Tonalin CLA в размер на 1000 мг не съдържа никакви соев или соево масло. Объркването е защото по-стара версия на на Natrol Tonalin CLA е съдържа соево масло, но този продукт е било прекратено. Drugstore.com сайта, обаче, все още носи неточна информация, че Natrol Tonalin CLA съдържа соево масло. На Tonalin в формула съдържа CLA от шафраново масло и соево масло или соя. Моля, имайте че някои разстояние марки на CLA може да съдържа соево масло, или соеви продукти, като пълнители, и вие не бихте искали да се вземат тези продукти.

Щракнете тук, за да купуват CLA от официалния сайт
Къде мога да получа CLA? GNC магазини имат някои продукти с CLA, и цяла храни пазари също са докладвани да има продукти. Tonalin сайтът изброява редица магазини, които продават продукти, съдържащи Tonalin CLA.

Онлайн, можете да получите на Natrol Tonalin CLA – марка, аз лично да – както и много други марки, в популярни търговци като Drugstore.com и Iherb.com.

Как трябва да го взема? Различните препоръки се различават тук. Някои препоръки, предлагаме да го вземат преди ядене. Други предполагат, да го взема с храна. На Natrol уеб страница за продукта си Tonalin CLA казва да го вземете за предпочитане с lowfat или обезмаслено мляко за максимална протеин усвояване. Лично аз съм го като точно преди да ям с малко прясно мляко 2 %.

CLA има ли някакви странични ефекти? Някои хора доклад чувство леко зелен или лошо след като си CLA, или изолирани случаи на стомашно неразположение или хлабав изпражнения. Тези странични ефекти обикновено са намалени, когато продуктът се приема с протеин (i.e.,with мляко) и обикновено намаляват след около 2 седмици, като добавка.

Щракнете тук, за да купуват CLA от официалния сайт