» » Как антиоксиданти помогне за предотвратяване на стареенето

Как антиоксиданти помогне за предотвратяване на стареенето

Как антиоксиданти помогне за предотвратяване на стареенетоКой знаеше, че антиоксиданти и стареене са свързани? Доказано е, че антиоксиданти намерени в вино, чай, кафе, боровинки, грозде и други плодове и зеленчуци може да помогне предотвратяване на стареенето и увеличаване на вашия живот. Напредване на възрастта, клетъчното деление и подмяна на мъртвите или повредени клетки се забавя.

Антиоксиданти могат да ускоряване на клетъчното деление и клетка замяна процеси, които може да ви помогне да намали цялостното въздействие на застаряването на населението и предотвратяване на специфични свързани с възрастта заболявания.

Антиоксидантите неутрализират вредните свободни радикали

Антиоксидантите неутрализират вредните свободни радикали в тялото си, което може да доведе до няколко сериозни или живото застрашаващи заболявания и здравословни проблеми, включително сърдечно-съдови заболявания, рак, имунната дисфункция, диабет и дегенеративни мозъчни смущения (включително деменция и болестта на Алцхаймер).

Вредните свободни радикали съществуват навсякъде в нашата околна среда, но те са концентрирани в замърсяването, химикали, радиация, пестициди, алкохол, наркотици, нездравословна храна и дори слънчева светлина. Антиоксидантите помагат да запазите вашите клетки здрави и младостта, която може да предотврати свързани с възрастта заболявания, облекчаване на стреса и увеличаване на вашия живот.

Щракнете тук, за да купуват антиоксидант добавка от официалния сайт

Антиоксидант богати храни ще ви държим здраво и младо

Често се срещат в хранителни източници на антиоксиданти са витамин а, витамин с, витамин с, бета каротин, селен и цинк. Бета-каротин принадлежи към семейството на хранителни вещества, наречен каротеноиди. Тези антиоксиданти са отговорни за оранжеви пигмент в морковите, пъпеш, моркови и сладки картофи. Те са известни да засили своя имунитет.

Зеленчуците, които съдържат антиоксиданти, повечето са:

 • броколи
 • спанак
 • зеле
 • цвекло
 • червени чушки
 • моркови
 • домати
Плодове, които съдържат антиоксиданти, повечето са:
 • плодове
 • грозде
 • портокали
 • кайсии
 • сливи
 • грейпфрути
 • праскови
Като общо правило, толкова по-богати на цвета на плодове или зеленчуци по-антиоксиданти, тя съдържа.

Лабораторни изследвания показват, че Ликопенът е най-мощни каротиноиди, когато става въпрос за борба с определени типове на свободните радикали. Изследвания на населението показват, че хората, които ядат богати на ликопен диета имат по-добра дългосрочна здравен профил от тези, които не.

Щракнете тук, за да купуват антиоксидант добавка от официалния сайт

Антиоксиданти може да попречи на стареене

Има няколко специфични начини антиоксиданти може да предотврати стареене и свързани с възрастта заболявания и да увеличи своя продължителност на живота:

 • Чрез облекчаване на кръвоносните съдове и намалява окисляването на нездравословни холестерол, антиоксиданти да запазите чувстваш млад и енергичен, докато намаляване на риска от инфаркт и инсулт.
 • Като поддържа всички клетки на тялото си здрави, антиоксиданти може да ви помогне облика младостта докато предотвратяване на някои видове рак и диабет. Младостта, здрави клетки също предоставят повече имунитет на димоотводи, вируси и инфекции.
 • Чрез насочване на нездравословни, раковите клетки и ги унищожава, антиоксиданти са също се учи за лечение на рак в комбинация с радиация. Смята се също, че антиоксидант ресвератрол може да намали устойчивостта на панкреаса рак на химиотерапия.
Как антиоксиданти помогне за предотвратяване на стареенето

Добавяне на антиоксиданти към вашия начин на живот

Увеличаване на приема на антиоксиданти е лесно. От яденето на тъмен цвят плодове и зеленчуци и пие няколко чаши черно, зелено или oolong чай на ден, вие ще се отнема антиоксиданти здравословни всеки ден. Кафе поилки, които пият до две чаши кафе на ден също така да получите дневна доза антиоксиданти в кафето си, независимо дали това е кофеин, или не. Пиенето на една чаша вино на ден също ще засили вашите антиоксидант прием, който може да продължи да се чувстваш млад и младостта и увеличаване на вашия живот.

Щракнете тук, за да купуват антиоксидант добавка от официалния сайт