» » Какви са ползите от Acai Бери капсули?

Какви са ползите от Acai Бери капсули?

Какви са ползите от Acai Бери капсули?В acai Бери е плод, който е бил широко търгувани като "супер-храна", защото е било установено, че съдържат много ползи за здравето. Acai Бери е богата на антиоксиданти, аминокиселини за производство на протеини, жизнено важни минерали и витамини и "добри" мазнини мононенаситени.

На пазара има различни видове на формулации – например, течност, прах и лиофилизирано състояние, включително гел капсули или сгъстен прах таблетки. Acai Бери капсули обикновено имат допълнителни съставки за повишаване на енергийната нива или за увеличаване на метаболизма на тялото (популярен в загуба на тегло формулиране на acai зрънце капсули).

Антиоксидантни свойства

Антиоксидантите са важни за поддържане на оптимално здраве и предотвратяване на заболявания и болестта. Си механизъм на действие е да неутрализират свободните радикали в клетките, които потенциално могат да причинят щети на тялото. Acai зрънце капсули са богати на антиоксиданти и добавки, които спомагат за защитата на организма срещу клетка увреждане и намалява шансовете за получаване на болести, като рак.

Проучване Публикувано в “ дневник на селското стопанство и хранителна химия ” през ноември 2006 г. от изследовател A.G. Schauss заключи, че acai плодове са високи антиоксидант дейности.

Щракнете тук, за да купя Acai Бери от Официален сайт

Витамини и минерали

Повечето acai Бери продукти, предлагани на пазара съдържат важни витамини и минерали, за да предоставят значителна енергия тласък за тялото. Acai Бери капсули съдържа мултивитамини и електролити, като магнезий, калий и калций. Някои acai зрънце капсули са минерали и добавки, добавени към собственически formulation–copper и цинк, например. Drugs.com препоръчва като 1000 мг 2000 мг на ден на acai зрънце капсули с храната. Да се избегнат страничните ефекти на свръхдоза или токсичност от acai плодове, не поемат големи количества от мултивитамини от acai продукти.

Противовъзпалителни

Доказано е, че acai Бери има противовъзпалителни свойства. Проучване, Публикувано в "дневник на селското стопанство и хранителна химия" през септември 2008 г от изследователя г. с. Дженсън заключи наличието на противовъзпалителни свойства в този плод. Acai зрънце капсули също могат да помогнат за намаляване на болката в увредените нервни влакна.

Щракнете тук, за да купя Acai Бери от Официален сайт