Call: 0123456789 | Email: info@example.com

Какви са ползите от зелено кафе на зърна екстракт?


Отслабнете с екстракт от зелено кафе

Със затлъстяване и всичките си свързани здравни проблеми – хипертония, диабет, сърдечни заболявания, някои видове рак – във възход, всеки търси отговорите.

Докато нищо не може да заеме мястото на чиста, здравословна диета и редовни физически упражнения, някои добавки могат да помогнат да направи процеса на проливането паунда малко по-лесно. Чрез комбиниране на чисти, наблюдавана хранене и тренировки с правилното добавки, много хора са способни да пуснете повече килограми, отколкото биха само с диета и физически упражнения.

Кофеинът е бил популярен тегло загуба добавка съставка за десетилетия. Във високи дози той контролира апетита и повишава енергията и издръжливостта, позволяващи по-добро тренировки.

Един от тези големи добавки е екстракт от зелено кафе на зърна. Взети от непечен кафе на зърна, екстрактът е мощен антиоксидант и помага за контрол на кръвната захар. Антиоксидантите предпазват клетките от свободните радикали, които могат да причинят рак и авто имунни заболявания. Контролиране на шпайкове на кръвната захар е важно за запазването на хранителни глад в залива. Какво става, ако не ви харесва кафе? Добре Вие сте в час! Екстракт от зелен боб няма някакъв вкус кафе каквато и да е.

Ключова съставка не са налични в редовен печено кафе е хлорогенна киселина. Д-р Мехмет Оз, корпорално хирург и домакин на NBC д-р Оз Покажи, съветва че хлорогенна киселина е на практика елиминиран по време на калциниранията процес, и докато редовно пиене кафе със сигурност има здравословни свойства – включително антиоксиданти, хлорогенна киселина, необходими за контрол на теглото и кръвната захар могат да бъдат открити само в екстракт от зелено кафе на зърна.

Екстрактът е изучено, и докато резултатите не са 100 % заключение, анекдотични доказателства показва, че не само го помогне контрол глад и кръвната захар шпайкове, но също така помага по-добре метаболизма на мазнините в тялото. Това означава, че тялото ви изгаря своите мазнина магазини преди то горя други източници за енергия. Други начини за засилване на метаболизма горят са за теглото и/или силова тренировка. Мускулите са това, което се нарича “afterburn ефект”, който продължава да бомбата мазнините в тялото часа след като сте готови упражняване. Зелено кафе екстракт, използван като добавка към тегло и устойчивост на обучение ще запази тази afterburn става за по-дълго.

Ето какво трябва да знаете кога проучване и закупуване на добавка, направени със зелено кафе на зърна:

  • Капсули трябва да съдържа най-малко 45 % хлорогенна киселина
  • Хлорогенна киселина могат да бъдат описани като собственически съединения Svetol или GCA
  • Вземете 400 мг 30 минути преди всяко хранене
  • Не се препоръчва за хора като anti-diabetes или високо кръвно налягане лекарства, тъй като кофеинът може да има негативно взаимодействие
  • Попитайте вашия лекар колко Кофеинът е безопасно за вас да се консумират, предвид вашето здраве история

Не забравяйте да ям чиста храна пълен на здрави произвеждат и постни меса и се придържайте към режим на редовни упражнения-идеално 45 минути, 4 пъти в седмицата. Запази висок гликемичен въглехидрати и захари до минимум да контролира кръвната захар шпайкове. Докато няма хапче чудо, нали добавка може да ви има изгарят повече мазнини по-малко време и получаване на това постно, твърди физика, която винаги сте искали.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Какви са ползите от зелено кафе на зърна екстракт?

Екстракт от зелено кафе на зърна е една сравнително нова съставка, която се използва в продукти за отслабване и тя се произвежда от растението арабика, по-специално от него зелен фасул. В последно време загуба на тегло свойства на зърното са все повече и повече внимание. Това е така, защото, освен своите свойства за загуба на тегло, екстрактът от кафе на зърна има други ползи за здравето.

Зелени кафе на зърна съдържат хлорогенна киселини и други полифеноли, които имат противовъзпалителни свойства и антиоксиданти като зелен чай и гроздови семена екстракт. Това подпомага организма при неутрализирането на опасните свободни радикали. В допълнение проучвания показаха, че съдържанието на зелено кафе на зърна на хлорогенна киселина подпомага понижаването на кръвното налягане чрез своите Антихипертензивен ефект върху човешките същества и плъхове, както и.

В рязък контраст с редовни кафе напитки този екстракт от зелено кафе на зърна не е стимулант както то е ниско съдържание на кофеин. Освен това хлорогенна киселини са унищожена по време на процеса на печене кафе на зърна, и като резултат, техните предимства не са налични в редовен кофеин напитки.

Тегло загуба изпълнението на зелен боб е подкрепено по два начина на хлорогенна киселини. Първо те подпомагат при балансиране на кръвната захар чрез контролиране изпълнението на глюкоза в тялото. Второ на хлорогенна киселини походи метаболитни производството на черния дроб и това увеличава капацитета на изгаряне на мазнини. Този двоен механизъм функции насърчаване телесна маса чрез възпрепятстване тегло печалба чрез предотвратяване на дебел поглъщане.

А 2006 проучване изследва потискане на натрупването на мазнини и получаване на тегло при мишки, които са били хранени кафе на зърна екстракт. Беше отбелязано от изследователи, че гризачи намалява телесното тегло и висцерална масленост. Заключението е направено, че екстракт от кафе на зърна може да бъде ефективен срещу натрупването на мазнини и наддаване на тегло чрез определяне на мазнини метаболизъм в движение в черния дроб и предотвратяването на дебел поглъщане.

Мета-анализ на пет проучвания са публикувани през 2011 година, в която екстрактът от зелен боб беше разгледано като добавка за отслабване. Въпреки че беше отбелязано, че допълнително проучване е необходимо, заключението е направено, че обобщените данни показа, че значителна разлика в тежестта на тялото на участниците от проучвания, които използват GCE, в сравнение с плацебо и че посочва че GCE има капацитет за насърчаване на загуба на тегло.

Това определяне е подкрепено от проучване, проведено в началото на 2012, който последва 16 възрастни, които използват зелено кафе на зърна за 12-седмичния период, без да се правят промени в техните диети. Констатациите са значително невероятно. През този период участниците губи средно на 10½ % от техния общото телесно тегло, както и 16 процента на телесните мазнини като цяло; не е никакъв отчет за някакви отрицателни странични ефекти.

Що се отнася до загуба на тегло, упражнения и правилното хранене са от жизненоважно значение за успеха. Обаче проучвания показва, че включително добавка като зелено кафе на зърна екстракт може да увеличи потенциала за загуба на тегло.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Кой трябва да се използва екстракт от зелено кафе?

Необходимостта да живеят един чист и здравословен начин на живот

Това е много важно, че всички хора по света се стремят да водят здравословен начин на живот за да бъдат здрави и да се избегнат заболявания, заболявания и хронични заболявания. Здравословен начин на живот ще изисква човек да ядат здравословна диета, напитки, много вода, упражнява редовно, управление на стреса техники и използването на здравни и хранителни добавки. Здравни и хранителни добавки са абсолютно необходими в управлението на здравето на качеството, тъй като те помагат подхранва тялото и му предоставя храненето, иначе няма да получават.

Важна хранителна добавка

Един от най-важните и най-известните хранителни добавки е чист екстракт от зелено кафе. Това е екстракт, който произлиза от зелено кафе на зърна. Редовните кафе на зърна е всъщност зелен на цвят. Тя само се превръща кафяво след печене. За да получи извлечението от това кафе на зърна, фасул не трябва да бъдат печени, но вместо това, те трябва да се накисват във вода. Това е чрез накисване на зърната във вода, че екстрактът е получен.

Тази добавка има много предимства и всяко лице, което използва този конкретен хранителна и допълват храненето ще се насладите на всички тези качествени свойства. Въпреки това, за да бъде толкова здрави, колкото е възможно, добавки трябва да се придружава от добра и здравословна диета, редовни упражнения и правилното стрес техники за управление.

Ползи от редовна консумация на чист зелено кафе екстракт

Има редица големи ползи, които всеки отделен потребител ще произтичат от редовната консумация на тази добавка за храната и храненето. Първата и важна полза е наличието на високи нива на антиоксиданти в рамките на тази добавка. Антиоксидантите са специални вещества, витамини, които да елиминират вредни и опасни оксиданти в тялото.

Този екстракт от кафе на зърна съдържа изобилие от тези антиоксиданти, които са важни в борбата срещу оксиданти и свободните радикали. Някои от тези свободни радикали се смята за рак причиняващи агенти. Се смята от много учени, че антиоксиданти вероятно причина някои видове рак и използване на тази добавка, антиоксидант богати вероятно ще помогне за предотвратяване на рак.

Друга огромна полза от използването на този конкретен екстракт от кафе е фактът, че това е голям източник на незабавен енергия, глюкоза. Зелено кафе е добре известен със своите съдържание на глюкоза и всеки, който желае някои миг тласък на енергия трябва да консумират този екстракт или са го с храната си преди да се ангажира в интензивно упражняване упражняване. Той ще им предостави изблик на енергия, която е достатъчно, за да ги получите чрез каквото дейност те са ангажиране в.

Този продукт е отличен за всяко лице, което иска да губят тегло. Очевидно екстракт от кафе на зърна е бил известен от много години като отличен продукт за отслабване. Той е идеален за затлъстяване и наднормено тегло лица, които трябва да отслабна. Също така е отлична за хора, които трябва да се поддържа здравословно телесно тегло.

Всички тези отлични свойства може да се обясни това качество на продукта, гарантира, че тези, които го използват са здрави, годни и в перфектно състояние по всяко време.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт