Call: 0123456789 | Email: info@example.com

изследвания на Гарциния Камбоджа екстракт


Д-р Оз и д-р Чен преглед на екстракт от Гарциния Камбоджа

Как да горят мазнини без харча за всеки събуждане момента упражняване и диета? Д-р Оз попита в неговото шоу, не много отдавна. Това е един въпрос, д-р Оз винаги се повдига, тъй като това е неговата работа.

За щастие, той също има отговор: Ами, благодарение на чисто нови научни изследвания, мога да ви кажа за революционна Дебел Бъстър, които чувате за тук първи. Той говори за Гарциния Камбоджа, новото научно откритие в най-новите изследвания за загуба на тегло.

Със своя специален гост, д-р Джули Чен, Оз обясни ни как този чисто нов и 100 % естествена съставка е в състояние да подтиска апетита и предотвратяване на натрупването на мазнини.

Също известен след името на Малабар Тамаринд, или на лимонената киселина химично наименование на активната съставка (HCA), този плод е бил използван в продължение на векове в аюрведическата медицина в Индия. Като малка изглеждащи тиква Гарциния Камбоджа е роден в Индонезия, Западна и Централна Африка, Югоизточна Азия и Индия. Му апетит задържащо способности са помогнали на много завърши своите ястия и се противопоставят на глад в трудни времена.

В днешно време учените използват екстракт от Гарциния Камбоджа с цел създаване на загуба на тегло добавки. Много лаборатории създадете ефективно тегло капсули за отслабване, които използват естествени съставки заедно с екстракта.

Научната литература показва положителните и отрицателните резултати от добавки, които съдържа екстракта. Въпреки това повечето от коментарите показват положителни резултати в загуба на тегло, особено, когато добавката се използва в комбинация със здравословна диета и стабилна програма от упражнения.

Щракнете тук, за да купуват Garnicia Камбоджа от официалния сайт

Екстракт от Гарциния Камбоджа обяснено на д-р Оз Покажи

Разговор между д-р Оз и д-р Чен отиде за подобен този:

Д-р Оз: Колко тегло средностатистическата жена очаквате да загубят, ако тя използва това за един месец например?

Д-р Чен: средно, около четири паунда…, но аз винаги препоръчват диета и упражнения с него, така че ако хората вземат добавки с него, те действително ще загубите 2 – 3 пъти това, което те обикновено губят със само диета и физически упражнения.

Д-р Чен продължава, обяснявайки как Гарциния Камбоджа не само потиска апетита, но също така има способността да помогне на тези, които консумират прекалено много храна, когато те са емоционално оспорва. Изглежда, че този плод помага, хората отиват да спи по-лесно и телата им вече не отделят кортизол, хормон на мазнини сграда.

Те по-нататък на предоставя повече информация за това как HCA предназначен успява да заключите цитрат lyase, ензим, отговорен с превръщането на въглехидрати и захари в мазнини, които се съхраняват в клетките и причинява наддаване на тегло. Повече от това HCA е известен за намаляване нивата на триглицеридите и LDL (лошия холестерол).

Този плод апетит наказване качества са известни за увеличаване на нивата на серотонин. Ниските нива на серотонин предизвика депресия и стрес. Това води до емоционално хранене, който причинява твърде много наддаване на тегло. HCA повишава нивата на серотонин и причинява на организма да изгаря мазнините много по-лесно.

Щракнете тук, за да купуват Garnicia Камбоджа от официалния сайт

Изследвания на екстракт от Гарциния Камбоджа

Проучване на 60 затлъстелите пациенти е проведено, за около 8 седмици. Една група беше дадено HCA, а другата беше дадено плацебо. В края на проучването групата HCA срещна приблизително тегло загуба на 14 паунда, докато плацебо, един загубил само 6 паунда. И двете групи са били на диета, консумират само 1200 калории на ден.

Проучването разкрива, LDL, триглицериди и серумните нива на лептин са драстично намалени, а HDL (добрия холестерол) нива на серотонин и отделянето на урината мазнини метаболити (биомаркери за изгаряне на мазнини) са били много засилен.

Гарциния Камбоджа добавки е доказано многократно в множество изследвания, за да бъдат безопасни. Въпреки това, нашите двама лекари препоръчва бременни и кърмещи майки да не го използвате. Също така хората с болестта на Алцхаймер или други видове деменция трябва да избягват като тази добавка, тъй като това може да влоши положението им.

Д-р Оз окончателните препоръки са да се избегне Гарциния Камбоджа добавки, които са направени с изкуствени съставки, да вземе само добавки, които съдържат повече от 50 % HCA, да вземат 500-1000 mg капсули 30 минути преди всяко хранене и избягване на работата за повече от 3000 мг на ден.

Щракнете тук, за да купуват Garnicia Камбоджа от официалния сайт