» » екстракт от зелено кафе на зърна за загуба на тегло

екстракт от зелено кафе на зърна за загуба на тегло

Екстракт от зелено кафе на зърна наистина помага да отслабна?

екстракт от зелено кафе на зърна за загуба на теглоТой е бил приветстван като революционна нова загуба на тегло продукт, който може да се стопи паунда без нужда от диета или упражнения. Въпреки че ясно звучи твърде добре за да е вярно, зелено кафе на зърна екстракт е излитането на рафтовете на естествени хранителни магазини и е по-високо търсене онлайн. Тя е сред най-продаваните точно сега.

Не е съвпадение, екстракт от зелено кафе на зърна нарасна популярност след се споменават на д-р Оз Покажи. През септември, след като се вземат за задача от критиците за свикване екстракт от зелено кафе на зърна "чудо" продукт д-р Мехмет Оз провеждат своя експеримент в допълнението.

Използването на 100 жени доброволки, Оз, каза той намери жени, които взеха екстракта губи средно по две лири в две седмици. Жени, които взеха едно плацебо губи средно по една лира през тези две седмици.

Убеден? Просто може да искате да резервирате съдебно решение.

Щракнете тук, за да купуват, екстракт от зелено кафе от Официален сайт

Какво е зелено кафе на зърна?

Зелени кафе на зърна са просто зърна, които не са били печени. Зелени кафе на зърна съдържат хлорогенна киселина, която поддръжниците казват забавя освобождаването на глюкоза в тялото след хранене, като по този начин насърчава загуба на тегло. Когато кафе на зърна са печени, повечето от хлорогенна киселина се губи. Екстракт, направени с хлорогенна киселина, се превръща в капсула форма преди да бъдат продадени на потребителите. И това не са евтини. Доставка на един месец може да струва между $20 и $30.

екстракт от зелено кафе на зърна за загуба на тегло

Твърденията за зелено кафе на зърна

Просто въведете "екстракт от зелено кафе на зърна" в интернет търсенето и ще се препълнят с компании реклама способността му да ви помогне да отслабнете. Изглежда малко по-отблизо и ще видите, че много от тези сайтове препращат едно специално изследване да архивирате своите претенции. Това проучване, Публикувано в списание диабет, метаболитен синдром и затлъстяването, е проведено върху осем мъже и жени, осем. Те всеки получиха висока доза и ниска доза на екстракт от зелено кафе на зърна, както и плацебо, в три отделни шест едноседмична експерименти. Участници са насърчавани да консумират подобни брой калории всеки ден в хода на експеримента.

След 22 седмици, или около пет месеца Изследователите открили, че, средно, участниците загубили повече от 17 паунда.

"Той има значителна загуба на тегло", свързани с него, според д-р Джо Vinson, професор по химия в Университета на Scranton в Пенсилвания и водещият автор на проучването.

Щракнете тук, за да купуват, екстракт от зелено кафе от Официален сайт

Проучването на зелено кафе на зърна

Въпреки че изследването е широко цитирани като доказателство, екстракт от зелено кафе на зърна произведения, храненето и затлъстяването експерти са загрижени над валидността на резултатите. Те подчертават няколко проблеми с проучването, именно факта, има едно странно, неконвенционални дизайн и че то се отнася много малко хора.

Те също така посочват, че проучването участниците губи тегло по време на плацебо фаза на процеса, което предполага, екстракт от зелено кафе на зърна не е отговорен за тяхната загуба на тегло. Например участниците могат да имат чувствах насърчавани да тънък надолу, защото тяхното тегло и диета са били наблюдавани като част от проучването.

екстракт от зелено кафе на зърна за загуба на тегло "Очевидно няма нищо вълшебно за него," заяви Arya Шарма д-р, професор по медицина и председател на затлъстяването изследвания и управление в Университета на Алберта.

Щракнете тук, за да купуват, екстракт от зелено кафе от Официален сайт
Но дори и ако все още искате да повярвам на резултатите от проучването, считат, че се казва, хората могат да загубят значителна част от теглото без да се променя си калориен прием или нива на физическа активност. Това е невъзможно.

"Обикновено, когато проучвания прекъсне физическите закони на Вселената, обикновено има нещо нередно със самото изследване," каза д-р Yoni Freedhoff, медицински директор на Отава Bariatric медицински институт, който пише тежък въпроси, популярен блог по въпросите на храненето.

Под "Футноутс" в изследването Авторите отбелязват, че те имат "няма конфликт на интереси в тази работа." Това не кажа цялата история. Въпреки че Vinson е посочена като водещ автор на изследването, той всъщност не направи някоя от научните изследвания. Изследването е проведено в Индия. Vinson данни и пише на изследването хартия.

Докато Vinson отбелязва, че екстракта от зелено кафе на зърна, използвани в изследването е била предоставена от приложени храните науки Inc, компания, базирана в Тексас, той не се споменава, че компанията също платени от него да напише проучването.

Когато попитах за този потенциален конфликт на интереси, Vinson заяви, че той не получат финансово, ако фирмата продава много продукт и че дневника не изисква от него да разкрие връзката.

Но липсата на оповестяване е сериозно, защото тя може да бъде подвеждащо за тези, които го четат.

Щракнете тук, за да купуват, екстракт от зелено кафе от Официален сайт