» » екстракт от Гарциния Камбоджа – добавка за отслабване се препоръчва д-р Оз

екстракт от Гарциния Камбоджа – добавка за отслабване се препоръчва д-р Оз

От д-р Оз сайт: Искате ли да горят мазнините по-бързо и по-ефективно? Една достъпна опция е естествен екстракт от растение, което произлиза от Индонезия: Гарциния Камбоджа

Какво е екстракт от Гарциния Камбоджа?

екстракт от Гарциния Камбоджа – добавка за отслабване се препоръчва д-р ОзГарциния Камбоджа е малък, тиква образна плодове, понякога се нарича тамаринд. Макар и роден в Индонезия, той се отглежда в Индия, Югоизточна Азия и Западна и Централна Африка. Тя отдавна се използва в традиционни ястия, Южна Азия, включително къри и лютеница. Много също използват плодове за консервиране на риба и опазване.

Добавяне на тази съставка ястия се счита за ефективен за храна повече “ пълнеж. ” в някои села в Малайзия, Гарциния се използва да се направи супа, която е ял преди ядене за загуба на тегло поради на garcinia в блокиране на апетит способности.

Това растение предлага един от най-евтините билкови добавки на пазара. Съставката от кората на плода може да ускори усилията ви загуба на тегло. Естествен екстракт се нарича лимонената киселина (HCA) и изследователи твърдят, че HCA може да двойна или тройна нечии загуба на тегло.

С правилното загуба на тегло усилия (диети и физически упражнения) средният човек като HCA губи средно четири паунда месечно.

Гарциния може да бъде страхотно за емоционална консуматори. Тези, които са участвали в изследването, показват увеличаване на нивата на серотонин; Следователно тя може също да подобри настроението и моделите на съня.

Щракнете тук, за да купуват Garnicia Камбоджа от официалния сайт

Как функционира Garcina Камбоджа?

HCA екстракт от Гарциния Камбоджа добавка СПИН в загуба на тегло като направите две неща: тя помага за блокиране на мазнини, и то потиска апетита.

HCA блокира мазнините чрез инхибиране на ключов ензим, който тялото ви трябва да направи мазнини от въглехидрати: цитрат lyase. Обикновено въглехидрати и захари, които не се използва веднага или съхраняват в други форми се превръщат в мазнини. Когато HCA потиска цитрат lyase, правене на мазнините процес е оглавник и намаляване на производството на LDL (лошия холестерол) и триглицериди.

екстракт от Гарциния Камбоджа – добавка за отслабване се препоръчва д-р Оз HCA потиска апетита чрез увеличаване на нивата на серотонин. Серотонинът е невротрансмитер в мозъка, която те кара да се чувстват добре. Това е цел на много антидепресант лекарства. Като ниски нива на серотонин може да ви се чувстват депресирани или тревожни; тя кара много хора в емоционална или реактивен яденето. Чрез увеличаване на нивата на серотонин, HCA подобрява настроението и подтиска устройството да реагира на стресови ситуации с храна. Когато ядете по-малко, тялото си усеща това и тя отделя натрупаните мазнини във вашата мастните клетки.

Много изследвания са показали обещание. Едно рандомизирано плацебо контролирано проучване последвано 60 затлъстелите хора за 8 седмици. С нискокалорична диета (1200 ккал/ден) и HCA доза от 1320 mg/ден експериментални групата губи средно по 14 паунда (спрямо 6,1 паунда в групата на плацебо). Участниците също така отбележи намален апетит.

Щракнете тук, за да купуват Garnicia Камбоджа от официалния сайт

Гарциния Камбоджа безопасно ли е?

Растенията и плодовете му са били изядени безопасно от години. HCA екстракт също е вероятно безопасно в нормални количества.

Въпреки това не приемайте тази добавка, ако сте бременна или кърмите. Ако приемате Диабетна медикаменти (като инсулин или glyburide), говорете с лекар преди да приемате това да се уверите, това е точно за вас, в противен случай тази добавка може да разреши кръвната захар да спадне дори по-ниски от нормалните.

Тези, които приемат статини (понижаващи холестерола лекарство) трябва да използват тази добавка с повишено внимание, тъй като това може да увеличи риска от вредни странични ефекти, като деградацията на рабдомиолиза или мускул. Тези с болестта на Алцхаймер или други форми на деменция не трябва да приемате HCA поради риска от влошаване на деменция.

екстракт от Гарциния Камбоджа – добавка за отслабване се препоръчва д-р Оз

Щракнете тук, за да купуват Garnicia Камбоджа от официалния сайт

Колко трябва да вземе Гарциния Камбоджа?

Можете да си купите Гарциния Камбоджа екстракт в магазини за здравословни храни или онлайн. Когато търсите добавка, потърсете "Гарциния Камбоджа" или "GCE" с най-малко 50 % HCA (активна съставка калий). Някои експерти смятат, че неотдавна наличен HCA Калиеви соли са по-ефективни от другите HCA формулировки.

Вземат 500-1000 мг преди всяко хранене и се уверете, че да вземат не повече от 3000 мг общо на ден.

Когато търсите за добавки, се уверете, че можете да видите и прегледайте списъка със съставките. Не покупката, ако кана€ ™ t виждам всички съставки. Освен това трябва да има без пълнител или изкуствени съставки.

Без други промени може да загубите 2-4 паунда в рамките на един месец. Обаче това е силно препоръчително, че лицето като HCA също намери време за умерено упражняват няколко пъти на седмица и яде правилно разделиха ястия. Нека силата на HCA допълнят работа заедно със здравословен избор.

екстракт от Гарциния Камбоджа – добавка за отслабване се препоръчва д-р Оз

Щракнете тук, за да купуват Garnicia Камбоджа от официалния сайт