Call: 0123456789 | Email: info@example.com

екстракт от Гарциния Камбоджа – добавка за отслабване се препоръчва д-р Оз


От д-р Оз сайт: Искате ли да горят мазнините по-бързо и по-ефективно? Една достъпна опция е естествен екстракт от растение, което произлиза от Индонезия: Гарциния Камбоджа

Какво е екстракт от Гарциния Камбоджа?

Гарциния Камбоджа е малък, тиква образна плодове, понякога се нарича тамаринд. Макар и роден в Индонезия, той се отглежда в Индия, Югоизточна Азия и Западна и Централна Африка. Тя отдавна се използва в традиционни ястия, Южна Азия, включително къри и лютеница. Много също използват плодове за консервиране на риба и опазване.

Добавяне на тази съставка ястия се счита за ефективен за храна повече “ пълнеж. ” в някои села в Малайзия, Гарциния се използва да се направи супа, която е ял преди ядене за загуба на тегло поради на garcinia в блокиране на апетит способности.

Това растение предлага един от най-евтините билкови добавки на пазара. Съставката от кората на плода може да ускори усилията ви загуба на тегло. Естествен екстракт се нарича лимонената киселина (HCA) и изследователи твърдят, че HCA може да двойна или тройна нечии загуба на тегло.

С правилното загуба на тегло усилия (диети и физически упражнения) средният човек като HCA губи средно четири паунда месечно.

Гарциния може да бъде страхотно за емоционална консуматори. Тези, които са участвали в изследването, показват увеличаване на нивата на серотонин; Следователно тя може също да подобри настроението и моделите на съня.

Щракнете тук, за да купуват Garnicia Камбоджа от официалния сайт

Как функционира Garcina Камбоджа?

HCA екстракт от Гарциния Камбоджа добавка СПИН в загуба на тегло като направите две неща: тя помага за блокиране на мазнини, и то потиска апетита.

HCA блокира мазнините чрез инхибиране на ключов ензим, който тялото ви трябва да направи мазнини от въглехидрати: цитрат lyase. Обикновено въглехидрати и захари, които не се използва веднага или съхраняват в други форми се превръщат в мазнини. Когато HCA потиска цитрат lyase, правене на мазнините процес е оглавник и намаляване на производството на LDL (лошия холестерол) и триглицериди.

HCA потиска апетита чрез увеличаване на нивата на серотонин. Серотонинът е невротрансмитер в мозъка, която те кара да се чувстват добре. Това е цел на много антидепресант лекарства. Като ниски нива на серотонин може да ви се чувстват депресирани или тревожни; тя кара много хора в емоционална или реактивен яденето. Чрез увеличаване на нивата на серотонин, HCA подобрява настроението и подтиска устройството да реагира на стресови ситуации с храна. Когато ядете по-малко, тялото си усеща това и тя отделя натрупаните мазнини във вашата мастните клетки.

Много изследвания са показали обещание. Едно рандомизирано плацебо контролирано проучване последвано 60 затлъстелите хора за 8 седмици. С нискокалорична диета (1200 ккал/ден) и HCA доза от 1320 mg/ден експериментални групата губи средно по 14 паунда (спрямо 6,1 паунда в групата на плацебо). Участниците също така отбележи намален апетит.

Щракнете тук, за да купуват Garnicia Камбоджа от официалния сайт

Гарциния Камбоджа безопасно ли е?

Растенията и плодовете му са били изядени безопасно от години. HCA екстракт също е вероятно безопасно в нормални количества.

Въпреки това не приемайте тази добавка, ако сте бременна или кърмите. Ако приемате Диабетна медикаменти (като инсулин или glyburide), говорете с лекар преди да приемате това да се уверите, това е точно за вас, в противен случай тази добавка може да разреши кръвната захар да спадне дори по-ниски от нормалните.

Тези, които приемат статини (понижаващи холестерола лекарство) трябва да използват тази добавка с повишено внимание, тъй като това може да увеличи риска от вредни странични ефекти, като деградацията на рабдомиолиза или мускул. Тези с болестта на Алцхаймер или други форми на деменция не трябва да приемате HCA поради риска от влошаване на деменция.

Щракнете тук, за да купуват Garnicia Камбоджа от официалния сайт

Колко трябва да вземе Гарциния Камбоджа?

Можете да си купите Гарциния Камбоджа екстракт в магазини за здравословни храни или онлайн. Когато търсите добавка, потърсете “Гарциния Камбоджа” или “GCE” с най-малко 50 % HCA (активна съставка калий). Някои експерти смятат, че неотдавна наличен HCA Калиеви соли са по-ефективни от другите HCA формулировки.

Вземат 500-1000 мг преди всяко хранене и се уверете, че да вземат не повече от 3000 мг общо на ден.

Когато търсите за добавки, се уверете, че можете да видите и прегледайте списъка със съставките. Не покупката, ако кана€ ™ t виждам всички съставки. Освен това трябва да има без пълнител или изкуствени съставки.

Без други промени може да загубите 2-4 паунда в рамките на един месец. Обаче това е силно препоръчително, че лицето като HCA също намери време за умерено упражняват няколко пъти на седмица и яде правилно разделиха ястия. Нека силата на HCA допълнят работа заедно със здравословен избор.

Щракнете тук, за да купуват Garnicia Камбоджа от официалния сайт