Call: 0123456789 | Email: info@example.com

д-р Оз: зелено кафе на зърна са чудо добавка за загуба на тегло


Екстракт от зелено кафе на зърна продължава да бъде доказано, че пречат на тяло дебел поглъщане, както и стимулиране на активирането на тялото мазнини метаболитните процеси в черния дроб, двете големи поддръжници на загуба на мазнини. Хлорогенна киселинността в еко приятелски кафета наистина е естествен phytochemical, която се намира в много от растения, с високи нива в еко приятелски coffees.

Това е установено, че възпрепятстват изпълнението на глюкоза в кръвообращението, особено след храни и изглежда да помогне на хората да тънък надолу следователно. Хлорогенна киселинност може да има способността да се предизвика тялото тялото мазнини загуба от нарастващата тялото топлина, като по този начин маркетинг термогенеза, естествени, изгарянето на мазнините в тялото за енергия. Това е също така мисълта да се намали образуването на последните тялото мазнини клетки поради своите добри антиоксидантни ефекти.

Мечтата на чудо загуба на тегло добавка никога не изглежда да избледняват. Взема едно хапче, губят тегло — не дразнещ упражнява, няма прекършване на въглехидрати. Пазара за загуба на тегло е индустрия милиарди долари в САЩ; жадни за лесно определят, ние се крякане хапчета, прахове и билки du jour, които държат на обещанието за тънък талията.

Най-новите магически диета хапчето да се удари в заглавията на вестниците е екстракт от зелено кафе на зърна. Но за разлика от така много добавки, които са пропити с доза от съмнително публика, зелено кафе на зърна идва с (неофициален) потвърждение от знаменитост лекар Мехмет Оз, кой казва, че е вярно: екстракт от зелено кафе на зърна може да помогне на хората да губят тегло.

Щракнете тук, за да купи зелено кафе на зърна екстракт от официалния сайт

Зелени кафе на зърна са кафе на зърна, които не са били печени. Когато са печено кафе на зърна, растителна съединение, хлорогенна киселина, се разбива. Смята се, че на хлорогенна киселина има ефект на ограничаване на абсорбцията на глюкоза, което от своя страна помага за намаляване на теглото.

В проучване, представени на Американското дружество в Сан Диего Изследователите открили, че 16 наднормено тегло мъжете и жените губи средно по 17 паунда в 22 седмици, когато като се зелено кафе на зърна в допълнение форма.

Че изследването е финансирано от приложни науки за храна, създателите на зелено кафе добавка, може да повиши червен флаг или две. Но д-р Оз е собствените си проучване и е установено, че диета участници губи средно по две лири на седмица, когато вземането на екстракта, докато тези, които не са загубили средно само половин килограм на седмица.

Д-р Оз не отделя всеки един продукт да се препоръча, защото той казва, че той не иска името му, свързани с всяка конкретна марка, но отбеляза, че хората трябва да изглежда за екстракт от зелено кафе на зърна с най-малко 45 % хлорогенна киселина. При разглеждане на съставките, хлорогенна киселина могат да бъдат включени като GCA (зелено кафе антиоксидант) или Svetol.

Екстрактът трябва да бъдат взети само от възрастни, които са 18 и по-големи и не от жени, които са бременни или кърмещи.

Видеото по-долу показва д-р Оз говори с алтернативни здравни специалисти и знаменитост диетолог, Линдзи Дънкан за чудо хапче, че “ могат да горят мазнини бързо за всеки, който иска да губи тегло. “

Щракнете тук, за да купи зелено кафе на зърна екстракт от официалния сайт

Екстракт от зелено кафе на зърна може да помогне на хората да губят тегло и изгаряне на мазнините

Някои изследователи са насочени към екстракт от зелено кафе на зърна като възможен пробив за загуба на тегло.Зелени кафе на зърна съдържат хлорогенна киселина, антиоксидант, който учените смятат, могат да повлияят на начина, по който метаболизма ви разгражда мазнините, което води до загуба на тегло. Хлорогенна киселина е унищожен по време на калциниранията процес, което означава, не можете да получите същата полза от пиенето на кафе.

Няколко малки проучвания са показали, зелено кафе на зърна екстракт, зелено кафе на зърна смляно и пуснати в капсули, като ефективна добавка за отслабване.

Изследователи в Университета на Scranton в Пенсилвания установи група от 16 затлъстелите хора, на възраст от 22 до 26, губи 17 паунда в 22 седмици при вземането на добавка.

Д-р Оз също имам резултати с публиката си студио. В две седмици експеримент групата като екстракт от зелено кафе на зърна губи два пъти повече тегло като групата, приемащи плацебо.

Въпреки това регистриран диетолог Бони Jortberg в Университета на Колорадо училище по медицина предупреди добавки не са регулирани от FDA и изследванията не са достатъчно дългосрочно да предоставят доказани научни доказателства, че екстракт от зелено кафе на зърна работи и е безопасен, каза.

Щракнете тук, за да купи зелено кафе на зърна екстракт от официалния сайт

Ако сте нов в зелено кафе на зърна тогава нека да ви даде бърз стъпки.

Зелени кафе на зърна са нищо ново, те са били около толкова дълго, колкото традиционно кафе, причина там е такова недоволство за това е, че Dr.OZ е го оповестява по националната телевизия и повече хора са се увеличили да знаят за него. Dr.OZ има публикувани нови проучвания, които да докаже, че зелено кафе на зърна има всички необходими антиоксиданти, същите тези, които ще намерите в зелен чай и екстракт от гроздови семена.

Не само е зелено кафе на зърна здравословно за вас той помага значително да увеличи метаболизма си и когато става въпрос за изгаряне на мазнини просто оставя екстракт от зелен чай на прах. Проучванията показват, че чисто зелени кафе на зърна значително надмина рамките екстракт зелен чай екстракти в различни области.

Зелени кафе на зърна са толкова мощни, че ако сте решили ядат нека каже 2 лири на храна дневно, всичко, което ще трябва да направите е вземат зелено кафе на зърна екстракт всеки ден и загуби до 35 % телесните мазнини. Знам, че това звучи невероятно, но ако отидете напред и да си изследвания, ще видите, че това не е лъжа или маркетинг трик. Западното общество току-що скочи върху банда зелено кафе на зърна, но друга страна са използвали това в продължение на векове. Както казах по-рано, зелено кафе на зърна е бил наоколо за толкова дълго, колкото редовните кафе на зърна.

Зелени кафе на зърна върши отлична работа, когато става въпрос за потискане на наддаване на тегло, дори ако не търсите да губи тегло, ако искате да запазите от наддава на тегло, вие определено трябва да проверите зелено кафе на зърна. Сега само защото зелено кафе на зърна работи толкова добре, не означава, можете да отидете около яде много на нездравословна храна. Вие все още трябва да съдържа много строга диета но комбиниран със зелено кафе на зърна фактите са просто поразителен.

Зелени кафе на зърна доставчик, които ние ви е предоставил в началото на статията е 100 % автентични Колумбия отглеждат зелено кафе на зърна. Тези кафе на зърна е “ Svetol ” и това е нещо, което китайските направи зелено кафе на зърна не са. Ето защо ако преди това сте закупили зелено кафе на зърна и съм виждал малко да не води то се дължи на факта, че вероятно сте нямали китайски отглеждат зелено кафе на зърна нямаха Svetol в него.

Щракнете тук, за да купи зелено кафе на зърна екстракт от официалния сайт