» » φαιντερμίνη παρενέργειες

φαιντερμίνη παρενέργειες

Φαιντερμίνη είναι ένα ψυχοενεργό διεγερτικό ναρκωτικό. Ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων γνωστή ως ανορεξιογόνα ή κατασταλτικά της όρεξης. Το γενόσημο φάρμακο διατίθεται προς εμπορία με τουλάχιστον οκτώ διαφορετικές εμπορικές ονομασίες: Adipex, ΑΤΤΙ-Plex P, Fastin, Ionamin, Phentercot, Phentride, Pro-Fast και Suprenza.

Χρήσεις και δόσεις φαιντερμίνη

φαιντερμίνη παρενέργειεςΟι γιατροί ορίζουν φαιντερμίνη για τους ασθενείς που είναι σημαντικά, υπέρβαρα ή παχύσαρκα. Το φάρμακο προορίζεται για βραχυπρόθεσμη χρήση σε συνδυασμό με μια γιατρός-εγκεκριμένο χαμηλή σε θερμίδες δίαιτα, άσκηση και συμπεριφορά modification τεχνικές. Αυτό προορίζεται συνήθως για τους ανθρώπους που αδυνατούν να χάσουν βάρος με δίαιτα και άσκηση από μόνη της.

Φαιντερμίνη λειτουργεί στο τμήμα υποθάλαμο του εγκεφάλου. Ιατρικούς ερευνητές γνωρίζουν την επιστήμη πίσω από το φάρμακο, αλλά είναι αβέβαιο πώς βοηθά τους ανθρώπους να χάσουν βάρος. Διάφορες μελέτες δείχνουν ότι το φάρμακο που καταστέλλει την όρεξη και αυξάνει το μεταβολισμό. Επηρεάζει επίσης και ορισμένα μέρη του εγκεφάλου.

Φαιντερμίνη είναι ένα προφορικό φάρμακο που είναι διαθέσιμα μόνο με συνταγή γιατρού. Έρχεται σε τέσσερις δοσολογικές μορφές: κάψουλα, Καψάκιο παρατεταμένης αποδέσμευσης, tablet και δισκίο παρατεταμένης αποδέσμευσης. Η δοσολογία διαφέρει για κάθε άτομο, και οι ασθενείς πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο το φάρμακο, όπως σας έχει συνταγογραφηθεί. Πριν τη συνταγογράφηση του φαιντερμίνη, οι γιατροί και οι ασθενείς πρέπει να ζυγίζουν οφέλη έναντι των κινδύνων γνωστός υγεία.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

Συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες του φαιντερμίνη

Γενικά, φαιντερμίνη χρησιμοποιείται για μόνο μερικές εβδομάδες σε ένα χρόνο. Σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να συμβεί αν το φάρμακο είναι πάρει περισσότερο χρόνο από ό, τι προβλέπεται. Φαιντερμίνη δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με άλλα κατασταλτικά της όρεξης, και μπορεί να αρνητικά αλληλεπιδρά με άλλα φάρμακα συνταγών.

Φαιντερμίνη μπορεί να προκαλέσει σημαντική απόσυρση αντιδράσεις, ειδικά εάν είχε χρησιμοποιηθεί σε υψηλές δόσεις και περισσότερο από ό, τι προβλέπεται. Ακόμα και μετά από βραχυπρόθεσμη χρήση, ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν κατάθλιψη ή υπερβολική κόπωση αν ξαφνικά σταματήσετε τη λήψη του φαρμάκου. Οι γιατροί μειώσει συνήθως τη δόση σταδιακά για να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα στέρησης.

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να ανεχθούν φαιντερμίνη σχετικά καλά, χωρίς σοβαρές παρενέργειες. Τυπικό φαιντερμίνη παρενέργειες περιλαμβάνουν ξηροστομία, μια δυσάρεστη γεύση, ναυτία, έμετος, διάρροια, δυσκοιλιότητα και άλλα γαστρεντερικά προβλήματα. Το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει τους ανθρώπους να γίνουν ζάλη, λιποθυμία και λιγότερο συναγερμού. Μπορεί επίσης να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις ή μια μειωμένη λίμπιντο.

Γιατροί συνταγογραφήσει φαιντερμίνη επειδή κρίνουν ότι τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων παρενέργεια. Μερικοί άνθρωποι δεν αντιμετωπίζουν κανένα αρνητικό σύμπτωμα. Για τους άλλους, το φάρμακο σταματά μετά από μόλις λίγες εβδομάδες. Σε κάθε περίπτωση, οι ασθενείς πρέπει να συζητήσουν την εμπειρία τους με τους γιατρούς.

Δυσμενείς παρενέργειες του φαιντερμίνη

Οι γιατροί που συνταγογραφούν φαιντερμίνη συνήθως προγραμματίσετε τακτικές επισκέψεις για να ελέγξει την πρόοδο των ασθενών τους. Κάνουν αυτό για να εξασφαλίσει ότι το φάρμακο λειτουργεί καλά και δεν προκαλεί ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Φαιντερμίνη μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένα άτομα. Αύξηση του καρδιακού ρυθμού, ακανόνιστος καρδιακός παλμός, αίσθημα παλμών της καρδιάς και αυξημένη πίεση του αίματος είναι από τις επικίνδυνες παρενέργειες της φαιντερμίνη. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν πόνο στο στήθος, δύσπνοια και δυσκολίες στην αναπνοή. Άλλοι μπορεί να αισθάνονται πέρα από-υποκινημένη, οξύθυμοι και ανήσυχος ή έχουν διαταραχές στον ύπνο.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, φαιντερμίνη μπορεί να προκαλέσει ψυχική ή συναισθηματική παρενέργειες που ποικίλλουν σε σοβαρότητα. Αυτές περιλαμβάνουν εναλλαγές της διάθεσης, περίεργη συμπεριφορά, ψευδαισθήσεις, μανιακή κατάθλιψη, εχθρότητα και υπερδραστήριο αντανακλαστικά. Μερικά από αυτά τα συμπτώματα μπορεί να προκύψει από κατασχέσεις εγκεφάλου ή υψηλό πυρετό. Ασθενείς θα πρέπει να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια αμέσως εάν οποιαδήποτε σοβαρές παρενέργειες συμβαίνουν μετά τη χρήση φαιντερμίνη.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

Ανοχή και τον εθισμό του φαιντερμίνη

Φαιντερμίνη λειτουργεί στον υποθάλαμο, μέρος του εγκεφάλου που συνδέει το νευρικό σύστημα στο ενδοκρινικό σύστημα. Το φάρμακο διεγείρει τα επινεφρίδια να απελευθερώσει ενός νευροδιαβιβαστή που ονομάζεται νοραδρεναλίνη ή ούτε-επινεφρίνη να σηματοδοτεί μια απάντηση για τη μείωση της πείνας. Φαιντερμίνη καύσιμα επίσης την απελευθέρωση του αδρεναλίνη ή επινεφρίνη να σπάσει το αποθηκευμένο λίπος.

Εθισμός είναι φαιντερμίνη παρενέργεια ότι μερικοί διστάζουν να συζητήσουν. Ψυχοενεργό διεγερτικό ναρκωτικό, φαιντερμίνη μπορεί να γίνετε συνήθεια που σχηματίζουν. Άτομα που χρησιμοποιούν το φάρμακο με τρόπους που προδιαγράφεται εκτός από να καταχρώνται εύκολα το φάρμακο. Dieters που αναζητούν εύκολη πρόσβαση σε απευθείας σύνδεση ή αλλού είναι πρωταρχικοί στόχοι για κατάχρηση.

Ακόμη και εκείνοι που λαμβάνουν φαιντερμίνη για τους σωστούς λόγους και σύμφωνα με τη συνταγή που μπορούν να βρεθούν εθισμένος στο φάρμακο. Μετά από μόνο βραχυχρόνια χρήση, άνθρωποι μπορούν να χτίσει μια ανοχή στο ναρκωτικό. Όταν συμβαίνει αυτό, απαιτούν υψηλότερες δόσεις του φαιντερμίνη για να αποτρέψει την αναπήδηση του σωματικού βάρους.

Φαιντερμίνη εθισμού μπορεί να είναι απειλητική. Εξάρτηση εμφανίζεται γρήγορα και τα συμπτώματα απόσυρσης είναι σοβαρά. Το φάρμακο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από τα παχύσαρκα άτομα κάτω από τη φροντίδα ενός γιατρού. Φαιντερμίνη εθισμός έχει σωματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις. Μόνο μια ειδική ιατρική γιατρός, Ψυχίατρος ή θεραπεία κέντρο μπορεί να τη θεραπεία τοξικομανών με ασφαλή detox σχήματα για να διασφαλιστεί ότι μπορούν να λειτουργούν χωρίς το φάρμακο.

φαιντερμίνη παρενέργειες

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα