» » συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (cla) – συμπληρώματα για την απώλεια βάρους

συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (cla) – συμπληρώματα για την απώλεια βάρους

συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (cla) – συμπληρώματα για την απώλεια βάρουςΜεγάλες ειδήσεις για τους ανθρώπους με τα προβλήματα του θυρεοειδούς που αντιμετωπίζουν προκλήσεις απώλεια βάρους είναι η είδηση ότι το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής συζευγμένο λινελαϊκό οξύ (CLA) μειώνει το σωματικό λίπος σε άτομα που είναι υπέρβαρα.

Μια διπλή-τυφλή, τυχαιοποιημένη, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο τεύχος Δεκεμβρίου 2000 του Journal of Nutrition διαπίστωσε ότι CLA μειώνει το λίπος και να διατηρεί το μυϊκό ιστό. Σύμφωνα με το διευθυντή του έργου έρευνας, μια μέση μείωση των έξι λίβρες του λίπους του σώματος βρέθηκε στην ομάδα που πήρε το CLA, σε σύγκριση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Η μελέτη διαπίστωσε ότι περίπου 3.4 γραμμάρια CLA ημερησίως είναι το επίπεδο που απαιτείται για να αποκτήσετε τις ευεργετικές επιδράσεις του CLA στο σωματικό λίπος.

Ο Δρ Michael Pariza, ο οποίος πραγματοποίησε την έρευνα σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Madison CLA, ανέφερε τον Αύγουστο του 2000 στην αμερικανική χημική κοινωνία ότι δεν κάνει ένα μεγάλο παχύ κύτταρο που παίρνουν λίγη. Αυτό που μάλλον κάνει είναι να κρατήσει λίγο παχύ κύτταρο από να πάρει μεγάλη. Έρευνα του PARIZA βρήκε απώλεια βάρους στην ομάδα του των 71 υπέρβαρα άτομα, αλλά τι βρήκε ήταν ότι, όταν τα dieters σταμάτησε να κάνει δίαιτα, και κέρδισαν το βάρος πίσω, εκείνοι που παίρνουν CLA είχαν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το μυ και δεν λίπος. ” σε μια ξεχωριστή μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Purdue της Ιντιάνα, CLA βρέθηκε για τη βελτίωση των επιπέδων ινσουλίνης σε περίπου τα δύο τρίτα των διαβητικών ασθενών, και μέτρια μειώνεται το επίπεδο γλυκόζης στο αίμα και τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε CLA από επίσημη ιστοσελίδα
CLA έχει αποτελέσει το αντικείμενο μιας ποικιλίας της έρευνας τα τελευταία χρόνια, και τα συμπεράσματα επίσης προτείνουν ότι μερικά από τα άλλα οφέλη της CLA περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό – προφανώς αυτό θα ήταν ένα θετικό όφελος για τους ασθενείς του θυρεοειδούς, όπως υποθυρεοειδισμός – ακόμη και όταν αντιμετωπίζονται-μπορεί να μειώσει το μεταβολικό ρυθμό σε μερικούς ανθρώπους.
  • Μειώνει το κοιλιακό λίπος -επινεφριδίων ανισορροπίες και ορμονικές αλλαγές, οι οποίες είναι συχνή σε ασθενείς του θυρεοειδούς συχνά να προκαλέσει ταχεία συσσώρευση κοιλιακού λίπους, έτσι αυτό το όφελος θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμη.
  • Ενισχύει την ανάπτυξη των μυών – μυών καίει το λίπος, η οποία συμβάλλει επίσης σε αυξημένο μεταβολισμό, η οποία είναι χρήσιμη στην απώλεια βάρους και την διαχείριση.
  • Μειώνει τη χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια -δεδομένου ότι πολλοί ασθενείς του θυρεοειδούς έχουν αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, ακόμη και με την θεραπεία, αυτό το όφελος μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία του ασθενούς του θυρεοειδούς.
  • Μειώνει την αντίσταση στην ινσουλίνη -αντίσταση στην ινσουλίνη είναι ένα κίνδυνο για ορισμένους hypothyroid ασθενείς, και χαμηλώνετε μπορούν επίσης να βοηθήσουν πρόληψη διαβήτη και να καταστήσει ευκολότερη την στον έλεγχο του βάρους.
  • Μειώνει τροφογενής αλλεργικές αντιδράσεις – δεδομένου ότι οι αλλεργίες τροφίμων μπορεί να είναι στο παιχνίδι, όταν η απώλεια βάρους γίνεται δύσκολη, αυτό μπορεί να βοηθήσει σε ασθενείς του θυρεοειδούς.
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα -δεδομένου ότι οι περισσότερες περιπτώσεις της νόσου του θυρεοειδούς είναι αυτοάνοση στη φύση, ενισχύοντας την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να λειτουργήσει σωστά είναι ένα θετικό όφελος.
Αν σας ενδιαφέρει η λήψη CLA για να βοηθήσει με την απώλεια βάρους, έχετε κατά νου ότι δεν είναι ένα μαγικό χάπι, και θα πρέπει να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης για να χάσουν βάρος με επιτυχία και να κρατήσει μακριά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε CLA από επίσημη ιστοσελίδα

CLA-συμπληρώματα για την απώλεια βάρους

CLA είναι ένα συμπλήρωμα, και δεν απαιτείται ιατρική συνταγή. Είναι διαθέσιμο σε καταστήματα υγιεινής διατροφής, καθώς και στο σε απευθείας σύνδεση εξόδους. Εμπειρογνώμονες συστήνουν ότι χρησιμοποιείτε μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εμπορική ονομασία, όπως ορισμένες μάρκες έχουν ασυνεπής ή ανεπαρκείς ποσότητες CLA που περιέχονται σε αυτά. Το εμπορικό σήμα που χρησιμοποιείται στη δοκιμή ήταν μάρκα Tonalin CLA, το οποίο έρχεται σε 1000 mg κάψουλες. Να επιτευχθεί το επίπεδο που καθορίζεται για να είναι αποτελεσματική στον έλεγχο-3,4 γρ, ή 3400 mg, ημερησίως-θα πρέπει να λάβει 4 από αυτές τις κάψουλες την ημέρα, με τα γεύματα.

Επίσης, σημειώστε ότι δεν πρέπει να σκεφτείτε ότι CLA μόνο θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Θα πρέπει ακόμα να είναι, όπως είμαι, σε μια ισορροπημένη, μειωμένη σε θερμίδες, χαμηλός-glycemic διατροφή, και πρέπει να ενσωματώσει τακτική, έντονη άσκηση και βάρος ρουλεμάν δραστηριότητες, στη ζωή σας.

Ερωτήσεις σχετικά με το CLA

Με όλους τον ενθουσιασμό πέρα από το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) και έχει αποδειχθεί επιτυχής, συμβάλλοντας στην μείωση του σακχάρου αίματος λίπος και το υπόλοιπο σώμα, έχω λάβει εκατοντάδες ερωτήσεις από τους αναγνώστες που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα σχετικά με το CLA.

Είναι οποιοδήποτε εμπορικό σήμα του CLA καλή χρήση; Η απλή απάντηση είναι, καμία. Διαφορετικές μάρκες έχουν διαφορετικές ποσότητες ενεργό CLA. Οι ερευνητικές μελέτες που καθιέρωσε την αποτελεσματικότητα του CLA χρησιμοποιούσαν μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μορφή CLA, γνωστή ως Tonalin. Πατενταρισμένη φόρμουλα του Tonalin για CLA μπορεί να βρεθεί σε διάφορες μάρκες του CLA, συμπεριλαμβανομένων εμπορικά σήματα όπως Natrol, Jarrow Τύποι και τρόπος της φύσης, μεταξύ άλλων.

Είναι CLA ασφαλές να τα λάβει με θυρεοειδή φάρμακα μου; Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το CLA, ένα συμπλήρωμα διατροφής, αλληλεπιδρά με θυρεοειδή φάρμακα, ή θέτει κάθε ειδική κινδύνους για τους ασθενείς του θυρεοειδούς. Αλλά θα πρέπει να πάντα να συζητήσετε οποιαδήποτε συμπληρώματα που σκοπεύετε να πάρετε μαζί το δικό γιατρό ή επαγγελματία πριν από την έναρξη.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε CLA από επίσημη ιστοσελίδα
Είναι το CLA μόνο για τους ανθρώπους με τα προβλήματα του θυρεοειδούς; Απολύτως δεν. Οι μελέτες έχουν δείξει ότι είναι αποτελεσματική σε γενικές γραμμές για το λίπος τη μείωση/μετατροπή. Δεν πρέπει να έχετε ένα πρόβλημα θυροειδή – απλά πρέπει να είναι υπέρβαρα – να επωφεληθούν από CLA.

Πόσο πρέπει να παίρνω; Η μελέτη διαπίστωσε ότι CLA 3.4 γραμμάρια χρειαζόταν για να πάρει τα οφέλη. Που είναι 3.400 mg. Δεδομένου ότι οι διάφορες τύποι περιέχουν ένα ποσοστό άλλων ελαίων ως συστατικά, είναι σοφό να υπολογίσετε πιθανώς πόσο κάθε χάπι παράδοση για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε την πλήρη 3.4 γραμμάρια την ημέρα. Για παράδειγμα, εάν σας κάψουλα περιέχει 75% CLA, και είναι 1000 mg, τότε παίρνετε 750 mg του CLA και χρειαζόταν 5 ανά ημέρα για να φτάσετε στο επίπεδο 3.4 γραμμάρια.

CLA έχει σόγια σε αυτό; Θα πρέπει να είναι αν λέει ότι περιέχει σόγια; Tonalin CLA στο μέγεθος 1000 mg δεν περιέχει οποιοδήποτε λάδι σόγιας ή σογιέλαιου. Η σύγχυση είναι επειδή μια παλαιότερη έκδοση του Natrol του Tonalin CLA περιείχε σογιέλαιο, αλλά ότι το προϊόν έχει διακοπεί. Η ιστοσελίδα του Drugstore.com, ωστόσο, ακόμα μεταφέρει τις ανακριβείς πληροφορίες ότι Natrol Tonalin CLA περιέχει σογιέλαιο. Του Tonalin φόρμουλα περιέχει CLA από κνήκου, ούτε πετρέλαιο σόγιας ή σόγιας. Σας ενημερώνουμε ότι ορισμένες off-μάρκες του CLA μπορεί να περιέχουν πετρέλαιο σόγιας, ή τα προϊόντα σόγιας, ως υλικά πληρώσεως, και δεν θα θέλετε να πάρετε αυτά τα προϊόντα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε CLA από επίσημη ιστοσελίδα
Πού μπορώ να CLA; GNC καταστήματα έχουν ορισμένα προϊόντα με CLA, και ολόκληρα τρόφιμα αγορές επίσης αναφέρεται ότι τα προϊόντα. Tonalin ιστοσελίδα παραθέτει μια ποικιλία από καταστήματα που πωλούν προϊόντα που περιέχουν Tonalin CLA.

Σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε να πάρετε Natrol του Tonalin CLA – το εμπορικό σήμα που παίρνω προσωπικά – καθώς και πολλές άλλες μάρκες, σε δημοφιλή λιανοπωλητές όπως Drugstore.com και Iherb.com.

Πώς πρέπει να το πάρω; Τις διάφορες συστάσεις διαφέρουν εδώ. Ορισμένες συστάσεις προτείνουν να το πάρετε πριν από το φαγητό. Άλλοι προτείνουν να το πάρετε με τα γεύματα. Η ιστοσελίδα Natrol για το προϊόν τους Tonalin CLA λέει να το πάρετε κατά προτίμηση με lowfat ή άπαχο γάλα για πρωτεΐνη μέγιστη απορρόφηση. Προσωπικά, είμαι το παίρνετε σωστό πριν τρώω με λίγο γάλα 2%.

CLA έχει οποιεσδήποτε παρενέργειες; Μερικοί άνθρωποι έκθεση αίσθημα ελαφρώς πράσινο ή ναυτία μετά τη λήψη τους CLA, ή μεμονωμένες περιπτώσεις του γαστρεντερικού αναστατωμένος ή χαλαρά κόπρανα. Αυτές οι παρενέργειες συνήθως μειώνονται όταν το προϊόν λαμβάνεται με πρωτεΐνες (i.e.,with γάλα), και συνήθως μειώνεται μετά από περίπου 2 εβδομάδες λήψη του συμπληρώματος.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε CLA από επίσημη ιστοσελίδα