» » Ποια είναι τα οφέλη του πράσινου φασολιών καφέ απόσπασμα;

Ποια είναι τα οφέλη του πράσινου φασολιών καφέ απόσπασμα;

Χάσουν βάρος με πράσινο εκχύλισμα καφέ

Με παχυσαρκία και όλα τα συναφή προβλήματα υγείας – υπέρταση, διαβήτη, καρδιακές παθήσεις, ορισμένων τύπων καρκίνων-σε άνοδο, όλοι ψάχνουν για τις απαντήσεις. Ποια είναι τα οφέλη του πράσινου φασολιών καφέ απόσπασμα;Ενώ τίποτα δεν μπορεί να πάρει τη θέση του ένα καθαρό, υγιεινή διατροφή και η τακτική άσκηση, ορισμένα συμπληρώματα μπορεί να βοηθήσει να κάνει τη διαδικασία ρίχνοντας τα κιλά λίγο πιο εύκολη. Συνδυάζοντας καθαρό, ελεγχόμενο τρώει και προπονήσεις με τα κατάλληλα συμπληρώματα, πολλοί άνθρωποι είναι σε θέση να ρίξει τα περισσότερα κιλά από αυτά που θα με ακριβώς την διατροφή και την άσκηση μόνο.

Η καφεΐνη είναι ένα δημοφιλές βάρος απώλεια συμπλήρωμα συστατικό για δεκαετίες. Σε υψηλές δόσεις ελέγχει την όρεξη, και αυξάνει την ενέργεια και την αντοχή, επιτρέποντας την καλύτερη προπονήσεις.

Μία από τις μεγάλες συμπληρωμάτων είναι εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ. Λαμβάνονται από το ακαβούρντιστη φασόλι καφέ, το εκχύλισμα είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και βοηθά στον έλεγχο του σακχάρου αίματος. Αντιοξειδωτικά προστατεύουν τα κύτταρα από τη ζημία ελεύθερων ριζοσπαστών, η οποία μπορεί να προκαλέσει καρκίνο και αυτοάνοσα νοσήματα. Τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα αιχμές είναι σημαντικό για τη διατήρηση πόθους τροφίμων στον κόλπο. Τι γίνεται αν δεν σας αρέσει καφέ; Καλά, είστε στην τύχη! Το εκχύλισμα πράσινου φασολιών δεν έχει απολύτως γεύση καφέ.

Το βασικό συστατικό που δεν είναι διαθέσιμα σε τακτική Αλεσμένος καφές είναι χλωρογενές οξύ. Δρ Οζ Mehmet, Αγγειοχειρουργός και πλήθος NBC Δρ Oz εμφάνιση, συμβουλεύει ότι το Χλωρογενικό οξύ αποβάλλεται σχεδόν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του ψησίματος, και ενώ η τακτική κατανάλωση καφέ σίγουρα έχει υγιείς ιδιότητες – συμπεριλαμβανομένων αντιοξειδωτικά, το απαραίτητο για σακχάρου στο αίμα και τον έλεγχο του βάρους χλωρογενές οξύ μπορεί να βρεθεί μόνο στο εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ.

Το εκχύλισμα έχει μελετηθεί, και ενώ τα αποτελέσματα δεν είναι πειστικά 100%, τα ανεπίσημα στοιχεία δείχνουν ότι όχι μόνο βοηθά τους πόθους του ελέγχου και αιχμές του σακχάρου στο αίμα, αλλά βοηθά επίσης να μεταβολιστούν καλύτερα λίπους στο σώμα. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας καίει τα αποθέματα λίπους, πριν αυτό καίω άλλες πηγές ενέργειας. Άλλοι τρόποι για την ενίσχυση μεταβολικό καίγονται είναι σε βάρος ή/και κατάρτισης αντίστασης. Μύες έχουν αυτό που λέγεται «φαινόμενο afterburn» που συνεχίζει να nuke λίπος στο σώμα ώρες αφότου γίνεστε άσκηση. Ο πράσινος καφές εκχύλισμα χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα βάρος και κατάρτιση αντίστασης θα κρατήσει ότι afterburn πρόκειται περισσότερο χρόνο.

Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε κατά την έρευνα και την αγορά ένα συμπλήρωμα με πράσινα φασόλια καφέ:

  • Κάψουλες θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 45% χλωρογενές οξύ
  • Το χλωρογενές οξύ μπορεί να απαριθμηθεί ως ιδιόκτητο ενώσεων Svetol ή GCA
  • Πάρτε 400 mg 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα
  • Δεν συνιστάται για τα άτομα που παίρνουν ωστόσο ή υψηλή αρτηριακή πίεση φαρμακευτική αγωγή, όπως η καφεΐνη μπορεί να έχει μια αρνητική αλληλεπίδραση
  • Ρωτήστε το γιατρό σας πόση καφεΐνη είναι ασφαλές για σας να καταναλώνουν, λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό της υγείας σας
Θυμηθείτε να φάτε μια καθαρή διατροφή που είναι γεμάτο παράγουν υγιή και άπαχα κρέατα, και να κρατήσει σε μια τακτική θεραπευτική αγωγή άσκησης – ιδανικά 45 λεπτά, 4 φορές την εβδομάδα. Κρατήσει υψηλό γλυκαιμικό υδατανθράκων και των σακχάρων στο ελάχιστο για τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα αιχμές. Ενώ το χάπι δεν είναι ένα θαύμα, το σωστό συμπλήρωμα μπορεί να έχετε να καίει περισσότερο λίπος σε λιγότερο χρόνο και να πάρει ότι άπαχο, σκληρή σωματική διάπλαση που έχετε πάντα ήθελε.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινα φασόλια καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα

Ποια είναι τα οφέλη του πράσινου φασολιών καφέ απόσπασμα;

Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ είναι ένα σχετικά νέο συστατικό που χρησιμοποιείται σε προϊόντα απώλειας βάρους και παράγεται από το φυτό arabica, πιο συγκεκριμένα από το πράσινα φασόλια. Τον τελευταίο καιρό, οι ιδιότητες απώλεια βάρους των κόκκων έχουν πάρει όλο και περισσότερη προσοχή. Αυτό συμβαίνει επειδή, εκτός από τις ιδιότητες απώλεια βάρους, το εκχύλισμα φασολιών καφέ έχει άλλα οφέλη υγείας.

Πράσινος καφές περιέχει το Χλωρογενικό οξέα και άλλες πολυφαινόλες που έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και αντιοξειδωτικό ακριβώς όπως το πράσινο τσάι και σπόρων σταφυλιού εκχύλισμα. Αυτό βοηθά το σώμα στην εξουδετέρωση των επικίνδυνων ελεύθερων ριζών. Επιπλέον, μελέτες έχουν αποκαλύψει ότι το Χλωρογενικό οξύ περιεχόμενο του το πράσινο φασόλι καφέ βοηθά στην μείωση της αρτηριακής πίεσης μέσω της αντι-υπερτασικών επίδραση στον άνθρωπο και σε ποντίκια, καθώς και.

Σε έντονη αντίθεση με την τακτική καφέ ποτά, αυτό το απόσπασμα από το πράσινο φασόλι καφέ δεν είναι ένα διεγερτικό όπως είναι χαμηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Επιπλέον, Χλωρογενικό οξέα είναι αφανίστηκαν κατά τη διαδικασία ψησίματος καφέ φασόλια, και ως εκ τούτου, τα οφέλη τους είναι διαθέσιμα στα ποτά της τακτικής καφεΐνης.

Ποια είναι τα οφέλη του πράσινου φασολιών καφέ απόσπασμα; Την απόδοση απώλεια βάρους του το φασολάκι υποστηρίζεται με δύο τρόπους από το Χλωρογενικό οξέα. Πρώτον, θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση σακχάρου στο αίμα από τον έλεγχο των απορρίψεων της γλυκόζης στο σώμα. Δεύτερον, το Χλωρογενικό οξέα πεζοπορία την μεταβολική παραγωγή του ήπατος, και αυτό αυξάνει την καύση λίπους ικανότητα. Αυτή λειτουργεί διπλό μηχανισμό για την ενθάρρυνση της άλιπης μάζας σώματος από την παρεμπόδιση βάρος κερδίσει με την πρόληψη της απορρόφησης λίπους.

Μια μελέτη του 2006 εξέτασε την καταστολή της παχιάς συσσώρευσης και η απόκτηση του βάρους στα ποντίκια που ταΐστηκαν από το φασόλι καφέ εκχύλισμα. Διαπιστώθηκε από τους ερευνητές ότι τα τρωκτικά είχε μειωθεί το σωματικό βάρος και σπλαχνικού λίπους περιεχόμενο. Έγινε στο συμπέρασμα, ότι το εκχύλισμα φασολιών καφέ μπορεί να είναι αποτελεσματικό κατά των συσσώρευση λίπους και η αύξηση του σωματικού βάρους από τη ρύθμιση μεταβολισμού του λίπους σε κίνηση στο ήπαρ και εμποδίζοντας την παχιά απορρόφηση.

Μια μετα-ανάλυση των πέντε μελέτες που δημοσιεύθηκαν το 2011, στην οποία εξετάστηκε το εκχύλισμα πράσινου φασολιών ως συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους. Παρόλο που διαπιστώθηκε ότι ήταν απαραίτητη η πρόσθετη έρευνα, τη σύναψη έγινε ότι συγκεντρωτικών δεδομένων αποκάλυψε ότι μια πολύ σημαντική διάκριση του σωματικού βάρους των συμμετεχόντων από τις μελέτες που χρησιμοποιούνται GCE, σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο και που δήλωσε ότι η GCE διαθέτει την ικανότητα να προωθήσει την απώλεια βάρους.

Διαπίστωση αυτή συνοδευόταν από μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2012, που ακολούθησε 16 ενήλικες που χρησιμοποιείται το πράσινο φασόλι καφέ για μια περίοδο 12 εβδομάδων, χωρίς να κάνετε αλλαγές στη διατροφή τους. Τα ευρήματα ήταν σημαντικά απίστευτο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι συμμετέχοντες έχασε έναν μέσο όρο 10½ τοις εκατό του συνολικού βάρους σωμάτων τους, καθώς και 16 τοις εκατό του σωματικού λίπους συνολικά? δεν υπήρξε έκθεση του καμία αρνητική παρενέργεια.

Που σχετίζεται με την απώλεια βάρους, η άσκηση και σωστή διατροφή είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία. Ωστόσο, μελέτες δείχνουν ότι η συμπεριλαμβανομένων ένα συμπλήρωμα, όπως πράσινα φασόλια καφέ εκχύλισμα θα μπορούσε να αυξήσει τη δυνατότητα για την απώλεια βάρους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινα φασόλια καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα

Ποιος χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πράσινο εκχύλισμα καφέ;

Πρέπει κανείς να ζει ένα καθαρό και υγιεινό τρόπο ζωής Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να οδηγήσει υγιεινού τρόπου ζωής για να είναι υγιή και αποφυγή ασθενειών, ασθένειες και χρόνιες παθήσεις. Ένας υγιεινός τρόπος ζωής θα απαιτήσει ένα άτομο για να φάει μια υγιεινή διατροφή, πολύ νερό, ποτά ασκούν τακτικά, διαχείριση του άγχους τεχνικές και τη χρήση της υγείας και τα διατροφικά συμπληρώματα. Υγείας και των διατροφικών συμπληρωμάτων είναι απολύτως απαραίτητα στη διαχείριση της ποιότητας υγείας δεδομένου ότι βοηθούν θρέψει το σώμα και να παρέχει διατροφή που διαφορετικά θα δεν ελάμβανε.

Ένα σημαντικό συμπλήρωμα διατροφής Ένα από τα πιο σημαντικά και πιο γνωστά διατροφικά συμπληρώματα είναι το καθαρό πράσινο εκχύλισμα καφέ. Αυτό είναι ένα απόσπασμα που προέρχεται από το πράσινο φασόλι καφέ. Η τακτική του καφέ bean είναι πραγματικά πράσινα στο χρώμα. Βγάζει μόνο καφέ μετά το ψήσιμο. Προκειμένου να προσδιοριστεί το εκχύλισμα από το φασόλι καφέ, τα φασόλια, δεν πρέπει να ψηθεί, αλλά αντ ' αυτού, πρέπει να ενυδατωθούν στο νερό. Είναι μέσω της μούσκεμα τα φασόλια στο νερό, ότι το απόσπασμα προέρχεται.

Αυτό το συμπλήρωμα έχει πολλά οφέλη και κάθε πρόσωπο που χρησιμοποιεί αυτό το συγκεκριμένο διαιτητικές και συμπλήρωμα διατροφής θα απολαύσετε όλες αυτές οι ιδιότητες της ποιότητας. Ωστόσο, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν υγιέστερο, τα συμπληρώματα πρέπει να συνοδεύει από μια καλή και υγιεινή διατροφή, τακτικός ασκήσεις και τεχνικές διαχείρισης του στρες σωστή.

Ποια είναι τα οφέλη του πράσινου φασολιών καφέ απόσπασμα; Οφέλη της τακτική κατανάλωση καθαρό πράσινο καφέ εκχύλισμα Υπάρχουν μια σειρά από μεγάλα οφέλη που κάθε επιμέρους καταναλωτές θα προέρχονται από την τακτική κατανάλωση αυτό το συμπλήρωμα διατροφής και τη διατροφή. Το πρώτο και σημαντικό όφελος είναι η παρουσία των υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών εντός αυτού του συμπληρώματος. Τα αντιοξειδωτικά είναι ειδικές ουσίες, όπως βιταμίνες, που εξαλείφουν τις επιβλαβείς και επικίνδυνες οξειδωτικά μέσα στο σώμα.

Αυτό το εκχύλισμα φασολιών καφέ περιέχει πολλά από αυτά τα αντιοξειδωτικά, η οποία είναι σημαντική για την καταπολέμηση οξειδωτικά και τις ελεύθερες ρίζες. Ορισμένες από αυτές οι ελεύθερες ρίζες πιστεύεται ότι είναι προκαλώντας παράγοντες του καρκίνου. Θεωρείται από πολλούς επιστήμονες ότι αντιοξειδωτικά πιθανώς να προκαλέσει ορισμένα είδη καρκίνων και χρησιμοποιώντας αυτό το αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα πλούσιο πιθανώς θα βοηθήσει στην πρόληψη του καρκίνου.

Ένα άλλο τεράστιο όφελος από τη χρήση αυτό το συγκεκριμένο απόσπασμα καφέ είναι το γεγονός ότι είναι μια μεγάλη πηγή άμεση ενέργεια, η γλυκόζη. Ο πράσινος καφές είναι γνωστό για την περιεκτικότητα σε γλυκόζη και όποιος επιθυμεί κάποια άμεση ώθηση της ενέργειας πρέπει να καταναλώνουν αυτό το απόσπασμα ή να έχουν με το φαγητό τους, προτού εμπλακούν στην εντατική άσκηση άσκηση. Αυτό θα τους παρέχουν μια έκρηξη της ενέργειας που αρκεί για να τους πάρει μέσα από την όποια δραστηριότητα ήταν άσκηση.

Αυτό το προϊόν είναι εξαιρετική για κάθε πρόσωπο που κοιτάζουν για να χάσουν βάρος. Προφανώς, εκχύλισμα φασολιών καφέ έχει γίνει γνωστό για πολλά χρόνια ως μια εξαιρετική βάρους προϊόν απώλειας. Είναι τέλειο για παχύσαρκα και υπέρβαρα άτομα που χρειάζονται να χάσουν βάρος. Είναι επίσης εξαιρετική για τους ανθρώπους που χρειάζονται για τη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους.

Όλες αυτές οι εξαιρετικές ιδιότητες μπορεί να αποδοθεί σε αυτό το προϊόν ποιότητας, εξασφαλίζοντας ότι όσους το χρησιμοποιούν είναι υγιείς, ταιριάζει και σε άριστη κατάσταση ανά πάσα στιγμή.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινα φασόλια καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα