» » Ποια είναι τα οφέλη της Acai Berry κάψουλες;

Ποια είναι τα οφέλη της Acai Berry κάψουλες;

Ποια είναι τα οφέλη της Acai Berry κάψουλες;Το μούρο acai είναι ένα φρούτο που έχει διατεθεί ευρέως στο εμπόριο ως «έξοχος-τρόφιμα», επειδή έχει βρεθεί να περιέχει πολλά οφέλη για την υγεία. Το μούρο acai είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, αμινοξέα για την παραγωγή πρωτεϊνών, ζωτικής σημασίας μέταλλα και βιταμίνες, και τα μονοακόρεστα «καλών» λιπαρών.

Διάφοροι τύποι σκευασμάτων είναι διαθέσιμα στην αγορά – για παράδειγμα, υγρό, σκόνη και λιοφιλιωμένο, συμπεριλαμβανομένων gel κάψουλες ή συμπιεσμένο σκόνη δισκία. Acai berry κάψουλες έχουν συνήθως επιπλέον συστατικά, να ωθήσει τα επίπεδα ενέργειάς ή να αυξήσει το μεταβολισμό του σώματος (δημοφιλής στη διατύπωση απώλεια βάρους acai berry κάψουλες).

Αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Αντιοξειδωτικά είναι σημαντικά για τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας και πρόληψη ασθενειών και των ασθενειών. Μηχανισμού δράσης τους είναι να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες στα κύτταρα που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο σώμα. Acai berry κάψουλες είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και συμπληρώματα, που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του οργανισμού από το κελί και μειώσετε τις πιθανότητες να ασθένειες, όπως ο καρκίνος.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο το “ περιοδικό Agricultural and Food Chemistry ” τον Νοέμβριο του 2006 από ερευνητή α.γ. Schauss κατέληξε στο συμπέρασμα ότι acai μούρα έχουν υψηλή αντιοξειδωτικές δραστηριότητες.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Acai Berry από την επίσημη ιστοσελίδα

Βιταμίνες και ανόργανα συστατικά

Οι περισσότερες acai berry προϊόντα διαθέσιμα στην αγορά περιέχουν σημαντικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά για να παρέχουν σημαντική ενεργειακή ώθηση για το σώμα. Acai berry κάψουλες περιέχει πολυβιταμίνες και ηλεκτρολύτες, όπως μαγνήσιο, κάλιο και ασβέστιο. Μερικές κάψουλες μούρο acai έχουν μεταλλικά στοιχεία και συμπληρώματα που προστίθεται στο ιδιόκτητο formulation–copper και ψευδαργύρου, για παράδειγμα. Drugs.com συνιστά τη λήψη 1.000 mg σε 2.000 mg ανά ημέρα του acai berry κάψουλες με τρόφιμα. Για να αποφύγετε τις παρενέργειες της υπερβολικής δόσης ή τοξικότητα από acai μούρα, μην καταπίνετε μεγάλες ποσότητες πολυβιταμίνες από acai προϊόντα.

Αντιφλεγμονώδη

Το μούρο acai έχει αποδειχθεί ότι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο η "Εφημερίδα της Γεωργίας και τροφίμων Χημείας" το Σεπτέμβριο του 2008 από ερευνητή γ.σ. Jensen συμπέρανε η παρουσία των αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες σε αυτό το φρούτο. Acai berry κάψουλες μπορεί επίσης να βοηθήσει να μειώσετε τον πόνο σε κατεστραμμένο νευρικών ινών.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Acai Berry από την επίσημη ιστοσελίδα