» » παρενέργειες του Acai Berry

παρενέργειες του Acai Berry

Acai Berry παρενέργειες

παρενέργειες του Acai BerryΈχουν υπάρξει πολλά άρθρα στα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό σχετικά με το νέο «θαύμα» συμπλήρωμα Acai μούρα, και ειλικρινά, είμαι δύσπιστος. Όταν πρόκειται για συμπληρώματα έχω την τάση να αποφεύγουν τους επειδή τα αναπόδεικτες οφέλη δεν φαίνεται να αξίζει διακινδυνεύοντας τις άγνωστες παρενέργειες. Πολλά χάπια απώλειας βάρους μπορεί να έχει σοβαρές παρενέργειες, ωστόσο, Acai μούρα είναι από τα φρούτα που βρέθηκαν στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου, οπότε φαίνεται ότι μπορεί να αξίζει να εξετάσουμε τη χρήση αυτό συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους.

Για όσους από εσάς δεν έχω ακούσει ακόμη αυτό φρούτων, τα μούρα Acai (προφέρεται α-στεναγμός-y) είναι μικρό, μαύρα μούρα που μοιάζει με μια μικρότερη ποικιλία σταφυλιών. Τα φρούτα έχουν έναν μεγάλο σπόρο στον πυρήνα του, περιβάλλεται από πολτό στο εξωτερικό. Πολτός αυτό χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα των υγιεινών διατροφών και χρησιμοποιείται για να φτιάξετε κάψουλες και προστεθεί ως συμπλήρωμα για να smoothies. Ο πολτός περιέχει μεγάλη ποσότητα του αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες που είναι ένα μεγάλο όφελος για όποιον προσπαθεί να χάσει βάρος. Το μούρο έχει επίσης συνδεθεί με μια μειωμένη όρεξη, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν σε μια διατροφή.

Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ακούω τόσα πολλά οφέλη είναι να ψάξουν για τα αλιεύματα, έτσι πέρασα πολλές ώρες έρευνα Acai μούρα. Δεδομένου ότι υπήρχαν δεν οριστικά άρθρα σχετικά με τις παρενέργειες του Acai μούρα, αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο για την κατάρτιση μου ευρήματα. Όλους τους υγιείς επιλογές πρέπει να γίνεται με μέτρο ή μπορείτε να τον κίνδυνο ρίχνουν σας υγεία εκτός ισορροπίας. Ένα από τα πιο κοινές παρενέργειες άνθρωποι εμπειρία είναι πέρα από την κατανάλωση του συμπληρώματος. Συνιστώμενες δόσεις κυμαίνονται από 500 έως 1000 mg / ημέρα, ωστόσο μερικοί άνθρωποι καταναλώνουν σημαντικά περισσότερο από αυτό. Μεταξύ Βιολογικής Acai Berry χάπια, Acai Berry Smoothies, Acai χυμό μούρο, και ακόμη και Acai Berry παγωτό, υπάρχουν πολλοί τρόποι να καταπιούν αυτό το φρούτο, και αν το κάνετε όλοι τους αμέσως μόλις επαιτεία να εμφανίσουν παρενέργειες.

Ευτυχώς, οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες από πάνω από κατάποση αυτό το μούρο είναι ήπια και μπορεί να περιλαμβάνουν κράμπες στο στομάχι, διάρροια, και ζάλη. Με το συμπλήρωμα κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεκινήσουμε με μικρότερες δόσεις και να αυξήσει σταδιακά τη δοσολογία, όπως το σώμα σας παίρνει συνηθίσει το συμπλήρωμα. Μια υπερβολική δόση της Acai μούρα δεν είναι τι εστιάζω σε αυτό το άρθρο. Είμαι ασχολούνται με πιο σοβαρές παρενέργειες, και ενώ τα πάντα βρήκα δηλώνει ότι μούρα Acai είναι ασφαλές για τους περισσότερους ανθρώπους, υπάρχουν ορισμένες ανησυχίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν πάρετε αυτό το χάπι.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Acai Berry από την επίσημη ιστοσελίδα

Acai μούρα και IBS (σύνδρομο ευερέθιστου μπολ)

Acai μούρα είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να καθαρίσει ολόκληρο το σώμα σας, αλλά ειδικά το πεπτικό σας σύστημα. Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό μεταφράζεται σε μια αύξηση του αριθμού των κενώσεων (σε ένα υγιέστερο επίπεδο), αλλά για τους ανθρώπους που αγωνίζονται με σύνδρομο ευερέθιστου Εντέρου ή άλλα προβλήματα του πεπτικού σωλήνα, αυτό μπορεί να είναι μια σοβαρή ανησυχία. Acai μούρα περιέχουν την υψηλότερη συγκέντρωση των αντιοξειδωτικών που βρέθηκαν σε ένα φυσικό τρόφιμο. Έχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από ό, τι τα βατόμουρα και ρόδι, καθώς και για τα άτομα με ελεγχόμενη IBS, αυτό μπορεί να είναι ένα καλό πράγμα.

παρενέργειες του Acai Berry Ωστόσο, για τα άτομα με ανεξέλεγκτη σύνδρομο ευερέθιστου Εντέρου, ή που αγωνίζονται να κρατήσει τους IBS υπό έλεγχο αυτό μπορεί να είναι ένα βάρος. Η αυξημένη κενώσεις μπορεί να καταστήσει πιο δύσκολο να αναπτυχθεί μια υγιής, κανονική πεπτικό σύστημα. Όταν πάσχει από σύνδρομο ευερέθιστου Εντέρου είναι πάντα καλύτερο να συσκεφτεί με το γιατρό σας πριν από την προσθήκη οποιοδήποτε νέο συμπλήρωμα στη διατροφή σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Acai Berry από την επίσημη ιστοσελίδα

Αλλεργικές αντιδράσεις

παρενέργειες του Acai BerryΆνθρωποι που πάσχουν από σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις σε γύρη ή που έχουν μια υπερευαισθησία σε acai, βατόμουρα, σταφύλια, ή παρόμοια φρούτα διατρέχουν κίνδυνο να έχουν μια αλλεργική αντίδραση σε Acai χάπια, που περιέχει τον πολτό του μούρου Acai. Αυτές οι αλλεργικές αντιδράσεις είναι συνήθως ήπια και μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Φαγούρα, δακρύρροια
  • Εξάνθημα
  • Συμφόρηση
Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να προκύψει μέτρια αντιδράσεις και η αλλεργική αντίδραση μπορεί να εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος προκαλεί κνησμό και δυσκολία στην αναπνοή. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις σοβαρή αλλεργική αντίδραση μπορεί να συμβεί προκαλώντας αναφυλαξία, η οποία είναι μια απειλητική για τη ζωή αντίδραση στην οποία η αντίδραση του οργανισμού στο αλλεργιογόνο επηρεάζει ολόκληρο το σώμα. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει με φαγούρα στα μάτια και στο πρόσωπο και στο πλαίσιο λεπτά πρόοδο σε πιο σοβαρά συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένων:

  • Διόγκωση του λαιμού που καθιστά δύσκολο να αναπνεύσει ή να καταπιεί
  • Διανοητική σύγχυση ή ζάλη
  • Κοιλιακό άλγος
  • Έμετος
  • Διάρροια
Αλλεργικές αντιδράσεις σε Acai μούρα είναι σπάνιες, και μπορεί να προσδιοριστεί πριν γίνει σοβαρή ξεκινώντας με μικρές δόσεις από το μούρο Acai συμπλήρωμα και προχωρούν αργά το συνιστώ δόση. Εάν έχετε ανησυχίες σχετικά με αλλεργικές αντιδράσεις, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό πριν από τη λήψη Acai μούρα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Acai Berry από την επίσημη ιστοσελίδα

Guarana και άλλα πρόσθετα

Πολλοί κατασκευαστές των Acai Berry χάπια περιλαμβάνουν πρόσθετα σε χάπια τους. Δεδομένου ότι ένας από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι παίρνουν αυτό το συμπλήρωμα είναι η αύξηση τους πρόσθετα επίπεδα ενέργειας όπως Guarana (το οποίο περιέχει καφεΐνη) δίνουν μια πιο στιγμιαίο ώθηση στα επίπεδα ενέργειας. Θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τα συστατικά του κάθε μούρο Acai συμπλήρωμα που μπορείτε να αγοράσετε για να σας εξασφαλίσουν δεν είναι αλλεργικοί σε οποιαδήποτε άλλα συστατικά. Άνθρωποι με ευαισθησία στην καφεΐνη, πρέπει να εξασφαλίζουν αγοράζουν ένα συμπλήρωμα που περιέχει 100% Acai Berry χαρτοπολτού.

παρενέργειες του Acai Berry

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Acai Berry από την επίσημη ιστοσελίδα