» » εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ για απώλεια βάρους

εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ για απώλεια βάρους

Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ πραγματικά βοηθάει να χάσετε βάρος;

εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ για απώλεια βάρουςΑυτό αναγγέλεται τώρα ως ένα επαναστατικό νέο προϊόν απώλεια βάρους που μπορεί να λιώσει τα κιλά χωρίς δίαιτα και άσκηση. Αν και σαφώς ακούγεται πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινή, πράσινο καφέ bean εκχύλισμα είναι που φέρουν από ράφια σε φυσικά καταστήματα τροφίμων και είναι στη υψηλή ζήτηση σε απευθείας σύνδεση. Είναι μεταξύ των κορυφαίων πωλητών αυτή τη στιγμή.

Δεν είναι τυχαίο που οι εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ αυξήθηκε στη δημοτικότητα μετά που αναφέρονται σχετικά με το Δρ Oz παρουσιάζει. Το Σεπτέμβριο, αφότου μεταφερθούν στην εργασία από τους κριτικούς για να καλέσει το εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ ένα προϊόν «θαύμα», Δρ Οζ Mehmet διεξήγαγε το δικό του πείραμα για το συμπλήρωμα.

Χρησιμοποιώντας 100 εθελοντές θηλυκό, Oz είπε βρήκε ότι γυναίκες που έλαβαν το εκχύλισμα χάσει κατά μέσο όρο δύο κιλά σε δύο εβδομάδες. Γυναίκες που έλαβαν εικονικό φάρμακο χάσει κατά μέσο όρο μία λίρα κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων.

Πεπεισμένος; Απλά μπορεί να θέλετε να αποθεματικό απόφαση.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινο καφέ, εκχύλισμα από την επίσημη ιστοσελίδα

Τι είναι πράσινο καφέ bean;

Πράσινος καφές είναι απλά τα φασόλια που δεν έχουν υποστεί φρύξη. Πράσινος καφές περιέχει το Χλωρογενικό οξύ, το οποίο οι υποστηρικτές λένε ότι επιβραδύνει την απελευθέρωση της γλυκόζης στο σώμα μετά από ένα γεύμα, προωθώντας την απώλεια βάρους. Όταν είναι ψημένα φασόλια καφέ, τα περισσότερα από το Χλωρογενικό οξύ χάνεται. Το απόσπασμα, που κατασκευάζεται με χλωρογενές οξύ, μετατρέπεται σε μια μορφή κάψουλας πριν πωλούνται στους καταναλωτές. Και αυτό δεν έρχεται φτηνός. Μήνα προμήθεια μπορεί να κοστίσει μεταξύ $20 και $30.

εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ για απώλεια βάρους

Οι ισχυρισμοί σχετικά με το πράσινο του καφέ bean

Απλά πληκτρολογήστε "εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ" σε μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο και σας θα πρέπει να κατακλυστεί με εταιρείες διαφήμιση την ικανότητά του να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Κοιτάξτε λίγο πιο κοντά και θα δείτε ότι πολλές από αυτές τις τοποθεσίες αναφέρονται σε μία συγκεκριμένη μελέτη για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας τους ισχυρισμούς. Ότι η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα διαβήτης, μεταβολικό σύνδρομο και την παχυσαρκία, διεξήχθη σε οκτώ άνδρες και οκτώ γυναίκες. Κάθε δόθηκαν υψηλή δόση και μια χαμηλή δόση εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ, καθώς και ένα εικονικό φάρμακο, σε τρία διαφορετικά πειράματα έξι εβδομάδων που βίου. Συμμετέχοντες ενθαρρύνθηκαν ώστε να καταναλώνουν ένα παρόμοιο αριθμό των θερμίδων κάθε ημέρα κατά τη διάρκεια του πειράματος.

Μετά από 22 εβδομάδες, ή περίπου πέντε μήνες, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι, κατά μέσο όρο, οι συμμετέχοντες έχασε πάνω από 17 κιλά.

«Έχει μια σημαντική απώλεια βάρους» που συνδέονται με αυτό, σύμφωνα με το Δρ Joe Vinson, καθηγητής της χημείας στο Πανεπιστήμιο του Scranton στην Πενσυλβανία και επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινο καφέ, εκχύλισμα από την επίσημη ιστοσελίδα

Η μελέτη για τα πράσινα φασόλια καφέ

Αν και η μελέτη αναφέρεται ευρέως ως απόδειξη εκχύλισμα πράσινο καφέ φασολιών έργα, διατροφή και παχυσαρκία ειδικοί ανησυχούν πάνω από την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Τονίζουν αρκετά προβλήματα με τη μελέτη, ιδίως το γεγονός έχει ένα περίεργο, αντισυμβατικό σχέδιο και ότι πρόκειται για πολύ λίγοι άνθρωποι.

Τονίζουν επίσης ότι οι συμμετέχοντες μελέτη χαμένο βάρος κατά τη διάρκεια της εικονικό φάρμακο φάσης της δίκης, που προτείνει η οι εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ δεν ήταν υπεύθυνος για την απώλεια βάρους τους. Για παράδειγμα, οι συμμετέχοντες μπορεί να έχουν αισθανθεί ενθαρρύνονται να αδυνατίσετε επειδή τους βάρος και τη διατροφή ελέγχθηκαν ως μέρος της μελέτης.

εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ για απώλεια βάρους «Σαφώς υπάρχει κάτι μαγικό σχετικά με αυτό,» είπε ο Δρ Arya Sharma, καθηγητής της ιατρικής και Πρόεδρο της έρευνα για την παχυσαρκία και διαχείρισης στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινο καφέ, εκχύλισμα από την επίσημη ιστοσελίδα
Μα ακόμη και αν θέλετε ακόμα να πιστεύουμε τα αποτελέσματα της μελέτης, θεωρώ ότι λέει άνθρωποι μπορούν να χάσουν ένα σημαντικό ποσό του βάρους χωρίς να αλλοιώνει τους θερμιδικής πρόσληψης ή επίπεδα σωματικής δραστηριότητας. Είναι αδύνατο.

"Συνήθως, όταν μελέτες σπάσει τους φυσικούς νόμους του σύμπαντος, υπάρχει συνήθως κάτι λάθος με τη μελέτη," είπε ο Δρ Yoni Freedhoff, ιατρικός διευθυντής του βαριατρική ιατρικού Ινστιτούτου της Οττάβας, που γράφει βαρύνουσας σημασίας θέματα, ένα δημοφιλές blog για θέματα διατροφής.

Στο πλαίσιο "Υποσημειώσεις" στη μελέτη, οι συγγραφείς σημειώνουν ότι έχουν "χωρίς συγκρούσεις συμφερόντων σε αυτό το έργο." Που δεν πει ολόκληρη την ιστορία. Αν και Vinson είναι αναφέρεται ως ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης, στην πραγματικότητα δεν έκανε καμία από την έρευνα. Η μελέτη πραγματοποιήθηκε στην Ινδία. Vinson εξέτασε τα δεδομένα και έγραψε το βιβλίο της μελέτης.

Ενώ Vinson σημειώνει ότι το εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ που χρησιμοποιείται στη μελέτη δόθηκαν από εφαρμόζεται τροφίμων Sciences Inc., μια εταιρεία που εδρεύει στο Τέξας, δεν ανέφερε ότι η επιχείρηση κατέβαλε επίσης να γράψει τη μελέτη.

Όταν ρωτήθηκε για αυτό πιθανής σύγκρουσης συμφερόντων, Vinson είπε ότι αυτός δεν αποκτήσουν οικονομικά εάν η εταιρεία πωλεί πολλά του προϊόντος και ότι η εφημερίδα δεν απαιτούσε να αποκαλύψει τη σχέση.

Αλλά η έλλειψη αποκάλυψη είναι σοβαρό, επειδή θα μπορούσε να είναι παραπλανητική σε εκείνους που το διαβάζουν.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινο καφέ, εκχύλισμα από την επίσημη ιστοσελίδα