» » Δρ Οζ: πράσινος καφές είναι ένα συμπλήρωμα θαύμα για την απώλεια βάρους

Δρ Οζ: πράσινος καφές είναι ένα συμπλήρωμα θαύμα για την απώλεια βάρους

Δρ Οζ: πράσινος καφές είναι ένα συμπλήρωμα θαύμα για την απώλεια βάρουςΕκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ συνεχίζει να εμποδίζουν την απορρόφηση του λίπους σώματος, καθώς και να τονώσει την ενεργοποίηση του λίπους μεταβολική διαδικασία σώμα στο ήπαρ, δύο σημαντικοί υποστηρικτές του απώλεια λίπους αποδεικνύεται. Η οξύτητα χλωρογενές ανευρίσκονται σε καφέδες φιλικών προς το περιβάλλον είναι πραγματικά ένα φυσικό φυτοχημική που βρίσκεται σε πολλά από τα φυτά, με υψηλά επίπεδα σε οικολογικές καφέδες.

Είναι διαπιστώθηκε να παρεμποδίσουν την απαλλαγή της γλυκόζης στο στην κυκλοφορία του αίματος, ιδιαίτερα μετά από τα τρόφιμα, και φαίνεται να βοηθήσει τα άτομα να αδύνατος κάτω κατά συνέπεια. Χλωρογενικό οξύτητα μπορεί να έχουν επίσης τη δυνατότητα να προκαλέσει την απώλεια λίπους σωμάτων σώμα από αυξανόμενη ζεστασιά σώμα δημιουργήθηκε, έτσι εμπορίας θερμογένεση, φυσική καύση του λίπους του σώματος για την ενέργεια. Είναι επίσης σκέφτηκε να ελαττώσει την γενιά των πρόσφατων λιπώδη κύτταρα του σώματος λόγω της ανώτερη αντιοξειδωτική δράση.

Το όνειρο της ένα θαύμα-απώλεια βάρους συμπλήρωμα ποτέ δεν φαίνεται να ξεθωριάζει. Πάρτε ένα χάπι, να χάσουν βάρος-δεν εξοργιστικής άσκηση, χωρίς συγκράτηση των υδατανθράκων. Αγορά απώλεια βάρους είναι μια πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων βιομηχανία στις Ηνωμένες Πολιτείες? πρόθυμοι για μια εύκολη αποτύπωση, εμείς να καταπιούν επάνω τα χάπια, σκόνες και βότανα du jour που κατέχει την υπόσχεση για μια πιο ευέλικτη μεσαία γραμμή.

Το πιο πρόσφατο μαγικό χάπι διατροφής πρωτοσέλιδα των εφημερίδων είναι εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ. Αλλά σε αντίθεση με τόσο πολλά συμπληρώματα που είναι διαποτισμένη με μια δόση της αμφιβόλου hucksterism, πράσινα φασόλια καφέ έρχεται με μια (ανεπίσημη) επικύρωση από διασημότητα γιατρός ο Μεχμέτ Οζ, ποιος λέει ότι είναι αλήθεια: εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους χάσετε βάρος.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα
Πράσινος καφές είναι κόκκους καφέ που δεν έχουν υποστεί φρύξη. Όταν είναι ψημένα φασόλια καφέ, η Ένωση εγκαταστάσεων, Χλωρογενικό οξύ, αναλύεται. Πιστεύεται ότι το Χλωρογενικό οξύ επιδρά στον περιορισμό της απορρόφησης γλυκόζης, η οποία με τη σειρά του βοηθά στη μείωση βάρους.

Σε μια μελέτη που παρουσιάστηκε στην αμερικανική χημική κοινωνία στο Σαν Ντιέγκο, ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι 16 υπέρβαρους άνδρες και γυναίκες να χάσει κατά μέσο όρο 17 λίρες σε 22 εβδομάδες όταν λαμβάνοντας πράσινο καφέ φασόλια σε μορφή συμπληρώματος.

Ότι η μελέτη χρηματοδοτήθηκε από Εφαρμοσμένων Επιστημών τροφίμων, κατασκευαστές συμπλήρωμα πράσινο καφέ, ενδέχεται να δημιουργήσει μια κόκκινη σημαία ή δύο. Αλλά ο Δρ Oz έκανε τη δική του μελέτη και διαπίστωσε ότι η δίαιτα συμμετέχοντες χάσει κατά μέσο όρο δύο λίρες την εβδομάδα όταν λαμβάνοντας το εκχύλισμα, ενώ εκείνοι που δεν είχαν χάσει κατά μέσο όρο μόνο ένα κιλό την εβδομάδα.

Δρ Οζ: πράσινος καφές είναι ένα συμπλήρωμα θαύμα για την απώλεια βάρους Δρ Οζ δεν ξεχωρίσω οποιοδήποτε προϊόν να συστήσει, επειδή λέει ότι δεν θέλει το όνομά του που συνδέονται με οποιασδήποτε μάρκας, αλλά σημείωσε ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να κοιτάζω για πράσινα φασόλια καφέ εκχύλισμα με τουλάχιστον 45 τοις εκατό χλωρογενές οξύ. Όταν εξετάζουμε τα συστατικά, Χλωρογενικό οξύ μπορούν να αναφερθούν ως GCA (αντιοξειδωτικό πράσινο καφέ) ή Svetol.

Το εκχύλισμα θα πρέπει να λαμβάνονται μόνο από ενήλικες που είναι 18 ετών και άνω και όχι από γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν.

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει Δρ Οζ μιλάμε με ειδικό εναλλακτική υγεία και διασημότητα Διατροφολόγος, Λίντσεϊ Ντάνκαν, για το θαύμα χάπι που “ να κάψετε το λίπος γρήγορα για όποιον θέλει να χάσει βάρος. "

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα

Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ θα μπορούσε να βοηθήσει τους ανθρώπους χάσετε βάρος και να κάψετε λίπος

Μερικοί ερευνητές δείχνουν να εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ ως μια πιθανή σημαντική ανακάλυψη για την απώλεια βάρους.Πράσινος καφές περιέχει το Χλωρογενικό οξύ, αντιοξειδωτικό, οι ερευνητές πιστεύουν ότι μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που το μεταβολισμό σας διασπά το λίπος, με αποτέλεσμα την απώλεια βάρους. Το χλωρογενές οξύ καταστρέφεται κατά την διαδικασία του καβουρδίσματος, σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πάρετε το ίδιο όφελος από την κατανάλωση του καφέ.

Μερικές μικρές μελέτες έχουν δείξει εκχύλισμα, πράσινο πράσινο φασόλι καφέ κόκκους καφέ αλέθονται και να τεθεί σε κάψουλες, ως ένα συμπλήρωμα απώλεια βάρους αποτελεσματική.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Scranton στην Πενσυλβανία, βρήκε μια ομάδα 16 παχύσαρκα άτομα, ηλικίας 22 έως 26, χάσει 17 κιλά σε 22 εβδομάδες κατά τη λήψη του συμπληρώματος.

Δρ Οζ πήρε επίσης αποτελέσματα με το κοινό του studio. Σε ένα δύο εβδομάδων πείραμα, ο Όμιλος λήψη από εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ χάσει δύο φορές τόσο βάρος ως η ομάδα που παίρνουν ένα ψευδοφάρμακο.

Ωστόσο, καταχωρισμένου διαιτολόγο Bonnie Jortberg στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο της Ιατρικής Σχολής του προειδοποίησε συμπληρώματα δεν διέπονται από το FDA και είπε ότι οι μελέτες δεν είναι αρκετά μακροπρόθεσμη να παράσχει αποδεδειγμένο επιστημονικά στοιχεία ότι οι εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ λειτουργεί και είναι ασφαλές.

Δρ Οζ: πράσινος καφές είναι ένα συμπλήρωμα θαύμα για την απώλεια βάρους

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα
Εάν είστε νέοι για να πράσινου καφέ τότε επιτρέψτε μου να σας δώσω μια γρήγορη μείωση.

Πράσινος καφές είναι κάτι νέο που έχουν γύρω από ακριβώς όσο παραδοσιακά καφέ, ο λόγος εκεί είναι μια τέτοια σάλο για αυτό είναι ότι Dr.OZ έχει το δημοσιότητα στην εθνική τηλεόραση και περισσότεροι άνθρωποι έχουν αυξηθεί σε γνωρίζουν. Dr.OZ έχει δημοσιότητα τις νέες μελέτες που αποδεικνύουν ότι ένα πράσινο καφέ bean έχει όλα τα απαραίτητα αντιοξειδωτικά, η ίδια με αυτά που θα βρίσκατε στο πράσινο τσάι και εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού.

Όχι μόνο είναι πράσινος καφές υγιές για σας βοηθά να αυξήσει σημαντικά το μεταβολισμό σας, και όταν πρόκειται για την καύση λίπους αφήνει απλά εκχύλισμα πράσινου τσαγιού στη σκόνη. Μελέτες έχουν δείξει ότι εκχύλισμα σημαντικά καλύτερες επιδόσεις από καθαρό πράσινο φασόλι καφέ πράσινο τσάι εκχυλίσματα σε διάφορους τομείς.

Πράσινα φασόλια καφέ είναι τόσο ισχυρή, που αν αποφασίσει φάει ας πούμε 2 λίρες των τροφίμων καθημερινά, όλα που θα πρέπει να κάνετε είναι παίρνει το πράσινο φασόλι καφέ εκχύλισμα κάθε μέρα και να χάσει μέχρι 35% σωματικό λίπος. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται απίστευτο, αλλά αν πάτε μπροστά και να κάνει την έρευνά σας θα δείτε ότι αυτό δεν είναι ένα ψέμα ή ένα τέχνασμα μάρκετινγκ. Δυτική κοινωνία έχει μόλις πήδηξε για την μόδα πράσινο φασόλι καφέ αλλά άλλης χώρας έχουν χρησιμοποιήσει αυτό για αιώνες. Όπως είπα νωρίτερα, πράσινα φασόλια καφέ ήταν γύρω για όσο διάστημα ως τακτική κόκκους καφέ.

Δρ Οζ: πράσινος καφές είναι ένα συμπλήρωμα θαύμα για την απώλεια βάρους Πράσινος καφές κάνει μια εξαιρετική δουλειά, όταν πρόκειται για την καταστολή του σωματικού βάρους, ακόμη και αν δεν ψάχνετε για να χάσετε βάρος, αν θέλετε να διατηρήσετε από παχύνει, θα πρέπει να σίγουρα να ελέγξετε έξω πράσινο κόκκους καφέ. Τώρα, ακριβώς επειδή πράσινος καφές έργα τόσο καλά δεν σημαίνει μπορείτε να πάτε γύρω από φαγητό σε αφθονία των junk food. Μπορείτε ακόμα πρέπει να περιέχουν μια πολύ αυστηρή δίαιτα, αλλά σε συνδυασμό με το πράσινο άψητο καφέ τα γεγονότα είναι απλά εκπληκτική.

Ο προμηθευτής του πράσινου φασολιών καφέ που που πρέπει να παρέχονται στην αρχή του άρθρου έχει 100% αυθεντικό Κολούμπια καλλιεργούνται Πράσινη κόκκους καφέ. Αυτά τα φασόλια καφέ έχει “ Svetol ” και αυτό είναι κάτι που οι Κινέζοι έκανε πράσινο καφέ φασόλια δεν έχουν. Γι ' αυτό, αν έχετε αγοράσει προηγουμένως πράσινου καφέ και έχουν δει λίγα που δεν αποτελέσματα αυτό είναι λόγω του γεγονότος ότι είχατε πιθανώς τα κινέζικο καλλιεργούνται πράσινου καφέ που δεν είχαν Svetol σε αυτό.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα